| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
ancsa80 Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 18. Hétfő, 16:50 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!eddig úgy néz ki hogy szeptember elején utazok Londonba,lehet hülyeség,félek az egésztől,egy pasi miatt.eddig nem találkoztunk,csak már régóta beszélünk, vonz az útazás,csak félek, hogy mihez kezdek, ha mégse lenne ott a reptéren, és átvág.sajnos nem beszélek angolul se.tudnátok segíteni? mennék, csak nem tom kihez fordulhatnék ha ott maradok egyedül a reptéren
előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mustodia Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 25. Hétfő, 8:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nem tudtok vkit aki kinnt van Gloucesterben vagy környékén? Egy kis segíteség kellene, néhány tanács. Fontos lenne lécci írjatok!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsani86 Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 11:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szegedi lány vagyok és 3 hét múlva megyek ki Londonba hosszabb időre. Egyenlőre nem tudom mit is fogok dolgozni, de nem vagyok válogatós. HA van valaki Szegedről vagy csak úgy egyedül érzi magát és magyar szóra vágyik szívesen veszem az emailjét és 3 hét múlva már találkozhatunk is. Mindenkinek szép napot! ZSani |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
molnardalma Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 16:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
Ipswichben elek, egy hete jottem ki, mint egy aupair. nincsenek barataim, szoval senkim sincs itt:( Szeretnek baratokat szerezni. Egyedul erzem magam,a nyelv se megy valami jol. Na meg szornyen honvagyam van. ha vagytok a kornyeken kerlek irjatok: molnardalma@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beacs Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 30. Szombat, 15:55 Hozzászólás témája: sziasztok |
|
|
| Én egy 22 éves lány vagyok.1 hónapja vagyok itt Londontól kb 40 percre, Hook , Hampshire a helység neve. Barátokat keresek.Hook tól London Waterlooig. Bárkit szivesen fogadok. email cimem : beacs3@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nora89 Újonc

Csatlakozott: Jun 01, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 18:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
19 éves lány vagyok Szegedről. Egy hete vagyok Londonban és nincs kint ismerősöm Au pair vagyok. London déli részén lakok (Beckenham) vonattal 20 percre a belvárostól. Nagyon szeretek csavarogni, nézelődni, beülni ide-oda, de egyedül nem olyan jó. Barátokat keresek, akik hasonló sorsúak Ha a környéken laktok, vagy ha hétvégén könnyen be tudtok menni a központba kérlek írjatok!!
msn: nora.b89@hotmail.hu
Legutóbb Nora89 szerkesztette (2008. Szeptember 23. Kedd, 13:51), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tarskereso Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 7. Vasárnap, 12:31 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok
társkeresőt hoztunk létre külföldön élő magyarok számára. megtalálhatjátok több UK városban is egymást. az oldal most indult, türelmet kérünk a taglétszám ügyében:) szívesen venném ezen oldal üzemeltetőjének üzleti megkeresését is az email címemen
kösz és bocs, ha nem itt kellett volna jeleznem
balázs
datecafé |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolessz Haladó

Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: London-Leyton
|
Elküldve: 2008. Szeptember 17. Szerda, 2:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Persze az nincs oda írva, hogy fizetős...
És csak a neten lehet.
De a ötlet jó... _________________ Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
ooocsi Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 21. Vasárnap, 18:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| magyarokat keresek orpingtonba |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsolt30 Újonc

