Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Munkat keresunk.SOS
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Munkat keresunk.SOS

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Zulu28
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 14:09    Hozzászólás témája: Munkat keresunk.SOS Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Munkat szeretnenk valallni es ehhez kernenk segitseget, barmilyen megoldas erdekel amihez, elegendolehet minimalis (50-100 szo) angol nyelv tudas!
Rendkivul surgos mert a kapcsolataink kimerultek es mar london teruleten tartozkodunk es penzunk is keves!
Nincs kihez forduljunk munkaert Szomorú , olcso szallassal kapcsolatos infok is erdekelnek mert jelenleg hotelben szalasoljuk el
magunkat!
Ha esetleg volna valamien gondolatotok, otltetek ami setleg a segitsegunkre lehet akkor legyszives irjatok meg.
Ne erezzem ugy, hogy suket fulekre talal a keresem. koszonettel Zulu28 Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 21:12    Hozzászólás témája: Zulunak! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van jogsi akkor tudok munkat 1 embernek azonnal!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 21:14    Hozzászólás témája: Re: Zulunak! Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

itt vagyok,mar van is kedvem dolgozni...!!!
Vissza az elejére
tundimaria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 15:08    Hozzászólás témája: Munkát keresünk... Hozzászólás az előzmény idézésével

A kedvesemmel most érkeztünk Londonba...

Középfokú angol nyelvvizsgánk van, de még szokni kell a nyelvet... talán pár hét múlva már megfelelő lesz a nyelvtudásunk...

Van JOGSInk is...

Nekem Óvodapedagógus Diplomám van... 4 évig dolgoztam Magyarországon oviban...

A kedvesem pedig szeretne valami AUTÓS MELÓT találni... akár sofőrködés, akár autószerelés, autó fényezés...

Ha valaki tud valamit, hívjon...

TÜNDI 079 4787 0874
ZSOLTI 079 4787 0861
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 16:23    Hozzászólás témája: Re: Zulunak! Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Ne izélj már , ez a munka nem ér rá , márc. 15-ig? Nekem nem lenne jó?Mosoly)
Nehogy eladd, amíg megérkezem:-)
Üdv: Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 18:36    Hozzászólás témája: Re: Zulunak! Hozzászólás az előzmény idézésével

sealspietro írta:
Enci írta:

Még az nap elkelt amikor feladtam Mosoly
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 20. Hétfő, 21:10    Hozzászólás témája: Re: Munkát keresünk... Hozzászólás az előzmény idézésével

tundimaria írta:
A kedvesemmel most érkeztünk Londonba...

Középfokú angol nyelvvizsgánk van, de még szokni kell a nyelvet... talán pár hét múlva már megfelelő lesz a nyelvtudásunk...

Van JOGSInk is...

Nekem Óvodapedagógus Diplomám van... 4 évig dolgoztam Magyarországon oviban...

A kedvesem pedig szeretne valami AUTÓS MELÓT találni... akár sofőrködés, akár autószerelés, autó fényezés...

Ha valaki tud valamit, hívjon...

Kukk be a http//:lapforum.lap.hu -ra,ott lattam egy magyar sracot,aki szerelomulhelybe keresett maga melle magyar sracot.

TÜNDI 079 4787 0874
ZSOLTI 079 4787 0861
Vissza az elejére
tundimaria
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 18:25    Hozzászólás témája: Munkát keresünk... Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi Krisz!

Csak 1 problema van, hogy sehol nem találtam ilyen hirdetést... vagyis csak egyet, de az is valami tavalyi volt, aki autós melót tudott volna, és a telefonszáma is érvénytelen volt... Szomorú

Hát, azért próbálkozunk tovább... nem egyszerű.... Szomorú
Síró vagy nagyon szomorú

Tündi
Vissza az elejére
sealspietro
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 12:50    Hozzászólás témája: Re: Zulunak! Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
sealspietro írta:
Enci írta:

Még az nap elkelt amikor feladtam Mosoly

Hali Enci:-)

Háát , jobban elgondolkozva , nekem nem is lett volna jó kezdésnek , mivel még meg kell szoknom a sok örültet , aki az út másik oldalán vezet:-)

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése AIM MSN Messenger
driver
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 22:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én még uj vagyok itt, és Londonban szeretnék munkát találni.
Angol nyelv minimális, bár 8 évig tanultam, de sokat elfelejtettem belőle, de gondolom abban a környezetben könnyen belerázodhatok.
Bármilyen munka érdekelne, A-B-C kategotiás jogositvánnyal.
9-évig voltam fuvarozó, 1 évig pizza futár, dolgoztam raktárosként is ,Sőt kútfúró is voltam. amugy a végzettségem elektromüszerész.
Bármiféle segitséget szivesen fogadok.

Üdv: Driver
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban