Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

EASYJET infók
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 12:17    Hozzászólás témája: kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi!

Hogy még egy picit értetlenkedjek itt... Nagyon boldog
Bár fentebb olvastam. De ha visszem az én hátizsákomba a lapopomat fel a gépre azért nem szólnak meg? Egyébként lehet fent használni laptopot a fedélzeten vagy nem?
Elvihetném a kézipoggyászomban a laptopot? Mosoly
Még úgyse lenne 10kg..., ha beletenném..

Köszi előre is, ha válaszoltok, és bocsi az értetlenkedésért. Mosoly
Csak ha lehet, akkor elvinném azt is. Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
alliL
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 13:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Nyugi nekem is több idő és kérdezgetés volt mire megértettem...
Ha Magyarországról mész akkor itt abba sem kötnek bele ha a laptopod egy külön notebook táskában viszed fel a kézipoggyászod mellé! A lényeg a kiló és a hely amit foglal.
VISZONT hazafele Luton-ban már meg van határozva szigorúan hogy csakis kizárólag egy táskád lehet kézipoggyásznak. Érdekes...bennem ez most nemrég tudatosult mikor egy ismerősöm kísértem ki. De jó tudni mert elkerülök egy gondot.
Hogy használhatod-e a fedélzeten...hmm...na ezt nem tudom...felszálláskor biztos nem - biztonsági okok miatt...de a repülés alatt talán igen. Sztem az nem zavar semmilyen készüléket. A mobiltelefont is lehet használni "repülős-üzemmódban".

Részemről ennyi Mosoly

Lilla
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 15:15    Hozzászólás témája: Re: kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Vision írta:
Hi!

Hogy még egy picit értetlenkedjek itt... Nagyon boldog
Bár fentebb olvastam. De ha visszem az én hátizsákomba a lapopomat fel a gépre azért nem szólnak meg? Egyébként lehet fent használni laptopot a fedélzeten vagy nem?
Elvihetném a kézipoggyászomban a laptopot? Mosoly
Még úgyse lenne 10kg..., ha beletenném..

Köszi előre is, ha válaszoltok, és bocsi az értetlenkedésért. Mosoly
Csak ha lehet, akkor elvinném azt is. Mosoly

Az atvilagitaskor ki kell venni a hatizsakbol/laptop taskabol.
Es persze hasznalhatod az utazomagassag elerese utan, mint minden mas repulotarsasagnal (azert a wifit es/vagy bluetooth-t kapcsold ki...)

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A laptopot ajánlott felvinni a fedélzetre, ugyanis a nagy bőröndöket, amit becsekkolsz, úgy dobálják fel-alá, mint egy darab rongybabát... Tedd bele a hátizsákodba, vagy ha laptoptáskába viszed, akkor más kézipoggyászod ne legyen, mert az csak egy lehet.

Gatwicken nekem azt is megszólták, hogy a fényképezőgépemet is tegyem bele a laptoptáskámba tokostul, mert csak egy kézipoggyászom lehet. Én meg csak néztem értetlenül, hogy hát az nem fér bele... de valahogy csak megoldottam... Kacsintó
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 16:04    Hozzászólás témája: thanks Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi szépen ezt a jó sok választ. Kicsit meglepődtem ,hogy ennyien írtatok. Csak egy kézi poggyászom lesz, mert azt én is olvastam ,hogy hazafele már csak 1 lehet. Nagyon boldog
De akkor mehet a hátizsákban a laptop. Mosoly és így egy kézipoggyásznak számít... Mosoly
Csak nem kekeckednek miatta az angolok.
Én sem ferihegy miatt aggódom, hanem inkább Lutonnál, hogy mi lesz... :S
Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 27. Péntek, 19:44    Hozzászólás témája: Re: thanks Hozzászólás az előzmény idézésével

Vision írta:
Köszi szépen ezt a jó sok választ. Kicsit meglepődtem ,hogy ennyien írtatok. Csak egy kézi poggyászom lesz, mert azt én is olvastam ,hogy hazafele már csak 1 lehet. Nagyon boldog
De akkor mehet a hátizsákban a laptop. Mosoly és így egy kézipoggyásznak számít... Mosoly
Csak nem kekeckednek miatta az angolok.
Én sem ferihegy miatt aggódom, hanem inkább Lutonnál, hogy mi lesz... :S
Nagyon boldog

Semmi nem lesz, ne aggódj. A laptopod viszont legyen bármikor bekapcsolható állapotban, tehát feltöltve, mert azt elvileg kérhetik, hogy kapcsold be. Nem tudom gyakorlatban mennyire alkalmazzák ezt a szabályt, de az ördög nem alszik.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 28. Szombat, 13:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell aggódnod miatta, mindenki felviszi magával a fedélzetre, majd te is fogod látni a kiírásokat a reptéren a check-in-nél, hogy akinek laptopja van a kézipoggyászában, az tegye ki belőle külön a szalagra, azaz számítanak rá, hogy felviszed. Kacsintó
Vissza az elejére
Vision
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Június 28. Szombat, 18:56    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most aztán már teljesen megnyugtattatok, Mosoly
Köszi szépen! Nagyon boldog

Mindenkinek minden jót és egyéb nyalánkságokat! Mosoly

Mosoly
Vissza az elejére
Kraszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 0:04    Hozzászólás témája: Help me! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En mar masfel honapja kint vagyok Angliaban, rengeteg cuccot vasaroltam, de sajnos visszafele elrontottam a foglalast es csak 1 borondot vihetek.
A gond az, hogy a noverem es a lanya is jonnek vissza Magyarorszagra velem, ugyan kevesebb cuccal, mint en, de jobb lenne meg egy borond.
Mit tehetek ebben az esetben?
Gondolom fizetnem kell, ha plussz borondot akarok vinni, es ez mennyibe kerulne?
Koszi
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 6:27    Hozzászólás témája: Re: Help me! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kraszta írta:
Sziasztok!

En mar masfel honapja kint vagyok Angliaban, rengeteg cuccot vasaroltam, de sajnos visszafele elrontottam a foglalast es csak 1 borondot vihetek.
A gond az, hogy a noverem es a lanya is jonnek vissza Magyarorszagra velem, ugyan kevesebb cuccal, mint en, de jobb lenne meg egy borond.
Mit tehetek ebben az esetben?
Gondolom fizetnem kell, ha plussz borondot akarok vinni, es ez mennyibe kerulne?
Koszi

Modositanod kell a jegyet, vagy online vagy ott a repteren.

DE!!!

A plusz borond nem fog adni plusz KG-ot, azaz marad a 20kg-os limited.

Azaz 2x fizettetnek: egyszer fizetsz a 2. borondert, masreszt meg fizetsz a plusz kg-okert.

De miert nem viteted el a cuccot a novereddel+lanyaval? 60kg cuccod van?

-seci
Vissza az elejére
Kraszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 9:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocsi felre ertettel, az a problemam, hogy amikor vasaroltuk a repulojegyet a noverem, en es a kislanya, csak 1 feladando poggyaszt valasztottunk, es kozben tobb a csomagunk, es azt szeretnem megkerdezni, hogy lehet-e modositani es az mennyibe kerulne?
(Easyjettes geppel megyunk)
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 15:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kraszta írta:
Bocsi felre ertettel, az a problemam, hogy amikor vasaroltuk a repulojegyet a noverem, en es a kislanya, csak 1 feladando poggyaszt valasztottunk, es kozben tobb a csomagunk, es azt szeretnem megkerdezni, hogy lehet-e modositani es az mennyibe kerulne?
(Easyjettes geppel megyunk)

Bemegy az online jegyfoglalasba es modositod, megmondja mibe kerul.
-seci
Vissza az elejére
Kraszta
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 16. Szombat, 22:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!
Megneztem az easyjet oldalan, de csak a jelszavamat lehet modositani, nem talaltam, hogy hol lehet a jegyfoglalast... Zavart
Valoszinuleg, akkor csak telefonon lehet nem?
Bocsi a sok ertetlenkedesert xD
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 17. Vasárnap, 6:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kraszta írta:
Szia!
Megneztem az easyjet oldalan, de csak a jelszavamat lehet modositani, nem talaltam, hogy hol lehet a jegyfoglalast... Zavart
Valoszinuleg, akkor csak telefonon lehet nem?
Bocsi a sok ertetlenkedesert xD

http://www.easyjet.com/en/book/index.asp
Manage bookings -> bejelentkezel -> kijon a lista a repulojegyeidrol ->
minden jarat alatt ott van a Change
Name change, Flight change, Hold baggage change
-seci
Vissza az elejére
Dori21
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 26. Kedd, 8:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi a barátommal jövőhéten utazunk és olyan kérdés merült fel bennem, hogy ha viszünk ki kézpénzt mondjuk egy nagyobb összeget azzal nem lesz gond? mert gondolom mikor átvilágítják akkor látni fogják, vagy ezért nem szólnak? Meg viszem az ékszereimet és azt mondjuk egy kis dobozba, azért nem fognak szólni?
Még annyi hogy lesz az előírtak szerint a kézipoggyászom meg egy kis válltáskám. Az úgy oké? Abba lennének az iratok...
Hugom nem rég repült (szintén easyjet-el) és ő mondta h egyátalán nem szólnak egy +kistáskáért mint amilyet leírtam.

Előre is köszi a választ.

Dóri
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Eladó repülőjegyek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4  Következő
3 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban