Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Cukorbetegség

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Orvos/Fogorvos
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Robertx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 22:34    Hozzászólás témája: Cukorbetegség Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Cukor beteg vagyok és nem akarják gyógyszerem felírni otthon mivel itt dolgozom és itt fizetek TB-t! E-106-os nyomtatványt kérnek magyarországon és itt kellene sürgősen beszereznem és nem tudom hol kell? Revenue tax office épülete az az épület ahová mennem kell? Segítségetek kérem mert kezdek gyógyszeremből kifogyni!!!
Előre is köszönöm!
Forgó szemek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 26. Hétfő, 22:55    Hozzászólás témája: Re: Cukorbetegség Hozzászólás az előzmény idézésével

Robertx írta:
Sziasztok!
Cukor beteg vagyok és nem akarják gyógyszerem felírni otthon mivel itt dolgozom és itt fizetek TB-t! E-106-os nyomtatványt kérnek magyarországon és itt kellene sürgősen beszereznem és nem tudom hol kell? Revenue tax office épülete az az épület ahová mennem kell? Segítségetek kérem mert kezdek gyógyszeremből kifogyni!!!
Előre is köszönöm!
Forgó szemek

Szia!
A kérdésed egyszer már feljött egy másik topikban, Finsbury írta erről a témáról az alábbiakat:

http://www.magyaroklondonban.com/ftopic-769-135.html

Az oldal közepe felé találod a lényeget.

Nem lehet megoldás esetleg, hogy ha nem vagy biztosított Magyarországon, akkor bemész a legközelebbi APEH- hez, és beregisztrálsz a minimál TB hozzájárulásra? Havi 4350 Ft-ot fizetsz, és kötelesek ellátni.
Persze senkinek nem kell mondani, hogy más országban is dolgozol. és fizetsz TB járulékot......
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 13:28    Hozzászólás témája: Re: Cukorbetegség Hozzászólás az előzmény idézésével

Robertx írta:
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Forgó szemek

Ha itt dolgozol, akkor itt vagy biztositott, van NI szamod, stb.

Esetleg eloszor a korzeti orvost kellene felkeresned, aki szepen regisztral, elmondod, hogy cukorbeteg vagy es ilyen gyogyszert kaptal otthon, stb.
Aztan o majd felirja neked es itt kivaltod.

Nem igazan ertem, hogy ha valaki kronikus betegsegben szenved, akkor az elso utja egy idegen orszagban miert nem a korzeti orvoshoz/korhazba vezet? Vagy ha nem is az elso, de mondjuk 1-2 het ittlet utan.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Robertx
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a leveleket amiket kaptam!

Elolvastam és rájöttem minden tegnapi információm nem volt elégséges ahoz,hogy elérjem célom.Lényeg:ha itt mennék orvoshoz, aki elküldene kivizsgálásra ahol megálapítanák a jelenlegi gyógyszer adagomat(mivel nem vagyok inzulinos)más tipusú gyógyszerek beállítása időigényes ezért ez kilőve! 8 Éve szedem és beváltak! Hazamenni jelenleg anyagi okok miatt nem lehetséges ezért itt kell olyan megoldást találnom ,hogy innen kell hazaküldhessem E-106 nyomtatványt ami igazolja,jelenleg fizetem aTB-t itt angliában.
Hol lehet ezt elintézni melyik itteni hivatalban,irodában?
Várom hozzászólásotok és segítségetek!
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 20:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Robertx írta:
Köszönöm a leveleket amiket kaptam!

Elolvastam és rájöttem minden tegnapi információm nem volt elégséges ahoz,hogy elérjem célom.Lényeg:ha itt mennék orvoshoz, aki elküldene kivizsgálásra ahol megálapítanák a jelenlegi gyógyszer adagomat(mivel nem vagyok inzulinos)más tipusú gyógyszerek beállítása időigényes ezért ez kilőve! 8 Éve szedem és beváltak! Hazamenni jelenleg anyagi okok miatt nem lehetséges ezért itt kell olyan megoldást találnom ,hogy innen kell hazaküldhessem E-106 nyomtatványt ami igazolja,jelenleg fizetem aTB-t itt angliában.
Hol lehet ezt elintézni melyik itteni hivatalban,irodában?
Várom hozzászólásotok és segítségetek!

Az E 106-os nem errol szol. Azt akkor - es csak akkor!- allitjak neked ki, ha egyreszt eleg sokat dolgoztal mar itt, masresz ha elkoltozol az orszagbol!

http://www.dwp.gov.uk/international/sa29/medical_06.asp

Nincs mas megoldas: elmenni a korzetihez, elmeselni a problemadat, elmondani, hogy mit szedtel otthon, stb. Persze te tudod, minel kesobb kezded, annal rosszabb lesz - Neked.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 28. Szerda, 0:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem hiszem, hogy elküldenek kivizsgálásra, hogy megállapítsák milyen kezelés lenne a legjobb, meg hogy beállítsák a cukrodat, stb., ugyanis nekem asztmám van, azzal mentem a körzetihez, azzal is elküldhettek volna engem is kivizsgálásra, de nem tették. Elvittem magammal a gyógyszereimet, hogy én ezeket szedem, szó nélkül kiírták őket. Szerintem veled sem fognak akadékoskodni, örülnek, ha nem kell veled kínlódniuk.
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Június 1. Vasárnap, 20:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Robertx írta:
Lényeg:ha itt mennék orvoshoz, aki elküldene kivizsgálásra ahol megálapítanák a jelenlegi gyógyszer adagomat(mivel nem vagyok inzulinos)más tipusú gyógyszerek beállítása időigényes ezért ez kilőve! 8 Éve szedem és beváltak!

Szia!

Szerintem sem amiatt kellene aggodnod, hogy mit csinalna az orvos, ha elmennel hozza. Egyszeruen kerj egy idopontot (vagy regisztralj es kerj egy "emergency, on the day" vizsgalatot) , vidd magaddal az orvossagaidat a tajekoztatoval egyutt, amire pontosan ravan irva milyen osszetevobol mennyit tartalmaz. Ez elegendo infot tartalmaz ahhoz, hogy az orvos felirja Neked ugyanazt az orvossagot, amit mar 8 eve hasznalsz. Persze az nem kizart, hogy nem ugyanaz lesz a neve, mint Magyarorszagon, mivel itt nem adnak cifra neveket (legtobb esetben) a gyogyszereknek, de az aktiv osszetevo marad a regi.

Sok sikert!

Eva
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Orvos/Fogorvos Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban