| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tunya68 Újonc

Csatlakozott: May 13, 2007 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Augusztus 3. Vasárnap, 16:46 Hozzászólás témája: Mo-i egyszeri segély |
|
|
| Sziasztok.Úgy tudom,ha valaki hazamegy külföldröl,és viszi a payslip-jeit,akkor a munkanélküli hivataltól kap egyszerisegélyt.Ez igaz?Kösz a válaszokat.Tunya. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xavier Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 9. Szombat, 21:59 Hozzászólás témája: Re: Mo-i egyszeri segély |
|
|
| Tunya68 írta: | | Sziasztok.Úgy tudom,ha valaki hazamegy külföldröl,és viszi a payslip-jeit,akkor a munkanélküli hivataltól kap egyszerisegélyt.Ez igaz?Kösz a válaszokat.Tunya. |
Úgy emlékszem az E301-es nyomtatványt kérik. Utólag is megküldik postán Angliából. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Augusztus 11. Hétfő, 23:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Tudnál erről kicsit bővebb felvilágosítást adni, xavier? Hogy is működik ez? Lehet én is lelépek innen még az idén...
Köszi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|