Csatlakozott: Jul 22, 2006 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Szeptember 21. Vasárnap, 19:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Zsolt vagyok,kedves, megbizhato srac, tobb mint ket eve vagyok kint Londonban, pontosabban Del-London(Bromley BR1). Szoval lanyok ha van kedvetek megismerkedni velem, jot dumalni, varost nezni, muzeumokat latogatni, bulizni akkor irjatok erre a cimre: zsolttol@freemail.hu
Varom leveleiteket, luzerek, szelhamosok kimeljenek! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
yorgem Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: Gluocester
|
Elküldve: 2008. Szeptember 22. Hétfő, 15:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| zsolt30 írta: | Sziasztok!
Zsolt vagyok,kedves, megbizhato srac, tobb mint ket eve vagyok kint Londonban, pontosabban Del-London(Bromley BR1). Szoval lanyok ha van kedvetek megismerkedni velem, jot dumalni, varost nezni, muzeumokat latogatni, bulizni akkor irjatok erre a cimre: zsolttol@freemail.hu
Varom leveleiteket, luzerek, szelhamosok kimeljenek! |
Te mondod, hogy lúzerek kíméljenek!!! Szerintem te is egy jó nagy luzer lehetsz ha nincs csajod!!! Én nem Londonban vagyok és igazából itt isminden hétre jutna egy . Pedig te szerintem engem a luzer kategóriába sorolnál! Vagy ez egy selyem fiu szolgáltatás ? A szélhámosságról annyit hogy ebből a levél szinte árad hogy te is az lehetsz elég rendesen köntörfalazol és körülirod a lényeget!!! Lehet hogy valami naiv csaj beveszi ezt a muzeumosdi dumát .
A kedves megbizható srácok általában a társkereső oldalakon ugy kell értelmezni hogy kövér , unalmas, ragyás a képe és csak a net elött nagy hős !
A Lúzer duma miatt irtam ezt! A szélhámosokkal van tapasztalatod? Átvertek sokszor ? Égő lehet! Szóval szerintem ne gy adj fel egy hirdetést mert ezzel magadat minősíted! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsolt30 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 22. Hétfő, 19:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Cimzett: YORGEM: Tulajdonkeppen neked mi kozod ehhez az egeszhez? Erre a luzer, szelhamos jelzokre latom nagyon erzekeny vagy. Biztos jo parszor radsutottek ezt a ket jelzot. Sot, ezek utan arra merek kovetkeztetni hogy az is vagy. Nekem is lenne minden napra egy kulon csajom csak en nem sullyedek le addig hogy fizessek a kulonbozo szolgaltatasokert mint sok magadfajta.
Egyebkent ha csak azert vagy itt ezen a forumon hogy masokkal kotekedj akkor jobb ha huzol a jo budos picsaba!!! Ja, majd elfelejtettem hozzatenni: TE LUZER PARASZT!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 444 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Szeptember 23. Kedd, 3:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Kultúráltabban fiatalok!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolessz Haladó

Csatlakozott: Nov 03, 2006 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: London-Leyton
|
Elküldve: 2008. Szeptember 27. Szombat, 16:55 Hozzászólás témája: |
|
|
zsolt30!
Ha valaki ír rólad valamit akár igazat akár nem, legalább
érvelj valamit magad mellett, magyarázd el, miért nincs igaza,
mert ha csak visszatámadod,
akkor már mindenki biztos lehet abban, hogy tényleg
igaza volt "yorgem"-nek.
És melyik lánynak kellene egy ilyen ember, aki ilyeneket ír:
" jobb ha huzol a jo budos picsaba!!! Ja, majd elfelejtettem hozzatenni: TE LUZER PARASZT!!!" _________________ Zsolt |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsolt30 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 19:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Van egy olyan kozmondas hogy a legjobb vedekezes a tamadas. Egyebkent szakmambol kifolyolag (ami nem selyemfiuskodas ahogy ez a yorgem nevezetu "uriember" gyanitja hanem fitneszedzokent dolgozom ami szerintem es sokak szerint is egy megbecsult szakma) rengeteg ismerosom, haverom van akik angolok, hinduk, jamajkaiak, irek stb. Mint sokan masok itt ezen a forumon felraktam ezt a szandekomat hogy magyarokkal, csajokkal ismerkednek semmi hatso szandek nelkul. Mivel megis csak magyarok vagyunk es mivel egy magyart sem ismerek itt ezen a kornyeken neha szerintem nem art osszejonni egy sorre, bulira, kirandulasra. Ez a forum is azert van tobbek kozott hogy osszetartsa az itt elo magyarokat. Hogy bizonyos alakok nem tudnak e forumba beilleszkedni az nem az en hibam.
Hogy miert irtam azt hogy luzerek, szelhamosok kimeljenek, hat azert mert tudvalevo hogy nem egy "magyar" tartozkodik itt Angliaban csak azert hogy a masik magyart lehuzza, kihasznalja, meglopja. Hogy az igazsag neha faj, ez van.
Mindenki mastol ("yorgent" kiveve) elnezest kerek nehol durva fogalmazasert mentsegemre legyen az hogy arconvagott az amivel meggyanusitott. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|