Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Berni28 Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 2. Csütörtök, 17:49 Hozzászólás témája: Mennyi idő után kaptátok vissza a túlfizetett adót? |
|
|
Sziasztok!
Itthonról kezdtem intézni az adóvisszaigénylést 2 év után. Elküldtem a megfelelő nyomtatványokat, májusban postáztam a papírokat. 1 hónapja telefonáltam, hogy mi újság, ott jelezték, hogy folyamatban van, várjak szept 15-ig, ha addig semmi, ismét hívjam fel őket.
Azt szeretném megtudni, hogy másnak is ilyen sokáig tartott-e a visszaigénylés. Angol bankszámlára várom az összeget, tehát ebbe sem köthetnek bele.
Először valamilyen levelet fogok kapni és aztán utalnak, vagy hogyan működik ez a dolog?
Köszi a válaszaitokat. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Szeptember 2. Csütörtök, 18:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Én, a TAXBACk-al intéztem, és 7 hónap volt  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Berni28 Újonc

|
Elküldve: 2010. Szeptember 2. Csütörtök, 19:21 Hozzászólás témája: |
|
|
sanyabtd írta: | Én, a TAXBACk-al intéztem, és 7 hónap volt  |
Az komoly!!!
Akkor még várjak türelmesen?? Mikor intézted? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2010. Szeptember 2. Csütörtök, 20:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Szeptemberben, és áprilisban kaptam meg,de én hazai EUR számlára,mert csak EUR-ban fizettek.
Az utalás maga 3 nap alatt megjött, vagyis az angolok adóhivatal szarozott..........  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|