Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Pénz küldés magyar számlára
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Pénz küldés magyar számlára
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 15:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

juhgerg írta:
Sziasztok!

Mi a tapasztalat, hogy jövök ki jobban ha magyarban veszek fontot, vagy ha az angoloknál adom el a forintot? (egyáltalán ismerik a forintot?)
-tudom, hogy az árfolyamtól függ, de mégis valami különbségnek kell lennie, csak kérdés, hogy hol a jobb.

Szerinted hany angol bank jegyzi a kokemeny magyar forintot?
Ha nulla kozeli osszegre tippeltel, akkor nyertel.
Otthon valtsd be, itt remenytelen vagy olyan arfolyamon fogjak valtani, hogy sirogorcsot kapsz tole.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

juhgerg írta:
Sziasztok!

Mi a tapasztalat, hogy jövök ki jobban ha magyarban veszek fontot, vagy ha az angoloknál adom el a forintot? (egyáltalán ismerik a forintot?)
-tudom, hogy az árfolyamtól függ, de mégis valami különbségnek kell lennie, csak kérdés, hogy hol a jobb.

Eddig csak egy helyen láttam, hogy váltják a forintot (Post Office), de messze rosszabbul, mint otthon. Én Budapesten a Deák tér közelében, a Fehérhajó utcában szoktam beváltani a forintomat. Azonban max. egy két forint a differencia a környéki váltóhelyeken. Ha nagyobb összeget akarsz váltani, akkor érdemes alaposabban körülnézni azért.

Legutóbb tothz szerkesztette (2008. Április 27. Vasárnap, 9:26), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
underdog
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 26. Szombat, 21:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
juhgerg írta:
Sziasztok!

Szerinted hany angol bank jegyzi a kokemeny magyar forintot?
Ha nulla kozeli osszegre tippeltel, akkor nyertel.
Otthon valtsd be, itt remenytelen vagy olyan arfolyamon fogjak valtani, hogy sirogorcsot kapsz tole.
-seci

Gondolom pénzváltóra gondoltál bank helyett , de bármilyen meglepő nagy többség nem csak jegyzi , de még váltja is .
Az hogy hogyan , az már más kérdés ......
Inkább otthon , de ne 50es címletekbe kérd , de legalábbis ne az összeset .
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 2. Péntek, 20:03    Hozzászólás témája: Re: penzkuldesi lehetoseg .. Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
seci írta:
tothz írta:
seci írta:
Csoda tortent! A HSBC internet bankingjaval LEHET kuldolfdre utalni!
WOW!
-seci

Kedves Seci kb. egy fél éve megírtam, hogy a HSBC-vel a legolcsóbb haza utalni! Igaz én akkor csak a sima utalást kérdeztem meg. A legfontosabb kérdés azonban az, hogy neked mit mondtak, mennyit számítanak fel költségként?

Szerintem secko-jedno volt, hogy melyikkel utaltal, az, hogy 20 font vagy 22 nem kulonbseg (vagy hasonlo).
Ami meglepo az online atutalas Euroban 15 font volt.
-seci

És az átváltás hogy volt? Deviza, vagy forint számlára utaltál?

Hadd suhintsam ide,hogy a Lloyds-nal adnak egy kulon kartyat erre,amit akar Te utazasnal (nem kell a franko kartyadat magaddal vinned,ha csak kp-re akarsz vasarolni valahol) ,akar az otthoniak hasznalhatnak (szepen fo'to'ttod az egyenleget,oszt annyi) es csak a szokasos KP-felvetelt kell fizetni,ha jol emlexem.Money Transfer Cardnak hijjak es pl a Silver Account-hoz aggyak.De asszem jar az ingyenes szamlahoz is...Enne' o'ccsobbat nemto'k.
Vissza az elejére
dragonfly
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 13:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

majus 5.en reggel egy lutoni repteren levo money exchangeben 328 volt a veteli (vagy eladasi?), 356 meg az eladasi vagy veteli ara a forint/fonttnak.

a valto nevere mar sana nem emlexem.

most HSBC kartyaval(debit) fizettem tescoba, 310ert valtotta a fonttot, mas levonas nem volt.
Ha a tescos exclusive changeben valtok akkor 317 lett volna.

Ha HSBCrol utalok itthoni normal vagy deviza szamlara akkor kozeparfolyamon tortenik a valtas?
Van valami egyeb koltseg is ilyenkor a 20 font utalasi koltsegen felul?
Vagy gondolom mennyek el a bankba es kerdezzem meg nem?Mosoly
Vissza az elejére
Kriszta8
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 7. Szerda, 21:45    Hozzászólás témája: bankköltség Hozzászólás az előzmény idézésével

Ki kell fizetned az angol bankköltségen kívül a magyar banknak is a költségét, vagyis levonnak azért Magyarországon, hogy pénz érkezett külföldről a számládra. Az összeg banktól függ.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bank Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban