| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2008. Április 3. Csütörtök, 8:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Nyolc honapig birtuk ott. Mire vagy kivancsi? Nehol leginkabb Bombay-ra hajaz ahol megbamultak mint egyedul maszkalo feher not. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
doboslaci Újonc

Csatlakozott: Apr 02, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Még Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 3. Csütörtök, 8:10 Hozzászólás témája: |
|
|
| Christine írta: | Nyolc honapig birtuk ott. Mire vagy kivancsi? Nehol leginkabb Bombay-ra hajaz ahol megbamultak mint egyedul maszkalo feher not. |
Szia!Köszi a választ.Minden érdekel.Például,hogy miért bámultak meg Titeket annyira?Mert fehérek vagytok?:)Ha kibirok ott én is 8-hónapot,már nagy baj nem lehet.
Az is érdekelne,hogy van e ott/láttatok e ott hangszerboltot?
Köszi mégegszer.
Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

|
Elküldve: 2008. Április 3. Csütörtök, 9:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Engem szerintem azert bamultak meg mert az indiai/paki negyed (Bombay Bazaar) kellos kozepen egyedul marmint kisero nelkul maszkaltam. Az o asszonyaik vagy csoportosan maszkalnak, vagy ferfi kiserovel.Egy pasit nem neznek ki annyira. De persze vannak mas reszek is ott tobb a feher (lengyelek) es nem logsz ki annyira. Amugy sose volt kulonosebb gondom ebbol. Es a piacaikon olcson lehet vasarolni gyumolcsot, zoldseget. Hangszerbolt? Wembley Central kornyeken nem lattam. De Ealingben talan van a bevasarlo kozpont kornyeken. Az nincs tul messze. _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
doboslaci Újonc

Csatlakozott: Apr 02, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Még Budapest
|
Elküldve: 2008. Április 3. Csütörtök, 16:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Christine írta: | | Engem szerintem azert bamultak meg mert az indiai/paki negyed (Bombay Bazaar) kellos kozepen egyedul marmint kisero nelkul maszkaltam. Az o asszonyaik vagy csoportosan maszkalnak, vagy ferfi kiserovel.Egy pasit nem neznek ki annyira. De persze vannak mas reszek is ott tobb a feher (lengyelek) es nem logsz ki annyira. Amugy sose volt kulonosebb gondom ebbol. Es a piacaikon olcson lehet vasarolni gyumolcsot, zoldseget. Hangszerbolt? Wembley Central kornyeken nem lattam. De Ealingben talan van a bevasarlo kozpont kornyeken. Az nincs tul messze. |
Köszönöm az infót.Bár hosszú a hajam,talán nem néznek Nőnek.
Megkeresem majd a hangszerboltot,ha a munka mellett lesz időm rá.
Sziasztok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Birogab Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 24. Csütörtök, 22:30 Hozzászólás témája: 220 |
|
|
Sziasztok
Angliában az elektromos hálozatba az itthoni dolgok jók vagy kell valamiféle átalakitó?
Köszi
Gábor |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

|
Elküldve: 2008. Április 25. Péntek, 6:35 Hozzászólás témája: Re: 220 |
|
|
| Birogab írta: | Sziasztok
Angliában az elektromos hálozatba az itthoni dolgok jók vagy kell valamiféle átalakitó?
Köszi
Gábor |
Nemi ugyessegel bele lehet gyomoszolni az otthoni dugokat az itteni konektorokba.  _________________ Nem az a nagy dolog ha leviszel egy lovat a folyóhoz, hanem az ha ráveszed hogy háton ússzon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 362 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Április 25. Péntek, 17:47 Hozzászólás témája: Re: 220 |
|
|
| Birogab írta: | Sziasztok
Köszi
Gábor |
A feszültség és a frekvencia megegyezik, csak a hálózati csatlakozó (dugalj) tér el. Bármilyen elektromos boltban, akár a reptéren is, tudsz venni pár fontért olyan átalakítót, amibe már sz otthoni dugót lehet beledugni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 11:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Én azt szeretném megtudni, hogy ha vettünk tv-t, akkor kéne fizetni a tv-adót, ugye, de hogyan tudja megállapítani bárki is, hogy van tv-nk? Csak antenna lesz hozzá, azon keresztül fogjuk az adást.
Alattunk lakik egy fickó, neki is van, de neki valaki otthagyta a szobájában a tv-t, így ő gond nélkül nézi, nem törődik az ilyesmivel, mint én... Szerintetek mi a teendő? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 866 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 13:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Én azt szeretném megtudni, hogy ha vettünk tv-t, akkor kéne fizetni a tv-adót, ugye, de hogyan tudja megállapítani bárki is, hogy van tv-nk? Csak antenna lesz hozzá, azon keresztül fogjuk az adást.
Alattunk lakik egy fickó, neki is van, de neki valaki otthagyta a szobájában a tv-t, így ő gond nélkül nézi, nem törődik az ilyesmivel, mint én... Szerintetek mi a teendő? |
Be tudjak merni (a TV-keszulek sugaroz). Ha boltban vettetek, akkor a bolt mar el is kuldte a cimeteket a nyilvantartasba.
Ugyhogy jobban jartok, ha fizettek.
Illetve azt csinaltok, amit akartok de aztan nem panaszkodni, hogy megbuntettek 1000 fontra!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 14:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Használtan vettük, sokan vannak, akik nem fizetik emiatt. Tudom, hogy le lehet bukni, de mekkora ennek az esélye? Milyen gyakran jönnek bemérni a TV-készülékeket?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kata75 Újonc

|
Elküldve: 2008. Június 12. Csütörtök, 17:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| A tv-t nem jonnek bemerni,egyszeruen bemerik es akkor jonnek mikor mar bemertek.En az utcarol hoztam a tv-t,mindegy honnan van.mukodo tv,szamitogep,cds radiu utan fizetni kell tv adot.Havi 12 font ha jol emlekszem.Nem hinnem hogy ezen mulik barmi is.Es igen,1000 font a buntetes.Nincs kibuvo. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Számítógép után miért kell TV-adót fizetni??? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 370 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 13:26 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | | Számítógép után miért kell TV-adót fizetni??? |
Egész pontosan:
You need a TV Licence to use any television receiving equipment such as a TV set, digital box, DVD or video recorder, PC, laptop or mobile phone to watch or record television programmes as they're being shown on TV.
If you use a digital box with a hi-fi system or another device that can only be used to produce sounds and can't display TV programmes, and you don't install or use any other TV receiving equipment, you don't need a TV Licence.
Tehát akkor, ha tudod nézni, illetve felvenni a TV adásokat. Természetesen nem az interneten keresztüli TV-ről van szó, hanem a Tunerkártyás gépekről. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 13:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor jó, köszi...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
attus Újonc

Csatlakozott: Apr 08, 2008 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Hersham,Surrey
|
Elküldve: 2008. Június 13. Péntek, 22:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
Nekünk van tv-nk de csak dvd nézéshez használjuk, ilyenkor mi a helyzet?
Kell tv adó vagy nem?
köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|