Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Monica05 Újonc

|
Elküldve: 2009. Szeptember 17. Csütörtök, 13:39 Hozzászólás témája: Café Miró Grande - Budapest legjobb étterme |
|
|
Sziasztok!
Szerintem Budapesten ez a legjobb étterem, amelyre az igazi magyar konyha ízei jellemzőek!
Itt ettem az eddigi legfinomabb Friss házi lecsót és Húslevest!
A tálalás gyönyörű, a látványkonyhán át pedig végignézhetem, ahogy a szakácsok elkészítik a kért ételt.
Vacsorakor a sommelier ajánlja a ház borait a nagyszerű fogásokhoz.
Az étterem belső elrendezése, meleg színei, igazán hangulatosak egy kellemes vacsora elfogyasztásához!
Képeket az étteremről, és további információt a http://www.cafemiro.hu/grande/ weboldalon találtok.
[url][/url] |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tothz Guru

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 916 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2009. Szeptember 18. Péntek, 0:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Hétfőre hazarepülök egy "B" menüre ("B" Gombaleves, "B" Tökfőzelék fasírttal, Cukrászsütemény) és csak 890 forint.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
siorac Mester

|
Elküldve: 2009. Szeptember 18. Péntek, 7:51 Hozzászólás témája: |
|
|
tothz írta: | Hétfőre hazarepülök egy "B" menüre ("B" Gombaleves, "B" Tökfőzelék fasírttal, Cukrászsütemény) és csak 890 forint.  |
Mivel ez Budapest legjobb étterme, szerintem ne felejts el asztalt foglaltatni, különben állva kell enned  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|