Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

szobafestő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szakmunka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 7:08    Hozzászólás témája: szobafestő Hozzászólás az előzmény idézésével

Friss hirdetés, most olvastam :

ruszky@citromail.hu
Keresek,profi festot,tobb hetre,lakasfelujitashoz,Londonban.
Amatorok kimeljenek.Koszonom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
philoerno
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 13:01    Hozzászólás témája: Re: szobafestő Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Friss hirdetés, most olvastam :

ruszky@citromail.hu
Keresek,profi festot,tobb hetre,lakasfelujitashoz,Londonban.
Amatorok kimeljenek.Koszonom.

Enci!
Előre is elnézést, de a most köv. szöveget máshová is feltettem, nemtom hol lenne a helye, azért. Kérlek olvasd el: (thanks!)Sziasztok fórumozók! (és legfőképp ENCI!)

A fórumokat böngészve már nincs arcom kérdéseket feltenni Nektek, mert valóban minden megtalálható amit tudni kell a londoni munkákkal kapcsolatban, de egy témát nem találtam sehol.. Mo.-on dolgozunk egy brigáddal az építőiparban és váltanánk, mert úgy gondoljuk angliában többet elérhetnénk a minőségi munkánkkal, mint itt Mo.-on. Egyszerűen profi a csapat, 5 fő, az aljzat betonozástól, a burkolás, festésen át, a gipszkartonozáson keresztül, a tetőrakásig minden megy,életkor pedig 22-től 42-ig. (az angol megy, CV-k vannak,autó is, jogsik is) Dolgozunk rendesen,nagyon gyorsan és pontosan.egyszerűen panasz még nem volt, csak már nem bírjuk ezt a Mo.-i mutyi világot (ahol a Tüzépen nekem kell örülni és alázatosnak lenni, ha vásárolni akarok..az adókról és járulékokokról már nem is beszélek)... egy kérdést engedjetek meg! tudná valaki menedzselni a brigádunkat?

Enci! nemrégóta fórumozok..de látom mindig van munkaajánlatod mindenkihez, nem vállalod el a csapatunk menedzselését? Ha nem érsz rá, akkor legalább az első munkáknál, az indulásnál? Annyira meghálálnánk(!), amennyire csak lehet. Bármilyen hozzászólásotok van, előre is köszönjük,
sziasztok,
a sváb csapat/ernő.
Vissza az elejére
percsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 24. Vasárnap, 13:01    Hozzászólás témája: vállalkozó Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Nagyon sok hasznos infót olvastam eddig itt, de van egy kérdésem amire nem találtam választ.
Ha Londonban szobafestő-vállalkozóként dolgoznék milyen árakkal vállalnám el a munkákat? (nm-ár) Van erre valami tájékoztató adat valahol?

Kérlek írjatok, ha van ötletetek!

Jani
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szakmunka Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban