| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
korni7 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 19:51 Hozzászólás témája: jogsi! |
|
|
sziasztok!
ha angliában vezetni szeretnék akkor mit kell tennem ezért ?lehet hülyeség de nem kell vizsgázni azért mert ott jobb oldalas a közl.?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 283 Tartózkodási hely: Edgware
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Silver Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 15. Csütörtök, 8:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok. Az lenne a kérdésem van e vmi komolyabb procedurája ha B,C jogsimat akarom lecserélni.Kell e orvosi vizsgálat a C kategoria miatt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
CALEB Haladó

Csatlakozott: Jun 01, 2006 Hozzászólások: 82 Tartózkodási hely: East Croydon
|
Elküldve: 2008. Máj 15. Csütörtök, 16:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Silver írta: | | Sziasztok. Az lenne a kérdésem van e vmi komolyabb procedurája ha B,C jogsimat akarom lecserélni.Kell e orvosi vizsgálat a C kategoria miatt. |
Helo!
Nekem CE-m van es az egadta vilagon semmit nem kell.sot sokkal tobb idore adtak meg a jogsit es nincs orvosi.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2008. Máj 16. Péntek, 13:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Na ezen en nagyon csodalkozom!
Mi most csereltunk 3 hete es pont az orvosi hianya miatt kaptuk meg csak a B-t. A C kategoriahoz van egy kulon nyomtatvany,amit az orvosnak kell kitoltenie, azt kell bekuldeni a tobbi papirral egyutt es akkor kapod meg az angol jogsira a C-t.
De ha megmondod hogyan csinaltad orvosi nelkul, akkor az nagyon jo lenne a jovore vonatkozolag.
Elore is koszi!
| CALEB írta: | | Silver írta: | | Sziasztok. Az lenne a kérdésem van e vmi komolyabb procedurája ha B,C jogsimat akarom lecserélni.Kell e orvosi vizsgálat a C kategoria miatt. |
Helo!
Nekem CE-m van es az egadta vilagon semmit nem kell.sot sokkal tobb idore adtak meg a jogsit es nincs orvosi.... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Máj 18. Vasárnap, 9:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| radika írta: | Na ezen en nagyon csodalkozom!
Mi most csereltunk 3 hete es pont az orvosi hianya miatt kaptuk meg csak a B-t. A C kategoriahoz van egy kulon nyomtatvany,amit az orvosnak kell kitoltenie, azt kell bekuldeni a tobbi papirral egyutt es akkor kapod meg az angol jogsira a C-t.
De ha megmondod hogyan csinaltad orvosi nelkul, akkor az nagyon jo lenne a jovore vonatkozolag.
Elore is koszi! |
A gond az lehetett, hogy nem toltottetek ki a D2-es nyomtatvanyt. Hangsulyozom, hogy par ismerosommel es nem ismerosommel ellentetben nekem nem kellett kitolteni a D2-est es ugy kaptam meg A-tol Z-ig, de a problema 90%-ban a D2. 10% adminisztracios hiba. Mar mashol emlitetettem, most megegyszer hangsulyozom, hogy cserenel nem kell orvosi. Az csak akkor kell, ha itt vizsgazol...
-peetee- |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Máj 24. Szombat, 20:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Silver írta: | | Sziasztok. Az lenne a kérdésem van e vmi komolyabb procedurája ha B,C jogsimat akarom lecserélni.Kell e orvosi vizsgálat a C kategoria miatt. |
Az orvosi vizsgálat annyiból áll, hogy van a nyomtatványon 3 kérdés, azokra válaszolsz, és megfeleltél. Semmi egyéb procedúra nincs. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Simike Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 27. Péntek, 7:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Egy bejelentett címen, magyarjogsin és az útleveleden kíül semmire nincs szükséged, ha angol jogosítványt szertnél.
Tapasztalatból tudom. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Június 27. Péntek, 18:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Simike írta: | Egy bejelentett címen, magyarjogsin és az útleveleden kíül semmire nincs szükséged, ha angol jogosítványt szertnél.
Tapasztalatból tudom. |
Leltározd át a felsorolásod..... Valami azért hiányzik  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Atttila Újonc

Csatlakozott: Apr 08, 2008 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Reading
|
Elküldve: 2008. Június 28. Szombat, 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem csak EGYvalami hianyzik...
A _________________ Attila |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sicu Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 15:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!!
A segitsegeteket szeretnem kerni.
Folyamatban van az angol jogsim, meg van az elmeleti vizsgam is, mostmar csak a gyakorlati van hatra, ami augusztus 2-an lenne.
A problemam az, hogy nekem es a paromnak mennunk kellene haza augusztus 3-an (persze kocsival, ahol nekem is vezetnem kellene).
Ha meg van a gyakorlatim es kapok papirt arrol hogy levizsgaztam, szerintetek vezethetek Europaban a rendes jogsi nelkul a meglevo bizonylattal? Mar azt is felajanltotta az oktatom, hogy probal segiteni ugy hogy megtartsam az elozetes tanuloi engedelyt, es a bizonyitvannyal egyutt talan nem lenne problema.
Kerlek segitsetek nagyon fontos lenne!
Koszonom szepen.
Sicu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 16:51 Hozzászólás témája: |
|
|
sicu hivatalosan nem vezethetsz érvényes, birtokodban lévő vezetői engedély nélkül, azt nem helyettesíti sem a tanulói sem pedig más papír. (ezt egyébként sem ismerik, használják máshol)
Kockáztatni persze lehet, de nem nagyon érdemes, hosszú az út.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 808 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Július 9. Szerda, 21:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | sicu hivatalosan nem vezethetsz érvényes, birtokodban lévő vezetői engedély nélkül, azt nem helyettesíti sem a tanulói sem pedig más papír. (ezt egyébként sem ismerik, használják máshol)
Kockáztatni persze lehet, de nem nagyon érdemes, hosszú az út.. |
Es ha meg hozzatesszuk, hogy a nemzetkozi biztositasi papiron sem lesz rajta a neve, akkor plane...
Next time!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gyongy_sz Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 22. Kedd, 10:01 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok! Segítsetek légyszi! Lépten-nyomon azt olvasom, hogy mindenki lecseréli a jogsiját kint. Minek??? Ha nekem van nemzetközim akkor is le kell cseréljem? És mindez mennyibe kerül ott kint? Köszi előre is!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Július 22. Kedd, 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| gyongy_sz írta: | sziasztok! Segítsetek légyszi! Lépten-nyomon azt olvasom, hogy mindenki lecseréli a jogsiját kint. Minek??? Ha nekem van nemzetközim akkor is le kell cseréljem? És mindez mennyibe kerül ott kint? Köszi előre is!  |
Nem kell, a csere nélkül is vezethetsz itt kint autót. Viszont itt az alap igazolvány a jogosítvány, azon van a lakcím is.
Sok-sok ügyintézést könnyebbé, egyszerűbbé tesz az angol jogosítvány.
Az ára a cserének 50 font jelen pillanatban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|