Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jó környék vs. rossz környék
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
slyder
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 13. Szerda, 19:27    Hozzászólás témája: Jó környék vs. rossz környék Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A kint élők tapasztalataira lennék kiváncsi(London) a fenti témában...szal merre nem érdemes fehér embernek este mászkálni ill. szállást bérelni:)..stb
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
doboslaci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 12. Szombat, 10:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Én még mindig azt kérdezném,hogy Wembley jó környék?Bár hiszek Tovinak aki azt mondta jó.Nincs esetleg köztetek olyan aki ott él?
Köszi.Laci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
mancsika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Wembley jo kornyek a baratnomek ott laknak,tobbszor voltun arra!
Rossz kornyek,amit tudok az Hackney,olyan mint Bronx! Mosoly
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 14:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

mancsika írta:
...olyan mint Bronx! Mosoly

Meg rosszabb. Mikor az Ocadonal dolgoztam, egy este Hackneyben 11pm tajban kiraboltak a van-emet, mig bent voltam a customer-nel. 5 perc alatt, nyomtalanul, hang nelkul. Bronx-ban azert vannak szinvonalas helyek, de South Bronx az tenyleg putri volt este atmehettel a kocsiddal a piros lampan, nehogy meglincseljenek.... Nagyon boldog , Hackney az tiszta nyomortanya. Wembley szerintem is OK, bar izlesek es pofonok... Kacsintó

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fcsaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 14:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Valaki valamit tud arról, hogy Tottenham milyen környék?

Előre is köszi!
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 16:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fcsaba írta:
Sziasztok!

Valaki valamit tud arról, hogy Tottenham milyen környék?

Előre is köszi!

Ezeket a "milyen környék" kérdéseket mindig óvatosan kezelem, ugyanis a rosszabb városrészekben is vannak biztonságos és élhető helyek, de ugyanez igaz fordítva is, a relatíve jó, biztonságos helyeken (pl.: Edgware) is vannak nem túl bizalomgerjesztő részek.... De ezek mind szubjektív dolgok.
Tottenhamban sokat járok a Bridisco céghez dolgozni, elég vegyes benyomásaim vannak.... Az egyik legtöbb etnikum itt lakik:

Tottenham is a multicultural hotspot with many different ethnic groups inhabiting the area, the largest groups are the African-Caribbean, West African, Turkish-Cypriot, Turkish, Irish, and Portuguese populations. South Tottenham is reputed to be the most ethnically-diverse area in Europe, with up to 300 languages being spoken by its residents.

After Brixton, Tottenham probably has the largest "Jamaican population" as a percentage in the United Kingdom.[citation needed]

Tottenham is also home to the largest Ghanaian population in the United Kingdom and the largest population of Ghanaians in Europe.[citation needed]

More investment is slowly being pumped into Tottenham which is needed. Certain areas were becoming run down and crime levels were rising and this is due to the fact that Haringey, the London Borough Tottenham is part of, is classed as an outer London Borough and so obtains less funding than the inner-city boroughs, although it has exactly the same socioeconomic problems.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

5 Honapot eltem Tottenhamben, a Tovi velemenyet csak alatamasztani tudom. Varosi embernek turheto, falusi kornyezetbol szarmazo szemelyeknek mar kicsit nehezebb lehet megszokni Tottenhamet. A kozbiztonsag nem a legjobb, 5 honap alatt 5 szomszedomat vitte el a rendorseg bilincsbe verve, es ket lopott autot tortek ossze ripityara az ejszaka kellos kozepen. Nekem speciel nem akadt gondom senkivel. A gyermekeimet nem eroltetnem Tottenhambe.... Zavart

-peetee-
"...Szeretem a jobb lábát! De a balt sajnos, hmm... más fából faragták! A jobb lába nagyon megfelel a szerepre, rögtön ezt gondoltam, amikor bejött: "De jó ez a jobb láb a szerepre!" Semmi sincs a jobb lába ellen. Az a baj, hogy mellette sem!..."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Fcsaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi, Peetee, köszönöm a segítséget! Tehát sok a fekete, de nem vagyunk rasszisták, és ha nem balhéznak sokat akkor semmi baj nem lesz talán.... Reméljük a legjobbakat. Csütörtök estére ott leszek a párommal. Nagyon boldog
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 7. Hétfő, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mi 2 evig eltunk Tottenham-ben, a Philip Lane egyik mellekutcajaban. Hetkozben eleg csendes volt a kornyek, hetvegen viszont keptelenseg volt pihenni. Ez volt 7 evvel ezelott, azt nem tudom most milyen a helyzet.

Havonta egyszer visszajarok arra a kornyekre baratokat latogatni, a rengeteg fekat es torokot felvaltottak a kelet-europaiak.

Ha nem jarsz ki keso este vagy ejszaka, akkor valoszinutlen, hogy barmi problemad adodna barkivel. Nevető De ez ugye elmondhato London legtobb keruletere! Mosoly
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Július 9. Szerda, 12:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Találtam egy friss statisztikát az erőszakos, fegyveres támadások arányairól. Igaz 2005-ös, de szerintem elég sokat sejtet...

Borough list Rate of gun and knifes offences per 10,000 population

Hackney, Lambeth, Southwark 10 - 12

Haringey, Waltham Forest, Lewisham, Brent 8-9

Tower Hamlets, Newham, Islington, Greenwich, Ealing, Barking & Dagenham 5-7

Hammersmith & Fulham, Enfield, Camden, Wandsworth, Redbridge, Croydon, Merton, Hounslow 4

Havering, Westminster, Barnet, Kensington & Chelsea, Kingston, Hillingdon 3

Bromley, Harrow, Sutton, Bexley, Richmond 1-2
Source: MPS recorded crime 12months Oct 2005
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Niki89
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hackney nagyon rossz hely, elég veszélyes. Nem ajánlom senkinek.
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 7. Vasárnap, 17:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én sem ajánlom, én laktam ott egy hónapig, hááááát.... most mit mondjak... rettegtem egy hónapig... Zavart
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Klaudia25London
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 22. Hétfő, 10:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Niki89 írta:
Hackney nagyon rossz hely, elég veszélyes. Nem ajánlom senkinek.

Hackneyben lakom fel eve. A kozvetlen szomszedsagban eddig harom betores volt. Az utcak mocskosak, szemetesek es nem tudom neha eldonteni, hogy Afrikaban vagyok vagy egyszeruen csak egy nagy mentalhigienes intezetben (zullott brittek lakohelye, olyasmik mint a Monika show vendegei)Mosoly Igaz, kettovel mellettunk a pasikam meg ott parkol a Maseratijaval, hat....inkabb az autoban aludnek, minthogy ott ejjelre kint hagyjam. En szemely szerint alig varom, hogy elkoltozzunk innen. Mikor Hackenybol elmentunk korbe nezni Notting Hillbe meg Chelsea kornyekere azt hittem orszagot valtottunk:-))
Vissza az elejére
Kata1969
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 24. Szerda, 22:04    Hozzászólás témája: Tunbridge Wellsben Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!! Ismertek valakit aki Tunbridge Wellsben él, esetleg a környékén??
esetleg tudtok erről a helyről némi információt mondani nekem??

Köszi előre is: Kata
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 25. Csütörtök, 10:26    Hozzászólás témája: Re: Tunbridge Wellsben Hozzászólás az előzmény idézésével

Kata1969 írta:
Sziasztok!!! Ismertek valakit aki Tunbridge Wellsben él, esetleg a környékén??
esetleg tudtok erről a helyről némi információt mondani nekem??

Köszi előre is: Kata

Gondolom nem erre voltál kiváncsi, de itt sok adat van a városról:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tunbridge_Wells

Én elég sokszor járok ott, kellemes benyomásaim vannak róla.....
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban