Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Olcsó
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 22. Csütörtök, 5:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

peetee írta:
Jogos a ket pont, en ugy gondoltam, hogy ma mar a legtobb elofizetes tartalmaz 'bennefoglalt perceket' es ez a behivoszam beletartozik ebbe a kedvezmenybe. Na ezt jol megmondtam. Mindenesetre koszonom a kiegeszitest, mert valoban ezt is le kellett volna irnom. Kacsintó
-peetee-

Az included minutesben vagy benne van ez a szam, vagy nincs, azt ki kell deriteni. De ha benne van, akkor eleg jo - felteve, hogy nincs vonalas telefonod. A 0844-es szamok altalaban nincsenek benne...

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 22. Csütörtök, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nem 0844-es a behívószám, hanem helyi; a vonalast csak az internet miatt tartom fenn, minek fizessek ket telefonszamlat? -peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kobikob
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 1:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mit kell küldeni a 21300-ra?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 9:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kobikob írta:
Mit kell küldeni a 21300-ra?

Idézet:
http://www.o2-yournumbers.co.uk/060

-peetee-
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kobikob
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 18:44    Hozzászólás témája: Re: ingyen Hozzászólás az előzmény idézésével

pmiki7 írta:
O2 között ingyen hivás postakodot elküldve a 21300-ra

Szia!

Érdekelne mit kell elküldeni erre a számra?21300
Vissza az elejére
peetee
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 27. Kedd, 19:53    Hozzászólás témája: Re: ingyen Hozzászólás az előzmény idézésével

kobikob írta:
pmiki7 írta:
O2 között ingyen hivás postakodot elküldve a 21300-ra

Szia!

Érdekelne mit kell elküldeni erre a számra?21300

Azt nem tudom, hogy a pmiki7 mire celzott, amit en talaltam ez ugyben:
Idézet:
http://www.o2.co.uk/mobilestariffs/tariffs/paygo/paygoboltons0153/youro2numbers

Ha nem is ingyen, de 1000 perc elerheto 10 megjelolt o2 szamra.

A szamokat itt tudod beallitani:
Idézet:
http://youro2numbers.o2.co.uk/040
.

-peetee-
Vissza az elejére
Moonrose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Július 19. Szombat, 16:20    Hozzászólás témája: Re: olcsó hívás mobilról Hozzászólás az előzmény idézésével

Zsolessz írta:
Találtam egy nagyon olcsó és egyszerű telefonálási lehetőséget:

Nomi simkártyát tudsz venni az üzletekben 6 fontért, amin 4 font van feltöltve, de ha neten regisztrálsz 2 fontot jóváírnak.

A percdíjak Angliából:

Magyar vezetékes: 4p/perc (+ az összes uniós vezetékes is)
Magyar mobil: 14p/perc (+ az összes uniós mobil ált.)
Uk vezetékes: 13p/perc
Uk mobil: 15p/perc
Nomi mobil (UK): 9p/perc

5 font feltöltésnél 6 fontot,
20 font feltöltésnél 25 fontot adnak.

Gyakorlatilag kb ha forintban próbálunk számolni
és 20 fonttal töltünk, akkor a Magyar vezetékes 10 ft,
az Magyar-mobil 30 Ft/perc.
Neten vissza lehet nézni az összes addigi hívást.

Ez ugyanaz, mint az Orange tarifája,
csak ezzel külföldre is olcsón lehet telefonálni.

bővebb infó:
www.nomi-mobile.com

Képek:
http://www.angliamasszemmel.extra.hu/egyebek/egyebek_gb.html

Én kipróbáltam, működik.

A Nomi a Vodafon leányvállalata, a Voda hálózatát használja mindenhol.

Hogyan kell egy ilyen sim-kártya esetén beütni a magyar számot?
Vissza az elejére
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Július 26. Szombat, 1:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bármely simbe ugyanúgy kell beütni:

pl egy Pesti szám:
00361xxxxxxx vagy +361xxxxxxx
mobil:
003670xxxxxxx vagy +3670xxxxxxx

Ja! A Nomi most szüntette meg a bónusz rendszert, de még mindig megéri.
dtommy79
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Augusztus 14. Csütörtök, 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Már vagy 2-3 éve hazajöttem Londonból, de most megint megyek vissza pár hónapra.
még annó volt olyan lehetőség, ha jól emléxem az O2-nél, hogy ha egy internetes számon keresztül hívtunk itthoni telefonszámokat (vezetékest) akkor azt nagyon olcsó percdíjjal lehetett megtenni.

A kérdésem az volna, hogy létezék még ilyen, vagy ehhez hasonló lehetőség?

Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Littlekrisz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 0:55    Hozzászólás témája: Király Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

A legjobb ha o2 my country sim... play as u go. £10 top-up 50perec £15 100 perec £20 200 perec ingyenes beszélgetés europába, és megmarad a pínzed is havi top-upra értendő.
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 29. Hétfő, 1:18    Hozzászólás témája: Re: Király Hozzászólás az előzmény idézésével

Littlekrisz írta:
Sziasztok

A legjobb ha o2 my country sim... play as u go. £10 top-up 50perec £15 100 perec £20 200 perec ingyenes beszélgetés europába, és megmarad a pínzed is havi top-upra értendő.

Ugye utánanéztél, hogy érvényes-e Magyarországra?? Volt már az O2-nek hasonló kezdeményezése, de szép hazánk valahogy kimaradt az országok listájáról.....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
robag23
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 17. Péntek, 9:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, ismét én v agyok és ismét egy érdekes kérdés.:
Nekem itthon is előfizetéses telefonom van már majdnem 4 éve (vodafone) és kinnt is szeretnék, de előrelátrthatólag nem tudom lesz-e munkaszerződésem, ill mikor lesz felmutatható címem. A lényeg a kérdésemnek az, hogy érdemes-e itthonról igazolást vinnem, itthon vannak kis kapuk, kinnt nincs valami megoldás erre? Esetleg olyan üzlet vagy személy aki kicsit részrehajlób. Nem csalni szeretnék, csak kihasználni azt, hogy itthon igaz, de már van múltam mint számlafizető.
Összefoglalom:telefon ill. előfizetés valahogyan, olcsót és jót, na mindegy majd úgy is mondjátok és akkor részletezzükMosoly
köszi mindenkinek előre is, sziasztok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Klaudia25London
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 17. Péntek, 17:17    Hozzászólás témája: Re: Király Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Littlekrisz írta:
Sziasztok

Ugye utánanéztél, hogy érvényes-e Magyarországra?? Volt már az O2-nek hasonló kezdeményezése, de szép hazánk valahogy kimaradt az országok listájáról.....

Igen, ez mukodik. Az osszes magyar ismerosom ezt hasznalja akikkel lakok es en is. Tenyleg ingyen van. Uk-ban keveset szoktam telefonalni, szoval meg a penzem is megszokott maradni amit ratoltok a telora, igy aztan egy honapban vagy 3-4 orakat minimum lebeszelgetek M.o.-al, es tok mindegy, hogy mobilt vagy vezetekest hivsz vele.
Vissza az elejére
Bolti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Október 22. Szerda, 20:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv.

A BT-nek van egy International Freedom nevű plusz csomagja ami havi fix 5 font-ba kerül és egész nap lehet vele Mo-ra telefonálni ingyen (+ másik 35 országba is ha jól emléxem, de Pakisztán, India, Ausztrália nekem nem célom). Annyi a kikötés, hogy egy beszélgetés nem lehet több 60 percnél, azaz 60 perc után learak, újratárcsáz.
Ma kaptam meg a számlát +online is megnéztem és az 5 fonton felül semmi extra díj nincs (sikerült 17 órát beszélni 1 hónap alatt).

Aki nem akar/szeret/tud Skype-on és egyéb módon telefonálni és van BT, annak ez megoldás lehet.
A BT eddig nem nagyon reklámozza ezt, angol kollégáim se tudták, akik sokat beszélnek az ausztáliában lévő gyerekeikkel.De most már fent van a rendelhető extrák közt a Bt honlapján.

Üdv.
Bolti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telefonálás Magyarországra Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban