Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Most már mindent tudunk :-)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. November 29. Csütörtök, 22:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen nem ingyenes. Ha postán küldöd be, akkor olcsóbb pár fonttal, és akkor kell egy olyan személy aláirása, aki legalább 2 éve UK lakos.
Ha személyesen intézed el, akkor felszámolnak az azonosításra némi pénzt, de megúszod az aláírást. És nem mellesleg nem kell otthagynod az útleveled vagy az ID kártyádat.
Én általában a személyes ügyintézést javaslom, ha rosszul tölti ki valaki a papirokat, vagy bármi gond van akkor lehet azonnal korrigálni az irodában, nem kell mégegyszer megjáratni postán a papírokat.

Mindenkinek 4 hetet mondanak, de általában 2 hét alatt megérkezik a jogsi.

Valaki kérdezte, hogy a lakcímváltozás miatt kell-e fizetni a cserére. Nem kell, csak a papír licence megfelelő rovatába ki kell tölteni az új címet, aláírni és a jogsival beküldeni vagy bevinni személyesen a DVLA-hoz. Itt is 4 hét az elméleti ügyintézés.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
scsillla
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 2. Szerda, 21:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olvastam, hogy 2012-tol kezdik otthon kivonni a regi magyar tipusu jogsit, tobbek kozott ezert sem szeretnem visszacserelni az angol jogsim magyarra.

"De teljesen felesleges, az angol jogosítványt minden további nálkül elfogadják Magyarországon is, és az EU összes országában időkorlát nélkül. Tehát csak ezért nem éri meg cseréltetni."

Az a kerdesem, hogy azon kivul hogy a rendornek esetleg magyarazkodni kell miert van Mo-n angol jogsim utkozhetek valamilyen mas nehezsegbe emiatt? Illetve tud valaki valami pontosabb torvenyi jogallast ezugyben?

Koszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
stipits
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 3. Csütörtök, 9:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello, én tegnap írtam alá a szerződést az autós iskolával új kategóriát csinálok, minden további nélkül elfogadták.
vizsgabiztos se szólt semmit.
rendőrből butábbat fogtam ki, hajtogatta, majdnem eltört: mi ez?
mondom jogsi.
ideig nézegette, mértnem cserélem vissza?
csak!
visszaadta elment.
jogszabály szerint fél év után illene visszacserélned, de nincs utlevél, honan kezd a fél év. tehát azt mondod hete jöttél haza és viszlát. én 2 éve használom itthon.
vizsgaigazolást nem fogadja el a dvla, kiváltom a magyart ők meg azzal ráírják a kintire.
Zoli.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Angol jogsi Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13 / 13 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban