| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
xerox Haladó

|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 10:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi,
Olyan egyszeu kerdesem van, hogy mi van akkor ha 5 het utan sem kaptam meg meg az NI szamom? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 366 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 11:33 Hozzászólás témája: |
|
|
| Kaptál egy telefonszámot az interjún, az pont erre a célre szolgál, hívd fel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
xerox Haladó

|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajna az mar nincs meg... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Március 4. Kedd, 17:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Akkor hívd fel azt a számot, amit legelőször hívtál (ennek a topiknak az első oldalán található), mondd el a problémádat, és majd átkapcsolnak az illetékes emberkéhez. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Március 5. Szerda, 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| xerox írta: | Hi,
Olyan egyszeu kerdesem van, hogy mi van akkor ha 5 het utan sem kaptam meg meg az NI szamom? |
Ezen a két számon érdeklődhetsz a NI számod után:
HM Revenue and Customs 0845 915 7006
vagy 0141 207 3728 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Március 5. Szerda, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tovi írta: | | xerox írta: | Hi,
Ezen a két számon érdeklődhetsz a NI számod után:
HM Revenue and Customs 0845 915 7006
vagy 0141 207 3728 |
Bár a reference number nem ártana, kicsit gyorsítana az ügymeneten... de anélkül is menni fog |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tide Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 12. Szerda, 10:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
1 évvel ezelőtt kinnt dolgoztam 3 honapot aztán haza mentem. Kaptam NI számot. Most megint dolgozok, de más lett a lakcimem.A kérdésem az lenne, hogy be kell e jelentenem az uj címemet v. nem a HM Revenue-nál? A Home Office-nál be jelentettem az uj állásomat meg a lakcímemet.Előre is bocsi a hülye kérdésért.( Csak egy kicsit szőke vagyok.) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
juhgerg Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

|
Elküldve: 2008. Március 14. Péntek, 21:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tide írta: | Sziasztok!
1 évvel ezelőtt kinnt dolgoztam 3 honapot aztán haza mentem. Kaptam NI számot. Most megint dolgozok, de más lett a lakcimem.A kérdésem az lenne, hogy be kell e jelentenem az uj címemet v. nem a HM Revenue-nál? A Home Office-nál be jelentettem az uj állásomat meg a lakcímemet.Előre is bocsi a hülye kérdésért.( Csak egy kicsit szőke vagyok.) |
Be kell menni az első Jobcenter plus-ba, és ott átírják a lakcímedet. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
goczaneszter Újonc

|
Elküldve: 2008. Március 21. Péntek, 11:14 Hozzászólás témája: Európai Egészségbiztosítási kártya |
|
|
Sziasztok,
igaz, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártya helyettesíti a Temporary NIN-t?
Köszi előre is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 21:19 Hozzászólás témája: Re: Európai Egészségbiztosítási kártya |
|
|
| goczaneszter írta: | Sziasztok,
igaz, hogy az Európai Egészségbiztosítási kártya helyettesíti a Temporary NIN-t?
Köszi előre is! |
Tudtommal nem, már csak azért sem mert a száma nem kompatibilis az itteni rendszerrel. Itt a születési dátumodból képzik az átmeneti NIN-t. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tothz Mester

Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 359 Tartózkodási hely: Manchester
|
Elküldve: 2008. Március 23. Vasárnap, 21:21 Hozzászólás témája: Re: Európai Egészségbiztosítási kártya |
|
|
| goczaneszter írta: | Sziasztok,
Köszi előre is! |
Tudtommal nem, már csak azért sem mert a száma nem kompatibilis az itteni rendszerrel. Itt a születési dátumodból képzik az átmeneti NIN-t. Ráadásul az átmeneti NIN-hez semmi más nem kell, mint bemenni a Job Centerbe, ahova amúgy is be kell menni az NIN igénylése miatt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
malajc Haladó

|
Elküldve: 2008. Március 25. Kedd, 1:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
A munkaügyi regisztrációt (WRS) kell először elintézeni, vagy a NI számot? Merthogy mindkettőhöz kell fényképes igazolvány, egyszerre pedig nem szívesen válnék meg a személyimtől és az útlevelemtől is. Vagy az NI-nél nem kell előre beküldeni?
A másik, hogy érdemes kicseréltetni a hagyományos személyit kártyásra, vagy nincs jelentősége?
Köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Mester

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 206 Tartózkodási hely: London, East Finchley
|
Elküldve: 2008. Március 25. Kedd, 1:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Erre már egyszer válaszoltunk Neked.
WRS-hez csak az egyik kell, vagy személyi, vagy útlevél, NI-hez meg az interjún fog kelleni az egyik, de csak bemutatnod kell, nem veszik el Tőled, csak lefénymásolják. Tehát intézheted egyszerre is.
A hagyományos személyit meg cseréltesd kártyásra. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
malajc Haladó

|
Elküldve: 2008. Március 25. Kedd, 9:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Erus, köszönöm!
Az nagyon fontos, hogy a hagyományos személyit kártyásra cseréltessem? Egy hetem van még itthon, nem tudom, addig lezajlik-e |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|