Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Legoland, Windsor

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Látványosságok, kiránduló helyek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 31. Szombat, 19:44    Hozzászólás témája: Legoland, Windsor Hozzászólás az előzmény idézésével

Akinek gyereke van, annak a tokeletes kirandulo hely: Legoland, Windsor.

Vizpark, rengeteg water based rides, minigolf, 4D cinema, miniland, activities, shows.

Vegyel eves jegyet amivel korlatlan alkalommal mehetsz-es olcsobb mint ha ketszer mennel.

Akinek van papirja hogy a gyerekenek ADHD je van, az sorba se all. VAn olyan ride- a Norveg viziut, ahol sajnos egy ora negyevn perc a sor, de az ADHD papirral fel perc! En az egesz parkot bejartam, ot percet se alt sort a csaladom.

Vigyel plusz ruhat, mert 100% hogy beazol!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 2. Hétfő, 21:00    Hozzászólás témája: Re: Legoland, Windsor Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
Akinek gyereke van, annak a tokeletes kirandulo hely: Legoland, Windsor.

Vizpark, rengeteg water based rides, minigolf, 4D cinema, miniland, activities, shows.

Vegyel eves jegyet amivel korlatlan alkalommal mehetsz-es olcsobb mint ha ketszer mennel.

Akinek van papirja hogy a gyerekenek ADHD je van, az sorba se all. VAn olyan ride- a Norveg viziut, ahol sajnos egy ora negyevn perc a sor, de az ADHD papirral fel perc! En az egesz parkot bejartam, ot percet se alt sort a csaladom.

Vigyel plusz ruhat, mert 100% hogy beazol!

Nehany hete mi is elmentunk Legolandba, eloszor miota bovult a csalad. Mit mondjak, majdnem dobtam egy hatast! Felnott jegy 35 GBP, gyerek jegy 17 GBP a kapunal.

Tobbfele berletet lehet kapni, a legolcsobb - basic pass - felnotteknek valo 49 GBP a gyerekeke 36, de korlatozva van mikor hasznalhatod (nyari szunetet nem foglalja magaba), a full pass 12 honapig korlatozas nelkul hasznalhato, ennek 67 es 51 GBP az ara. A legjobb a merlin pass, ezzel mar sorakoznod sem kell a ride-nal. Ez tied lehet 125 GBPert fejenkent vagy potom 375 GBPert egy 4 tagu csaladnak! Sokkolt

A sorok szinte minden ride-nal legalabb egy ora hosszuak, persze itt a hetvegere utalok, hetkozben nincs akkora tomeg.

Nyar elejen a "tabloid" napilapok, pl. Sun, Daily Mail gyakran tartalmaznak felaras belepot biztosito kuponokat, amelyek szezon vegeig ervenyesek. Akkor azt mondom erdemes latogatni, egyebkent szerintem oriasi ervagas egy napi kiruccanasert.

Ja, a kaja eszeveszett draga. Nincs Mc Donald's vagy Burger King mint Chessingtonba. 4 uditoert, egy adag hasabert es egy burgerert kozel 20GBPt fizettunk!

Ezzel nem Kriszta hozzaszolasat akarom lehurrogni, de szerintem hasznos a fentiekkel is tisztaba lenni, mielott nekivag valaki Legolandnek.

Mielott kimaradna!

Kriszta! Mit jelent az ADHD?

Eva
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 3. Kedd, 15:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ADHD: Attention Deficit Hyperactive Disorder. Sokan azt hiszik hogy a rossz gyerekek orvosi neve ez, de nem. Nekem a kislanyomnak van ilyen gondja, es egyik tunete hogy nem tud varni semmire, nagyon turelmetlen.
Persze en at mentem mindenfele teszteken meg orvosokon, de sok elonye van- peldaul nem kell sorba allnom sehol (meg a bankban sem).
Masik- kap Special Needs Statement-es kulon orakat az iskolban, fizetek a draga zeneorakat, a baletott es mindet. Abba az iskolab iratom be amelyikbe akarom. Harom: kap havont par szaz fontot mint DLA. Rengeteg segitseg van(igaz sok a baj is mogotte)

Viszzaterve legolandre- egy nagyon egyszeru papirt kell a customer servicenel bemutani -nem igen kerdezgetnek- es kaptok pecsetet a kezetekre, amivel nem kell sorba allni.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 3. Kedd, 15:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kajat lehet vinni is, nem kell ott venni, nagyon sokan picnikelnek.

a jegy ara szerintem elvishelto- mert hasonlitva hogy mennyi az alllatkert, nagyon sok activites van.
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 3. Kedd, 19:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:

a jegy ara szerintem elvishelto- mert hasonlitva hogy mennyi az alllatkert, nagyon sok activites van.

Ne vedd rossz neven Kriszta, de ha minden ride-nal masfel orat allnal sorba a turelmetlen gyerekekkel es egesz nap 3-4, 5 perces ride-ra lenne ido, akkor szerintem Te is soknak tartanad a 100 GBPt egy napi kiruccanasert!

Az ketsegtelen, hogy nagyon jo hely meg felnotteknek is, mi legkozelebb majd akkor megyunk, mikor lesz kedvezmenyes kuponunk. Nevető

Eva
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 8:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tolmacs írta:
bkriszta írta:

Ne vedd rossz neven Kriszta, de ha minden ride-nal masfel orat allnal sorba a turelmetlen gyerekekkel es egesz nap 3-4, 5 perces ride-ra lenne ido, akkor szerintem Te is soknak tartanad a 100 GBPt egy napi kiruccanasert!

Az ketsegtelen, hogy nagyon jo hely meg felnotteknek is, mi legkozelebb majd akkor megyunk, mikor lesz kedvezmenyes kuponunk. Nevető

Eva

Sajnos az osszes ilyen park szenved ettol a sorbanallos betegsegtol.

Ket modszer van az elkerulesere:
1. NEM szabad menni hetvegen/iskolai szunetben (kibirja a gyerek azt az 1 nap off-sick-et)
2. Igen koran oda kell erkezni, nyitasra. Ilyenkor az elso 1-2 oraban alig van sor
3. Minel rosszabb idoben (e.g. idojaras) kell menni - ez nem feltetlen elony Mosoly de javit a sorbanallasi idon

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 9:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A forum cime ahova beirtam: latvanyossagok, es aki volt valami jo helyen irja be:

en beirtam, es megint mit kaptam: "ne vedd rossz neven, de......."

Javaslat volt, ha nem tetszik, ne menj oda, ha draga neked, ne menj oda, ha nem szeretsz sorba allni ne menj oda (de akkor sehova se menj,,mert sor mindehol van, nezz a Baker streetre ------) de, ha nem voltal meg akkor tessek egy otlet, akkor probald ki, hatha szerncses leszel es nem kell sorba allnod.

En nekem biztos azert teszett mert jol ereztem magam, nem alltam sorba ket percet se. Es nem volt draga - nekem,szemelyesen, szerencsere nem vagyok olyan helyeztben hogy 100 fontokkal sporoljak. A Forum focime nem tartalmazta "csak ingyenes, vagy tok olcso" helyet javasoljatok. Mindenki a takrojahoz igazodjon. A legegyszerubb lehuzni a masikat es elmondani mileyn orult otlete volt.

Tipikus magayr mentalitas. ezert szaltam ki a forumbol egyszer, most volt egy kis idom, es viszaleptem, egy hozzaszolas miatt ketten is lehuztak.

Ahelyett hogy itt toltom az idomet a komputernel, megyek vissza legolandba, esik vagy nem esik, draga vagy nem draga, sorba akkor sem kell allnom!

Fel akartam tenni a forumra a szolgaltatasok rovataba egy hirdetest hogy segitenek barkinek akarmilyen allami segelyek kerelmezesebe, mert hat 3 eve a jobcentre benefitekkel foglalkozom es tudom mit kell irni , hogy kell kitolteni papirokat hogy elfogadjak, hogy mi a modja mindennek, de el ment a kedvem tole.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 9:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:

egy kis idom, es viszaleptem, egy hozzaszolas miatt ketten is lehuztak.

Ki volt az a ketto???
Mert en semmi lehuzot nem mondtam, legfeljebb tanacsot adtam a sorok elkerulesere Mosoly
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 11:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hú de paprikás itt a hangulat! Mosoly

Kriszta, fogadj el egy tanácsot: ne vedd ilyen személyesen az összes reakciót. A fórum azért van, hogy leírjuk a véleményünket. Te beírtál egy ötletet, klassz ötlet, biztosan sokan kapnak rajta, és elmennek oda. tolmács kifejtette véleményét, hogy rengeteget kell sorban állni, ezért sokallja a 100GBP-ot, ami neked szerencsédre nem olyan rengeteg (nekem még annál is több... Szomorú ). seci pedig írt néhány ötletet a sor elkerülésére. Ennyi. Ezen igazán nem kell megsértődni, ez csak egy fórum, ami arra szolgál, hogy ellássuk egymást hasznos tanácsokkal.

Tanuld meg ignorálni a téged idegesítő személyeket, sokkal könnyebb lesz az életed! Kacsintó
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 4. Szerda, 18:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
A legegyszerubb lehuzni a masikat es elmondani mileyn orult otlete volt.

Tipikus magayr mentalitas.

Ettol mar csak az tipikusabb magyar mentalitas, hogy megharagszik vki ha nincsenek vele egy velemenyen. En megprobaltam veled udvarias lenni, de ugy tunik teljesen felesleges volt. Mint erus irta, a forum azert van, hogy leirjuk a velemenyunket. Kacsintó
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 7. Szombat, 14:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Kriszta, köszönjük a segítségedet, de az utóbbi hozzászólásodat egyáltalán nem értem. Ha te ezen felkapod a vizet, akkor nem ártana, ha elgondolkodnál azon, hogy esetleg valami nem stimmel az érzékenységeddel. Az utolsó megjegyzésed már egyenesen egy duzzogó kisgyerek stílusát idézi: bibí nekem ilyen meg ilyen szép játékom van, de nem mutatom meg neked, bee. Kérlek próbálj meg felnőtt módra reagálni. Senki nem kritizálta az ötletedet, de gondold végig, hogy neked mennyivel jobbak a lehetőségeid tekintve az amúgy nagyon sajnálatos problémát a gyerekeddel. És külön örülj neki, hogy itt ilyen toleránsak vele. Ismerek sok olyan helyet, ahol pokol lenne az életetek. Pl. az USA-ban az ADHD-s gyerekeknek gyerekkoruktól fogva amfetamint (ez van a speedben is) adnak és így felnőttkorukra már érzéketlenek lesznek erre a szerre, sőt egyes kutatások azt mutatják, hogy akár agykárosodást is szenvedhetnek.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Látványosságok, kiránduló helyek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban