| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Squilly Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 21:57 Hozzászólás témája: lehetőségek |
|
|
Sziasztok!
Gyógyszertári asszisztens végzettséggel rendelkezem és jövőre (ha minden igaz) fősulis diplomám lesz kommunikáció szakon.
Szeretnék állást vállalni Londonban, elsődlegesen PR asszisztensként, de ha nem megy gyógyszerttári asszisztensként. Más témákban többször is olvastam hogy hiába felsöfoku nyelvtudás, tapasztalat nélkül nagyon nehéz. Van e esetleg vki aki gyógyszertári környezetben dolgozik odakinnt (esetleg PR) és eselteg tudna vmi hasznos informácioval ellátni, mire figyeljek, tényleg: mennyi esélyem van vagy ne álmodozzak?
nagyon köszönöm
Squilly |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Squilly Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 21:59 Hozzászólás témája: lehetőségek |
|
|
Bocsánat az előbb félre olvastam "élettapasztalatot" olvastam ételtapasztalat helyett
nem igazán ide illik a hozzászólásom, elnézést, bár ha van vki aki olvassa és hozzá tud szólni azért megköszönöm  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 83 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 7:41 Hozzászólás témája: |
|
|
| Még ha "élettapasztalat" is lenne a topic címe, akkor is a hozzászólásod legjobb helye a "munka Londoban" című topic környékén lenne. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
atbthedj Újonc

|
Elküldve: 2008. Október 14. Kedd, 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| A breakfast tok jo.mikor az angol latta eszem a rantott krumplit commak ezt mondta:eat english food,not your fucking hungaryan food.fucking dogs and cats.mondtam nekei mi az enivalo?kitalaljatok?ket szelet kenyer kozze walkers chips |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Elytra Újonc

Csatlakozott: Sep 11, 2008 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Ipswich
|
Elküldve: 2008. November 5. Szerda, 17:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Hat, en is csak sajat tapasztalatot osztanek.
4 eve elek kint, 3 eve egy angol csalad tagjakent es szerintem egy igazi, home made, vagy akar profi ettermi Sunday roast-ot szerintem is buszken felvallalhatna akarmelyik jo szakacs.
Az angol konyha az en ismeretemben egy remek, valtozatos konyha, sokfele variacioval, szines/izletes otlettel, amit persze a multikulturanak nagy reszben koszonhet.
De hogy az izletes curry-ket, olasz spagettiket, stir-fry-okat felreteve maradjunk az eredeti angol izeknel, en Pl egy Jamie Oliver fele spargakremlevest, igazi gravyt vagy burgert (valodi ketchuppal) is szivesen megkostolnek. Vagy akar a tenger izeit is fantasztikus variaciokban es talalasban talalhatom itt.
Mar vasaroltam egy par eredeti angol szakacskonyvet, hogy a nagyoktol tanulhassak.
Szerintem a magyar konyha a zsiros etelekkel es a meglehetosen egyhangu fuszerezessel valojaban elbujhat a nagyszeru es szines angol konyha mellett.
Amikor meg kijottem, en is a magyar konyhat sirtam vissza egy ideig, de ha most kellene valasztanom, hogy melyik nemzet etkeirol mondjak le orokre, nem lenne kerdes egy pillra sem, hogy az angol nyerne. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kornelnat Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|