Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Driver Job!!!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 8. Kedd, 21:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Atttila írta:
Tisztelettel Üdvözlök Mindenkit!!

Első hsz-em rögtön egy kérdés:

Hogy is kérdezzem..Mosoly: a már lejárt ADR-t itthon tegyem le újra, vagy egyszerűbb (de költségesebb??) kint letenni? Az itthon letett adr-t elfogadják kint?
Vagy sárga tábla nélkül is van élet..?
Köszönettel: Attila.

Elfogadják itt is az otthoni ADR vizsgát. Ha itt akarod letenni, akkor a magasabb költségeken kívül még szükséges hozzá a meglehetősen jó angol tudás.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Atttila
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 9. Szerda, 20:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
Atttila írta:
Tisztelettel Üdvözlök Mindenkit!!

Első hsz-em rögtön egy kérdés:

Hogy is kérdezzem..Mosoly: a már lejárt ADR-t itthon tegyem le újra, vagy egyszerűbb (de költségesebb??) kint letenni? Az itthon letett adr-t elfogadják kint?
Vagy sárga tábla nélkül is van élet..?
Köszönettel: Attila.

Elfogadják itt is az otthoni ADR vizsgát. Ha itt akarod letenni, akkor a magasabb költségeken kívül még szükséges hozzá a meglehetősen jó angol tudás.

Köszönöm szépen a választ! Pont most indul egy tanfolyam itthon, és még a kiutazás előtt lesz a vizsga, tehát belecsapok.
Kellemes időtöltést.
Üdv, Atttila.
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 16:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi. Milyen fizetésben gondolkodjak a pár hozzászólással ezelött megírt C+E jogsival? És még pár kérdés. ADR vizsgát érdemes letenni? Van kint rá kereslet? Jobban fizet?
Köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 18:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
Tovi. Milyen fizetésben gondolkodjak a pár hozzászólással ezelött megírt C+E jogsival? És még pár kérdés. ADR vizsgát érdemes letenni? Van kint rá kereslet? Jobban fizet?
Köszi

Erre nem lehet válaszolni, rengeteg mindentől függ, először is hogy mennyire tudod eladni magad UK experience nélkül. Nem egyszerű, de nem is lehetetlen. Én pl. pár hónapig elmentem egy Council-hoz szemetesautót vezetni, ott megszereztem a szükséges referenciákat.
Ha el tudsz helyezkedni Lgv Class1 driverként, akkor 350-600 font között lehet keresni hetente, ez erősen függ a fuvartól, az éjszakai munkától és a hétvégi melóktól.

ADR nem tudom mennyire keresett, engem párszor már kérdeztek hogy van-e... Nem valószínű hogy jobban fizet, csak más területek is megnyílnak az ADR vizsgával.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hülye kérdés lehet, de nem találtam infot arról, hogy mi az a UK experience?
Vissza az elejére
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 19:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Talán referencia?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
Talán referencia?

Nem, angol területen szerzett vezetési tapasztalat. Mivel kicsit a rossz oldalon vezetnek állandóan, fontosnak tartják... Nagyon boldog
Vissza az elejére
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 20:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

neked hogyan sikerült?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 20:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
neked hogyan sikerült?

Az első 50 m-t leszámítva nem nagy szám, de mondjuk én a Suzukimmal gyakoroltam az angol közlekedést.
Egy sorompócska bánta a legelső szárnypróbálgatásaimat kamionnal, nem szoktam meg hogy az autó balra terjed ki... De rá lehet érezni hamar
Vissza az elejére
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Úgy tervezem, hogy bármilyen csöves söfőr állást elvállalnék, majd idővel nagyobb tapasztalattal nagyobbra cserélném a gépet és a vége a nagy Beszélnek az emberek ezt is azt is. Tényleg elérhető a havi 1.000.000 Ft sofőrködéssel?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 10. Csütörtök, 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
Úgy tervezem, hogy bármilyen csöves söfőr állást elvállalnék, majd idővel nagyobb tapasztalattal nagyobbra cserélném a gépet és a vége a nagy Beszélnek az emberek ezt is azt is. Tényleg elérhető a havi 1.000.000 Ft sofőrködéssel?

Értelmetlen átszámolni..... de semmi nem lehetetlen, a karácsonyi hajtásban a nagyáruházak áruteritő sofőrei igen jól kerestek.... Tesco, M&S, stb.

Vagy egy állandó éjszakai trunk melót megcsípni egy cégnél nagyon jót tesz a pénztárcának.
Vissza az elejére
Milili
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 6:09    Hozzászólás témája: D2 nyomtatvány Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Letölthető valahonnan a D2-es nyomtatvány, vagy csak rendelni lehet?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 9:22    Hozzászólás témája: Re: D2 nyomtatvány Hozzászólás az előzmény idézésével

Milili írta:
Sziasztok!
Letölthető valahonnan a D2-es nyomtatvány, vagy csak rendelni lehet?

Bármelyik postashivatalban ingyen kérhető, illetve postán megrendelhető a teljes nyomtatványkészlet, kiküldik még magyarországra is.
Valahol már belinkeltem az oldalt.
Vissza az elejére
scover
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 11:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az angolok betartják a heti 40 órát, vagy tulóráztatják az embert?Hogy jön ki általában a heti negyven óra? Napi nyolc? Megtudod mondani, milyen melót lehet legegyszerübb találni kezdésnek C-s jogsival, amit érdems elvállalni és mit takar az a munka?
Vissza az elejére
Tovi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Április 13. Vasárnap, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

scover írta:
Az angolok betartják a heti 40 órát, vagy tulóráztatják az embert?Hogy jön ki általában a heti negyven óra? Napi nyolc? Megtudod mondani, milyen melót lehet legegyszerübb találni kezdésnek C-s jogsival, amit érdems elvállalni és mit takar az a munka?

Sofőrmunkánál azért érdekes lenne a 40 óra (ami 37,5 óra itt) betartása, nem nagyon megy. Kivételek a fix munkaidőben dolgozó cégek, pl. a szemeteskocsik, stb.
Én pl. naponta minimum 9-12 órát dolgozok, de ha hosszabb távra megyek skóciába, vagy valahová, akkor 3 nap is lehet a munka.
Szerintem kezdetnek keress meg egy ügynökséget, én pl. az AndersElite cégnél kezdtem, ez a hulladékgyűjtéssel foglalkozik, tapasztalatszerzésnek kitűnő. Ráadásul igen korrekt ügynökség, sosem volt vele gondom.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Állást kínál Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
4 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban