| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
P-Next Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 17:30 Hozzászólás témája: Üzlet & Vállalkozás |
|
|
Találkozzon az ötlet és a pénz! Ezt a rovatot azoknak ajánljuk, akik túl vannak az első év túlélési problémáin és szeretnék hosszútávon is megvetni a lábukat itt Londonban.
Ha tudtok kiadó üzletekről, vagy jó lehetőségekről, vagy egyszererűen csak van egy megvalósításra váró jó ötletetek, akkor segítsünk egymásnak üzlettársat keresni ezen a rovaton keresztül.
Legutóbb P-Next szerkesztette (2006. Március 3. Péntek, 6:45), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
borcsa85 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:25 Hozzászólás témája: Nyári kezdés |
|
|
| Három éve dolgozok a 'könnyűiparban'. Nyáron szertnék kimenni és egy-két éves kinti munka után az összespórolt pénzemből egy kozmetikát nyitni. Angolul még csak most kezdtem tanulni, de ami kell az menni fog. Sajnos nem ismerek senkit angliában. Ha van valakinek egy használható telefonszáma ahol segítenek nekem, azt megköszönném. Köszi. B. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:31 Hozzászólás témája: Re: Nyári kezdés |
|
|
| borcsa85 írta: | | Három éve dolgozok a 'könnyűiparban'. Nyáron szertnék kimenni és egy-két éves kinti munka után az összespórolt pénzemből egy kozmetikát nyitni. Angolul még csak most kezdtem tanulni, de ami kell az menni fog. Sajnos nem ismerek senkit angliában. Ha van valakinek egy használható telefonszáma ahol segítenek nekem, azt megköszönném. Köszi. B. |
Itt valamelyik forumban mar korabban kb. 2-3 hettel ezelot volt rola szo mennyibe kerul egy uzletet megnyitni es beinditani. Kb. 15-20 ezer fonttol felfele. Nem akarlak kiabranditani, de nem olcso mulatsag. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
borcsa85 Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:53 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nem úgy gondoltam. Nekem most még nincs ennyi pénzem. De, ha megkaphatnám valaki számát aki segitene abban, hogy az itthoni munkát kint is csinálhassam pár évig, akkor ott spórolnék a saját üzletre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 19:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| borcsa85 írta: | | Nem úgy gondoltam. Nekem most még nincs ennyi pénzem. De, ha megkaphatnám valaki számát aki segitene abban, hogy az itthoni munkát kint is csinálhassam pár évig, akkor ott spórolnék a saját üzletre. |
Szerintem sok emebert keresnek ilyen munkara is, csak a megfelelo helyen kell keresni. Honlap, uzletek stb. En segitenek neked, csak epp kozom nincs ehhez az iparhoz, es nem ismerek senkit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
P-Next Újonc

|
Elküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 19:42 Hozzászólás témája: To Borcsa |
|
|
Kedves B.! Az igazat megvallva nem igazán arról szeretnénk olvasni, amivel te foglalkozol. Mondhatni, itt a Sohoban teltház van. (Bár azt mondják időről időre cserélődik a felhozatal. )
Elsősorban azt szertnénk, ha ebben a rovatban találkozhatna az ötlet és a pénz, a lehetőség és a tudás, a kihívás és a rátermettség. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|