| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Rita11 Újonc

|
Elküldve: 2007. December 10. Hétfő, 17:18 Hozzászólás témája: Wimbledon |
|
|
Sziasztok!
28 éves lány vagyok, január 6án érkezem Wimbledonba, au pairként fogok dolgozni. Mivel senkit nem ismerek Londonban, szeretnék itt barátokat találni. Van esetleg valaki Wimbledon környékéről? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xSIDx Újonc

Csatlakozott: Oct 30, 2006 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: Hackney
|
Elküldve: 2007. December 29. Szombat, 3:43 Hozzászólás témája: |
|
|
en a raynes parknal dolgozok..
meg egy darabig..
bar london masik vegeben lakok..
de ennyi.. nem talalkoztam meg arra senkivel.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sliktamagyar Újonc

Csatlakozott: Dec 31, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Epsom, Stoneleigh
|
Elküldve: 2007. December 31. Hétfő, 10:29 Hozzászólás témája: Majnem Wimbledon |
|
|
Szia!
Én Stoneleighben lakom ez köbö 5 percre van vonattal Wimbledontól. Ha akarod találkozhatunk és segítek amiben csak tudok. Igaz oly rég nem lakom itt, de a családom igen segítőkész így köbö egy nap alatt sikerült felvilágosítaniuk a fontosabb dolgokról.
Üdv,
Kiszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rita11 Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 11. Péntek, 0:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Kriszti,
De jó, h irtál! Sajnos eddig nem volt netem, de szerencsére már megoldódott. Nagyon jó lenne, ha tudnánk valamikor találkozni, gondolom Neked is a hétvégéid szabadok. Ha van esetleg telefonszámod, akkor felhivnálak. Vagy beszéljük meg itt?
Üdv,
Rita |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sliktamagyar Újonc

Csatlakozott: Dec 31, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Epsom, Stoneleigh
|
Elküldve: 2008. Január 17. Csütörtök, 13:30 Hozzászólás témája: elérhetőségek |
|
|
Szia Rita,
Küldtem privibe az e-mailem és telefonszámom.
Üdv,
Kriszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alliL Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 23. Szerda, 8:25 Hozzászólás témája: Stoneleigh |
|
|
Sziasztok!!!!
Én is Stoneleigh-ben fogok lakni nemsokára...most szombaton repülök (26-án). Örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot, mert először azt gondoltam, hogy pont Stoneleigh-ban úgysem fognak lakni magyarok
Lilla |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sliktamagyar Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 19:25 Hozzászólás témája: Re: Stoneleigh |
|
|
Hali!
Priviben elküldtem az e-mailem. Még egy hónapig vagyok itt köbö aztán költözöm fel Londonba, de addig az unalmas hétköznapokon talizhatunk
Dobj emilt ha sikerült ezt elolvasnod és érdekel egy kis "guided tour of Stoneleigh" , mert olyan rohadt sok látnivaló van itt
üdv
kriszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alliL Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 22:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Huuu de rendes vagy!!! Egy hete vagyok itt de itt tényleg nincs sok minden...mert ami valahol van az már Cheam, vagy Epsom...itt lakok közel "Broadway"-hez ahol az a sok shop van Vagy van más is erre felé?
Amúgy a privát üzidet nem kaptam meg! (lehet h nem írtál tárgyat és akkor nem küldi el)
Lilla |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sliktamagyar Újonc

|
Elküldve: 2008. Máj 5. Hétfő, 22:58 Hozzászólás témája: snl |
|
|
Hali!
Wááá, hát eldobom az agyam (ami nincs, de akkor legalább nem erőltetem meg magam fizikailag ). Nah, akkor befirkantom ide az emilem, hogy sikerüljön kontaktolnunk, mert engem ez a fórum kikészít
krisztina.racz@yahoo.com
Ha akarsz már holnap összefuthatunk. Én az állomás másik felén élek - az igazság ideát van - köbö 100-200 méterre (gyorsan tudok London felé menekülni, amikor kezdek becsavarodni ). Reggelente kutyát sétáltatok a Nonsuch Parkban, ami egy elég szép hely, ha még nem láttad megmutizomhatom ha nem félsz a kutyáktól. Én úgy 9:30tól 11ig ott vagyok. Nah, többit mélben
üdv
kriszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Angelique Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 15. Péntek, 1:28 Hozzászólás témája: barátokat/barátnőket keresek |
|
|
Sziasztok!
Most vasárnap (08.17.) megyek ki Londonba pontosabban Wimblendonba fogok lakni mint au-pair.
Ha valaki errefelé van akkor néha-néha talizhatnánk.
Amúgy milyen a környék?
Angi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
alliL Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 15. Péntek, 16:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Juuuuuj de ciki...Kriszti...ezt az hozzászólásodat most láttam meg... Nahát akkor te már valószínűleg nem vagy itt Amúgy már én sem sokáig...nem bírtam a csendet!!! A kisváros nem nekem való...rengeteget utazgattam (idő és nagggyon sok pénz - a vonat iszonyat drága) a City-be...Szóval a héten, egész pontosan holnap költözök! És nagyon örülök!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|