| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Dori21 írta: | Sziasztok!
Mi a barátommal jövőhéten utazunk és olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha viszünk ki kézpénzt mondjuk egy nagyobb összeget azzal nem lesz gond? mert gondolom mikor átvilágítják akkor látni fogják, vagy ezért nem szólnak? Meg viszem az ékszereimet és azt mondjuk egy kis dobozba, azért nem fognak szólni?
Még annyi hogy lesz az előírtak szerint a kézipoggyászom meg egy kis válltáskám. Az úgy oké? Abba lennének az iratok...
Hugom nem rég repült (szintén easyjet-el) és ő mondta h egyátalán nem szólnak egy +kistáskáért mint amilyet leírtam.
Előre is köszi a választ.
Dóri |
Az EUn belul annyi keszpenzt cipelsz magaddal, amennyit akarsz. Az ekszerekert sem szolnak, hacsak nincsen vedett ekszer kozotte
Mondjuk lehet, hogy otthon be kell jelenteni a hataron a keszpenzt, de nem hiszem, nezd meg a Vam es Penzugyorseg honlapjan, biztos megtalalod...
Ha a pontos szabalyozas erdekel, akkor http://customs.hmrc.gov.uk/ es keress arra, hogy declaring cash.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dori21 Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 13:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: | | Dori21 írta: | Sziasztok!
Mi a barátommal jövőhéten utazunk és olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha viszünk ki kézpénzt mondjuk egy nagyobb összeget azzal nem lesz gond? mert gondolom mikor átvilágítják akkor látni fogják, vagy ezért nem szólnak? Meg viszem az ékszereimet és azt mondjuk egy kis dobozba, azért nem fognak szólni?
Még annyi hogy lesz az előírtak szerint a kézipoggyászom meg egy kis válltáskám. Az úgy oké? Abba lennének az iratok...
Hugom nem rég repült (szintén easyjet-el) és ő mondta h egyátalán nem szólnak egy +kistáskáért mint amilyet leírtam.
Előre is köszi a választ.
Dóri |
Az EUn belul annyi keszpenzt cipelsz magaddal, amennyit akarsz. Az ekszerekert sem szolnak, hacsak nincsen vedett ekszer kozotte
Mondjuk lehet, hogy otthon be kell jelenteni a hataron a keszpenzt, de nem hiszem, nezd meg a Vam es Penzugyorseg honlapjan, biztos megtalalod...
Ha a pontos szabalyozas erdekel, akkor http://customs.hmrc.gov.uk/ es keress arra, hogy declaring cash.
-seci |
Köszönöm a gyors választ. Azt mondták ismerősök h ez azért mégse olyan nagy összeg h le kéne jelenteni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szabiboy Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 13. Szombat, 16:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én olyan 5 milla felett kezdenék el gondolkodni hogy bejelentsem vagy sem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dorkus89 Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 15:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Meg tudna nekem valaki mondani, hogy a kezipoggyasz melle felvihetek magammal egy szatyrot is? Abba foleg kajak lennenek. Easyjettel fogok utazni.
Koszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 22:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| NEM. Csakis és kizárólag egy táskát vagy kis bőröndöt vagy akármit vihetsz fel, EGYET! Próbálj meg egy valamibe belepakolni mindent, hogy megfeleljen a paramétereknek és a max. 10 kilónak. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Október 19. Vasárnap, 23:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| Rpülőtársasága és reptere válogatja. A Jet2 Manchester-Budapest járatára felvihetsz több kézipoggyászt is, csak az eggyüttes súlyuk nem haladhatja meg a 10 kg-ot és darabonként nem lehet nagyobb az előírt méretnél. Hozzáteszem, igazából sok kaját nem érdemes hozni, mert a zsíros húsételeken és a cérnametélten kívül lényegében minden kapható. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Manchester
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Október 20. Hétfő, 20:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Utaztam már EasyJet-tel, ezért tudom.
Amúgy Gatwick-en a reptéren mindenhol ki volt plakátozva, hogy "1 handbag rule!" azaz csak egyet vihetsz fel a fedélzetre, társaságtól függetlenül... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Október 20. Hétfő, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Másik dolog: megéri átrágni a Terms&Conditions-t is, abban vannak ilyesmik leírva. Sok hasznos infót tartalmaz, tudom hogy unalmas, hosszú szöveg, de ki lehet belőle szűrni a lényeget. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|