| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ignac Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 13. Péntek, 22:01 Hozzászólás témája: Használható tudás |
|
|
Sziasztok, ez az első hozzászólásom. Jó lenne kimenni Londonba egy éven belül. Kérdésem: addig milyen tanfolyamot/iskolát lenne érdemes elvégezni, amit azután odakint könnyen lehetne kamatoztatni. Diplomám van, de ahhoz hogy használjam még nem elég profi az angolom. Szóval, van valami ötletetek esetleg tapasztalatotok ? (De ne az angol nyelvtanfolyamot javasoljátok, arra már én is gondoltam
Igi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Január 13. Péntek, 23:01 Hozzászólás témája: Re: Használható tudás |
|
|
| ignac írta: | Sziasztok, ez az első hozzászólásom. Jó lenne kimenni Londonba egy éven belül. Kérdésem: addig milyen tanfolyamot/iskolát lenne érdemes elvégezni, amit azután odakint könnyen lehetne kamatoztatni. Diplomám van, de ahhoz hogy használjam még nem elég profi az angolom. Szóval, van valami ötletetek esetleg tapasztalatotok ? (De ne az angol nyelvtanfolyamot javasoljátok, arra már én is gondoltam
Igi |
Azon kivul,hogy a szakmadhoz ertesz,csak nagyon jo angolra van szukseged.Nem tudom,milyen diplomad van,de ha informatikus vagy egyeb szmitastechnikai-muszaki,akkor nagyon hamar eleg jolfizeto allast fogsz talalni.Ha otthon olyan cegnel dolgozol,ahonnan adnak jo referenciat(ne adj' isten angol vagy amerikai az anyavallalalat),akkor egyenes utad van.De az angol nagyon kell. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ronaldo Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 14. Szombat, 20:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv.
A magyar informatikus diplomát mennyire veszik komolyan(GDF-es)?Van jelentősége egyáltalán kint Angliában? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 14. Szombat, 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ronaldo írta: | Üdv.
A magyar informatikus diplomát mennyire veszik komolyan(GDF-es)?Van jelentősége egyáltalán kint Angliában? |
Teljasen komolyan vesznek mindenfele diplomat,kiveve a gyorstalpalo "felsofoku" vegzettseget,amit egy ev alatt meg lehet otthon szerezni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 21:36 Hozzászólás témája: gyakorlati kérdés |
|
|
Ahoj!
Na, még egy kérdés: van egy egyetemi végzettségem, van róla igazolásom is, de diplomát egyelőre nem kaptam nyelvvizsga miatt (2 szakmai kéne). Namármost, ha ezt az igazolást lefordíttaom angolra, érek vele valamit a civilizációban?
Igi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 16. Hétfő, 23:36 Hozzászólás témája: Re: gyakorlati kérdés |
|
|
| ignac írta: | Ahoj!
Na, még egy kérdés: van egy egyetemi végzettségem, van róla igazolásom is, de diplomát egyelőre nem kaptam nyelvvizsga miatt (2 szakmai kéne). Namármost, ha ezt az igazolást lefordíttaom angolra, érek vele valamit a civilizációban?
Igi  |
Sajna az en agyam itt behuzta a kezifeket.Ennyire nem vagyok tisztaban a dolgokkal,de a logika azt diktalja,hogy nem artana az a nyelvvizsga,legalabbis az angol ugye...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 7:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Nyelvvizsgám itthon nem lesz sosem, ahogy magamat ismerem, kint meg nem tudok nélküle mit kezdeni ? Ez az igazi 22-es csapdája.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 7:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Új kérdés: mennyibe kerül Londonban megszerezni a jogosítványt  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 7:58 Hozzászólás témája: jogsi |
|
|
| Angol jogsi 50Ł. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 18:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Úgy értem, mennyi egy tanfolyam: KRESZ+rutin+gyakorlat, meg ami odakint kell!
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Felkészülsz kreszbol, és és kb 40Ł a vizsga...
Aztán órákat veszel vezetesbol, 1 óra 25-35 Ł között van.Amikor ugy érzed fel vagy kéred hogy vizsgazhass.Nem tudom mennyi a vizsga.
Ezek kb arak, úgy mondtak mások, nekem meg magyarországrol volt jogsim, azt cseréltem le angolra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 23:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: |
Úgy értem, mennyi egy tanfolyam: KRESZ+rutin+gyakorlat, meg ami odakint kell!
IGI  |
Cirka 1000-1200 font.
Ha vegignezed az index.hu=>magyarok angliaban topicjat,ott valahol egy itt elo leirta,hogy hol erdemes csinaltatni,hogy biztos legyen a siker,mert itt allamilag van korrumpalva a rendszer...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Krisz972 V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Január 17. Kedd, 23:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| ignac írta: |
Nyelvvizsgám itthon nem lesz sosem, ahogy magamat ismerem, kint meg nem tudok nélküle mit kezdeni ? Ez az igazi 22-es csapdája.  |
Hat talan meg tudod oket gyozni,hogy szakmabol a topon vagy.Ha a szakmai papirod megvan es tudtok beszelgetni,akkor talan menni fog. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 18. Szerda, 17:20 Hozzászólás témája: Minimal bér |
|
|
A minimál bér angliában jelenleg következő képpen alakul:
Ł5.05 an hour for people aged 22 and over
Ł4.25 an hour for people aged 18 to 21
Ł3.00 an hour for 16 and 17 year olds, over the Compulsory school age and not involved in any apprenticeship or pre-apprenticeship schemes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ignac Mester

|
Elküldve: 2006. Január 18. Szerda, 19:25 Hozzászólás témája: |
|
|
nincs diplomás minimálbér, mint nálunk ?
IGI  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|