| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
londonjob Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 16:44 Hozzászólás témája: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül is! |
|
|
| Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
buddha33 Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 15. Kedd, 13:55 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
Szia!
Kérlek, segíts nekem és Öcsémnek. Mi 33 és 29 éves testvérpár vagyunk. Szeretnénk kimenni dolgozni. Csak hát annyi rosszat hallottam már, kicsit félünk:). Én tudok valamicskét angolul, öcsém nem. Kérlek, ird le nekem, mit kell tennünk ahhoz, hogy mehessünk.
Köszönettel: Cristian
e-mail címem: irdabt@t-online.hu
| londonjob írta: | | Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|