Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
budapest123 Újonc

|
Elküldve: 2006. December 6. Szerda, 22:59 Hozzászólás témája: kave kostolo haz londonban (magyarok a kiszolgalok) |
|
|
a nyaron londonban voltam ..
parizsban lakom most es hiper jo a kozlekedes parizs -london eurostarral 2'30 ..
londonban egy kis hotel szerusegben aludtam -studio92 a neve
2het alatt ki csavarogtam eleg jol magam es readasul bicajjal (amit parizsbol vittem magammal)
tok jol vasarolgattam a world sport aruhazban hiper olcson ruha vasar volt ! 80%aremgedmeny wow!!!aztan a mozi 3£ a prince ?
es egy napon egesz veletlem felfedeztem egy kave kostolo hazat a soho negyedben nem messze a chinatown
mar messzirol az utcan feltunt egy regi epitesu haz amire az volt irva
ALGERIA caffe house .. es az illat hu nagyon jo volt (en egyebbken nem kavezom csak ritkan!!)
nos a kirakat is tok jo nezzet ki es bementem ..
az uzletben ott helyben porkoltek a nyers kavet !
es olyan kedvesen ajaltak a kavet amiest belepunk .
en keveset tudok angolt .. kerdik jonnan vagyok -magyarbol
erre az egesz bolt meg szolalt magyarul ..
igen es ingyen meghivtak egy kavera is .valami 100kave -tea kulombseg.
tok humorosan mondtak -itt nem csak kavet adunk hanem magyarul is beszelunk es ezt a szolgaltatast csak nalunk lehet el erni egesz londonban.
ugyhogy ajanlom mindenkinek latogassanak oda !
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/finombarack/album?.dir=/d3b4re2&.src=ph&.tok=phTyweFBN9_tE7C_ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bemondo Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 18. Kedd, 1:01 Hozzászólás témája: |
|
|
sZEVASZTOK.!
Látom itt azért magyarul megy a diskurzus...)))
Én pedig azt javaslom nektek, hogy aki szeretne magyar szót hallani, magyarul beszélő internetes rádiót, az hallgassa FEHÉR HOLLO-T..
http://www.calypsoradio.net/news.php ezen a honlapon már hallod is.
Igaz, csak kedden és pénteken van adásban, de a rádió24 órás és vn másik bemondó is.
A messengercímem, ahol lehet tőlem zenét kérni és üzeneteket küldeni a világ minden tájáról, a világ minden tájára, a következő.
redi9@freemail.hu
ez egész adás alatt nyitva van.
Aki úgy gondolja hallgassa a calypso rádiót. Internetes rádió.
Szevasztok.)))) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|