Londoni cég magyar részlege telefonos ügyfélszolgálati munkatársat keres.
Szükséges ismeretek: magyar anyanyelv, kiváló kommunikációs készség, jó angol nyelvtudás, jó számítógép kezelői ismeretek. Ügyfélszolgálati gyakorlat, sportfogadási, póker, kaszinó ismeretek előnyt jelentenek.
Jelentkezés angol nyelvű önéletrajzzal: promocio kukac sportingbet.com
Londoni cég magyar részlege telefonos ügyfélszolgálati munkatársat keres.
Szükséges ismeretek: magyar anyanyelv, kiváló kommunikációs készség, jó angol nyelvtudás, jó számítógép kezelői ismeretek. Ügyfélszolgálati gyakorlat, sportfogadási, póker, kaszinó ismeretek előnyt jelentenek.
Jelentkezés angol nyelvű önéletrajzzal: promocio kukac sportingbet.com
Revi-rovo oda vissza.
Nem kotekedni akarok, de hogy varhat el egy ceg az alkalmazottaitol jo szamitogep kezeloi ismereteket, ha maguk az alkalmazottak nem tudnak egy email cimet normalisan leirni ez a promocio kukac dolog mar viccesebb nem is lehetne.
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Április 18. Kedd, 23:51 Hozzászólás témája:
Sportingbet írta:
nyilvános fórumokba nem okos dolog full email címet beírni, mert a spiderek folyamatosan vadásszák ezeket és csak kapod a spamet rá
Ez igaz, ebbe tényleg hülyeség belekötni! Ugyanakkor szerintem ide nyugodtan beírhatod rendesen is, senki nem fogja kitörölni, és én még szpemet sem kaptam. _________________ IGI
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Április 19. Szerda, 11:47 Hozzászólás témája:
ignac írta:
Sportingbet írta:
nyilvános fórumokba nem okos dolog full email címet beírni, mert a spiderek folyamatosan vadásszák ezeket és csak kapod a spamet rá
Ez igaz, ebbe tényleg hülyeség belekötni! Ugyanakkor szerintem ide nyugodtan beírhatod rendesen is, senki nem fogja kitörölni, és én még szpemet sem kaptam.
Nem kotottem bele, hanem leirtam a velemenyem, amugy arra probaltam ravilagitani, amit te leirtal.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban