Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londonban szeretnék dolgozni
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 36, 37, 38

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Siptiesto
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 4. Hétfő, 20:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Örülök ha tudtam segíteni. Én most őszintén megmondva írország felé kacsintgatok, ugyanis sok dolognak utánanéztem, és logikusabbnak tartom ha oda mennék, de még nem tudom mi lesz. Egy-két dolog biztos ami miatt írország a befutó: ha kiveszel egy szobát, akkor a lakás nagyságától függően egy úgynevezett council tax-ot kell fizetni angliában, ami átlag 90-150 font között van havonta a szoba havidíján felül, és ilyen és ehhez hasonló adó írben pl. nincsen. Írországban a vízért a lakásban nem kell fizetni, a rezsi a többi az nagyjából ugyanaz. Ha írben bérelsz szobát, ott nincs council tax sem más ilyen adó, sőt, kérhetsz bizonyos albérlettámogatást is, amit az adóbevallás után visszakapsz. Ez évi kb. 200-300 euró, deez is jobb mint a semmi. Sokan panaszkodnak hogy nem megy mostanság írország, hogy hanyatlik a gazdaság. Én ezt innen nem tudom megmondani, de az ottani barátaim azt mondták hogy az épitőiparban van a legnagyobb visszaesés, meg sok lengyel hazament már írből. Igaz kisebb írország, de pl. az ír és angol minimálbért összehasonlítva az angol az kb. havi 920 font bruttó, az ír pedig 1.380 euró, ez forintban durván plusz 50.000 ft az írek javára, és a megélhetés meg kb ugyanannyi. Amúgy meg írben pl. a használtautók is sokkal olcsóbbak. Igaz hogy írben nincs akkora lehetőség munkát találni mint angliában, de nekem ezek az érvek azok amiért inkább írország felé húz a szívem. De még meggondolom! Remélem én is hogy valahol összefutunk! Minden jót neked! Üdv! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Kmarcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 31. Vasárnap, 14:30    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Fél éven belül szeretnék kimenni Londonba munkát vállalni. Egészségügyi végzettségem van és minimális angol tudásom.
Eddig néhány közvetítő cégnek a honlapját nézegettem. Majd elolvastam néhány hozászólást és már nem vagyok biztos benne, hogy ilyen közvetítő segítségével kéne kimennem dolgozni.
Olyanok segítségét szeretném kérni, akik akár idősgondozás területén vagy pedig ápolóként már kint dolgoznak és megosztanák velem a tapasztalataikat. Hova forduljak, mit tegyek és milyen lehetőségeim vannak.

Köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
mary0227
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 31. Vasárnap, 18:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia!!

Én csak annyit tudok neked ajánlani hogy kőzvetitő által ne gyere.ha nem akarsz fél millio-t elveszíteni ne tedd.egy másik topicban is irtam erről és többeknek is ez a véleménye.ne tedd.én ennyiben tudok segíteni.

mary
Vissza az elejére
Squilly
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 3. Szerda, 22:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Gyógyszertári asszisztens végzettséggel rendelkezem és jövőre (ha minden igaz) fősulis diplomám lesz kommunikáció szakon.
Szeretnék állást vállalni Londonban, elsődlegesen PR asszisztensként, de ha nem megy gyógyszerttári asszisztensként. Más témákban többször is olvastam hogy hiába felsöfoku nyelvtudás, tapasztalat nélkül nagyon nehéz. Van e esetleg vki aki gyógyszertári környezetben dolgozik odakinnt (esetleg PR) és eselteg tudna vmi hasznos informácioval ellátni, mire figyeljek, tényleg: mennyi esélyem van vagy ne álmodozzak?

nagyon köszönöm

Squilly
Vissza az elejére
judit-0319
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 11. Szombat, 16:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!A párommal készülünk Londonba menni dolgozni a Külfödimunka.net munkaközvetítő céggel.
Semmilyen tapasztalatot nem hallottam a cégről.
Esetleg tud valaki mondani valamit ezzel kapcsolatban?
Vissza az elejére
karmoka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 9. Vasárnap, 21:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hy
érdeklödnék hogy c+e kategoriás jogsival anglia területén (tehát kamionos vagyok )
mennyit lehet keresni nemzetközi viszonylatba vagy akár belföldön?!
köszi elöre is
Vissza az elejére
adi79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 10. Hétfő, 12:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szervusztok december 3-án megyünk Londonban ketten nekem alap a haveromnak jó angol tudása van milyen lehetőségek vannak december tájékán Londonban köszi ádi7
Vissza az elejére
paja83
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 11. Kedd, 17:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok November 20 után mennék Londonba a Jobs-Eu kftvel BP Danubius u.5 valaki tud roluk ment ki velük ? nyelv nagyon alap ezért mennék hogy tanuljak és valamilyen szinten pénzt is keressek.
Ezen az oldalon valaki nem ir róluk hát nem éppen csupa jót,
Eddig folyamatosan figyeltem a netet nem találtam róla semmi negativ infot miután megkötöttem a szerzödést utána igen
Pedig állitolag elég rendesen közvetitenek ki embereket, most vagy csak egy embernek nem jött be amit nyujtottak? VAgy tipikus Magyar szokás szerint ha a szomszéd tehene megdöglött......
Vissza az elejére
retro
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 15. Szombat, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jobs-Eu kftvel BP Danubius u.5 erről a közvetítőről itt olvastam dolgokat,hogy egy pár akik kimentek jól lehúzták őket...sztem tüzetesebben nézz utánnuk!
Vissza az elejére
joco0205
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 28. Péntek, 9:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Eu jobs kft Danubius u 5 -röl annyit,hogy velük utaztunk ki dolgozni nov 19-én. NEM TUD MUNKÁT ADNI CSAK LEHÚZ. A Londoni irodába beléptünk így indít . KÉREK 550 FONTOT. ebböl 200 font az ügyintézés, a többi a szállás. A szállás egy lepusztult szoba,lehányt matrac. munka nincs. Vannak olyanok nálluk akik egy hónapja kint vannak és nem dolgoznak. két idösebb hölgy 50 feletiek ott alszanak az irodában a fotelban mert nem tudtak nekik munkát adni, a pénzüket felélték és NINCS PÉNZÜK HAZAJÖNNI. aZ IRODA ( EGY LEPUSZTULT LAKÁS) minden nap tele van emberekkel akiket kicsaltak nagy hazugságokkal azt mondják ithon hogy londonban,mosogatás 1200font gyár 1400font. mosogatást nem tud adni ha véletlen van az 650-680font ami a megélhetésre kevés, a gyár 2 müszak az első műszak ruháját,csizmáját kell felvenni és minusz 20 fok.700 font Az ugynevezett iroda televan átvert és csalódott emberekkel.Pénzt visza nem ad. Ha felemeled a hangod mert csalódott vagy és azt érzed hogy átvertek .még ő hívja rád a rendört.Mi most indítunk ellenük ithon is és londonban is Birósági eljárást.
Vissza az elejére
Gabrilla18
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 28. Péntek, 13:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Voltam én is a jobs eu kft.nél ami a danubius 5 -7.Szeretnék érdeklődni megéri e ki menni velük általuk köszi a válaszotokat Forgó szemek Laza
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. November 28. Péntek, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

joco0205 írta:
Eu jobs kft Danubius u 5 -röl annyit,hogy velük utaztunk ki dolgozni nov 19-én. NEM TUD MUNKÁT ADNI CSAK LEHÚZ. A Londoni irodába beléptünk így indít . KÉREK 550 FONTOT. ebböl 200 font az ügyintézés, a többi a szállás. A szállás egy lepusztult szoba,lehányt matrac. munka nincs. Vannak olyanok nálluk akik egy hónapja kint vannak és nem dolgoznak. két idösebb hölgy 50 feletiek ott alszanak az irodában a fotelban mert nem tudtak nekik munkát adni, a pénzüket felélték és NINCS PÉNZÜK HAZAJÖNNI. aZ IRODA ( EGY LEPUSZTULT LAKÁS) minden nap tele van emberekkel akiket kicsaltak nagy hazugságokkal azt mondják ithon hogy londonban,mosogatás 1200font gyár 1400font. mosogatást nem tud adni ha véletlen van az 650-680font ami a megélhetésre kevés, a gyár 2 müszak az első műszak ruháját,csizmáját kell felvenni és minusz 20 fok.700 font Az ugynevezett iroda televan átvert és csalódott emberekkel.Pénzt visza nem ad. Ha felemeled a hangod mert csalódott vagy és azt érzed hogy átvertek .még ő hívja rád a rendört.Mi most indítunk ellenük ithon is és londonban is Birósági eljárást.

Egyet nem értek, de biztos velem van a baj. Ha valaki itt van egy hónapja, és nem tudnak neki munkát adni, miért nem keres önerőből? Ezer agency-nél lehet jelentkezni, a szállodatakaritás is szinte biztos meló, nyelvtudás nélkül lehet menni.
Sosem szerettem példálózni, de mi teljesen önerőből jöttünk ki, és 2 nap múlva mindketten dolgoztunk. Csak tenni kell érte kicsit, járni a várost, azt hiszem seci írta, hogy ha "kidobnak az ajtón, visszamenni a kéményen". Nagyon találó, és igaz mondás.

Nem flame a célom, csak úgy mellékesen kikivánkozott belőlem....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Anne01
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 29. Szombat, 22:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
19 éves vagyok nyári munkára szeretnék kimenni amyukámmal, aki hegesűtanár. Nyárra kellene munka Mennyi az esélye hogy talál munkát? Mert néztem közvetítőket, de mind csak diákoknak ajánl.... Angolul most kezdett tanulni viszont oroszul perfektül beszél. Ha tud vki felelni annak nagyon örülnék.
Üdv Anna Mosoly
Vissza az elejére
joco0205
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. December 1. Hétfő, 15:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet hogy ti 2 napon belül dolgoztatok, biztos ügyesek voltatok. Mi pedig úgy indultunk el ,hogy kint biztos munka vár rán, azonnal. hát nem vart. Aztmondták az ügynőkségen 2 nap és kezdtek mosogatni, letelt a 2 nap jött az hogy viszamondták de holnap -holnapután legkésőb lesz másik meló. MIKOR ADDIG HUZÓDIK A MAJD HOGY ELFOGY A PÉNZED A LAKÁSRA MEG A KAJCSIRA. Már csak anyi van hogy hazamenj,akkor gondolkodóba esel . ÁTVERTEK. A szálloda takarítás mennyi 700 font?
Mi 1400 fontért mentünk, mert azt igérték!!!!!
Én 700 -ért nem mentem volna ki.mert azt ithoni fizum közel annyi!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 36, 37, 38
38 / 38 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban