| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
sanyo Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 18. Vasárnap, 21:05 Hozzászólás témája: szemelygepkocsik |
|
|
| Olcso ,jo allapotban levo szervizelt kocsik uj vizsgaval eladok a Heathrow-nal .07894322227 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Blobzang Haladó

Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 95 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. Július 31. Csütörtök, 7:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg lenne valaki aki autóval szokott Magyarországra jönni, ahhoz a következő kérésem lenne:
vettem itthon egy 214-es Rovert és gyári alufelnit szeretnék venni hozzá minél olcsóbban. Ha esetleg valaki bevállalja, hogy körülnéz kint és hozna nekem, az kérem keressen meg akár itt, akár privátban, hogy megbeszéljük a részleteket.
Köszönettel: Blobzang |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 408 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Két hónapja egy autókereskedésben (trader) vettünk egy 7 éves autót. Miután kifizettük derült ki, hogy csak egy kulcs van hozzá. Természetesen megigérték, hogy megkeresik az előző tulajt, de szerintem semmit sem csináltak.
Úgy adták el, hogy hpi certificate van hozzá. Erről kiderült, 2 éves és az előző adásvételhez készült.
Nemrég írt a DVLA, hogy baj van az MOT-val. Kiderült, hogy a rendszám rosszul szerepel rajta.
Mindezt tetézi, hogy az autó első és hátsó rendszáma nem egyezik meg, felcseréltek két számjegyet.
Szerintetek mit lehet tenni hasonló esetben? Menjek csak oda és balhézzak, hogy adjanak egy másik kocsit, vagy csak cseréltessem ki a rossz rendszámot?
Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tcxbalage Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 5:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | | Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre. |
30-40 cm!? Mit vettél kamiont?
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 17:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| tcxbalage írta: |
30-40 cm!? Mit vettél kamiont?
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa. |
Nem Citroen Xsara-t. És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tcxbalage Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 2:47 Hozzászólás témája: |
|
|
| tothz írta: | Nem Citroen Xsara-t. És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes. |
Valóban előfordulhat, hogy nem lehet állítani, de mielőtt szervízre költöd a pénzt magad is megpróbálhatod megnézni, nem túl bonyolult, nyisd fel a motorház-tetőt, kérj meg valakit, hogy nyomja be a kuplungot és látni fogod, hogy hol mozog egy kar, amit egy bowden húz meg. Kb. olyan mint a bicikliken a fék, és beállítani sem túl nehéz. Feltéve, hogy lehetséges, mert ez egy általános működés amit leírtam, de ezek a nyomi franciák mindig el tudnak rontani valami jól működő technikát  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 444 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 7:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Tegnap sikerült vásárolnom egy Nissan Almera 1.8 SE Automatic gépjárművet, és az a problémám, hogy nem adtak hozzá kezelési kézikönyvet.
A beépített rádiót (Most kizárólag arab imádkozás megy rajta non-stop mind a 12 memóriahelyen ) és a trip computert szeretném átállítani, mert mérföldben és mérföld/gallon-ban adja meg az adatokat, ami nem igazán emészthető adat számomra...
Már szorgalmasan összenyomkodtam mindent, de nem találtam ilyen opciót, de biztos vagyok benne, hogy van erre lehetőség.
Szóval ha van itt egy Nissan guru, vagy tudja valaki a drivers manual hozzáférhetőségi helyét, hálás lennék. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 10:18 Hozzászólás témája: |
|
|
A Nissan weboldala aztatat mondja, hogy menj be a legkozelebbi markaszervizbe es vedd meg. (If you need more detailed information, you could consider buying the Service Data & Information manual for your specific model of car. Your local dealer will be able to tell you how to do this.) A legkozelebbi szervizt itt tudod kikeresni:
http://www.multimap.com/clients/places.cgi?place=&reclimit=5&client=nissan_gb&db=GB |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Szeptember 26. Péntek, 10:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | Sziasztok!
Tegnap sikerült vásárolnom egy Nissan Almera 1.8 SE Automatic gépjárművet, és az a problémám, hogy nem adtak hozzá kezelési kézikönyvet.
A beépített rádiót (Most kizárólag arab imádkozás megy rajta non-stop mind a 12 memóriahelyen ) és a trip computert szeretném átállítani, mert mérföldben és mérföld/gallon-ban adja meg az adatokat, ami nem igazán emészthető adat számomra...
Már szorgalmasan összenyomkodtam mindent, de nem találtam ilyen opciót, de biztos vagyok benne, hogy van erre lehetőség.
Szóval ha van itt egy Nissan guru, vagy tudja valaki a drivers manual hozzáférhetőségi helyét, hálás lennék. |
Keresd meg cam aro kollegat (vagy a "tobbieket", van egy-ket autobuzi meg ott) a forum.index.hu "Angliaban elo magyarok" topikjaban, hatha tud segiteni.
Avagy seta az elso boltba (mondjuk Halfords), Haynes manualok, megkeresed, kinyitod, olvasgatod, ha megvan benne, amit keresel, akkor megveszed.
Avagy irany egy markaszerviz de az feltehetoen a legdragabb megoldas.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Szeptember 28. Vasárnap, 22:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Hehéééééééééééj, megvetted a Nissant??!!? Nah, gratula hozzá!!! Szegény Toyota meg sírdogál valahol és rád vár...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 0:40 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Hehéééééééééééj, megvetted a Nissant??!!? Nah, gratula hozzá!!! Szegény Toyota meg sírdogál valahol és rád vár...  |
Megvettem és nagyon élvezem, csak persze a szokásos "szerencsém" most sem hagyott el, a fűtőmotor nem működik benne.... Hétfőn vihetem vissza, remélem csak egy egyszerűbb gond van vele. Anélkül elég gáz, mert fekete autó, és így a klíma sem megy benne, a legkisebb napsütésre is 40 fok lesz benne.....
Szegény Suzukit meg vihetem haza......
A drivers Handbook-al kapcsolatos tippeket köszönöm, valamelyik csak beválik..... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Október 1. Szerda, 18:30 Hozzászólás témája: |
|
|
A jó kis Suzuki, mégis mennyi bőröndünk elfért benne... Örök hála neki érte, na meg Neked is!!! :* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 151 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Október 1. Szerda, 21:14 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | Sziasztok!
Ebay-en nezted mar a kezikonyvet? Mi onnan vettuk a mienket. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Október 1. Szerda, 23:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| tolmacs írta: | | Tovi írta: | Sziasztok!
Ebay-en nezted mar a kezikonyvet? Mi onnan vettuk a mienket. |
Néztem, és találtam is, igaz nem pont az SE modellhez, csak a PAYPAL számlámra 7 nap az utalási idő, azt ki kell várnom... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Október 2. Csütörtök, 6:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | | csak a PAYPAL számlámra 7 nap az utalási idő, azt ki kell várnom... |
Hogy? Mi? Nem adtal meg kartyat hozza?
Bar en jo regen csinaltam, de amiutan letrehoztam az accountot, siman ment a rakovetkezo masodpercben...
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|