Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Már itt élő au pairt keresek háztartásba besegíteni

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 11:31    Hozzászólás témája: Már itt élő au pairt keresek háztartásba besegíteni Hozzászólás az előzmény idézésével

Valószínű nem sok esélye van, hogy találok így valakit, de gondoltam, megpróbálom.

Walton on Thames-ben vagy környékén élő au pairt keresek, aki szabadidejében besegítene a háztartásban és a gyerekekkel, heti 2 alkalommal (alkalmanként 2-3 órára), júniustól esetleg még többször. Fizetés megegyezés szerint. Fontos, hogy a saját közlekedését meg tudja oldani.

Ha valakit érdekel, küldjön privit! Köszi!

Legutóbb anitajames szerkesztette (2006. Február 23. Csütörtök, 20:21), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Janesz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 16:40    Hozzászólás témája: Re: Már itt élő au pairt keresek háztartásba besegíteni Hozzászólás az előzmény idézésével

anitajames írta:
Valószínű nem sok esélye van, hogy találok így valakit, de gondoltam, megpróbálom.

Walton on Thames-ben vagy környékén élő au pairt keresek, aki besegítene a háztartásban és a gyerekekkel, heti 2 alkalommal, júniustól esetleg még többször. Fontos, hogy a saját közlekedését meg tudja oldani.

Ha valakit érdekel, küldjön privit! Köszi!

Szia Anita!

Én Mariann vagyok,érdekelne a munka,de sajna 2próbálkozás után se tudtam priviben elküldeni a válaszomat.
Esetleg emilben?
kek.mariann@freemail.hu
Vissza az elejére
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mariann,

Megkaptam privátban is, és küldtem e-mailt.

Az ajánlat továbbra is él, várom a jelentkezőket!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban