Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

barátok múzeumba, csatangolni, bulizni

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
dorki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 18. Kedd, 22:39    Hozzászólás témája: barátok múzeumba, csatangolni, bulizni Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
új vagyok Londonban. Kb. másfél hónapja vagyok itt, de barátokra nem igazán akadtam errefelé.
25 éves vagyok, au-pair itt. Kb. ebben az életkorban keresek laza fiúkat-lányokat. Szeretem az indie-rock, reggae zenét, Cadic és Palotai zenéjét, de elmulatok én a partyzenére is!!!!
Szeretem a múzeumokat, szinházat. Hétvégenként szoktam bejárni London szivébe, szeretek csatangolni, de sajnos ezt az örömet nem tudom senkivel sem megosztani!
Szilveszterkor is itt leszek, jó volna egy társaságot találnom. Hol van itt a nagy tömeg és a tüzijáték szilveszterkor?
Tud valaki magyar katolikus misét valahol Londonban?
puszi
és jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Susirose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 26. Szerda, 20:41    Hozzászólás témája: Hasonlo cipoben jarok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Au-pairkent vagy nannykent dolgozom kinn, Londonban tobb mint egy hete vagyok. En mar 37-et eppen betoltottem, de sosem volt gondom megertetni magam a fiatalabbakkal, ugy hogy barkivel szivesen ismerkednek. Szeretek bulizni, setalni, bolyongani a varosban. Szilveszterre is jo lenne valakivel elmenni bulizni, vagy valamilyen tarsasagot keresni.
Nagyon boldog
Ha tudtok valakit vagy valamit kerlek irjatok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
groland
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 0:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

En 25 vagyok es mar 3 eve itt vagyok, de most sajnos egyedul kellett toltenem a karacsonyt es eddig silveszterre sincs semmi terv, ha valaki tud valamit vagy talalkozni szeretne, barmi erdekel.

Roland
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Susirose
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek!

Szivesen megismerkedem barmelyikotokkel, lehetnenk egy uj tarsasag. Nagyon boldog Ha mar egyedul vagyunk. Ugyis a talalkozas utan dol el, hogy mennyire vagyunk egy hullamhosszon szorakozas teren.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
valentino87
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 27. Csütörtök, 22:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello én holnapután reggel érkezem és senkit sem ismerek,szóval minden mehet)))
de azért szilveszterre tudom hova menjek:D ez london!

ministry of sound, fabric london
Vissza az elejére
sigyu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 28. Péntek, 1:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Jan 22-től 26-ig keresek hasznos londoni elfoglaltságot!
városnézés, kirándulás, múzeum, vagy bármimás érdekel.
Egyedül is elmennék ide-oda, de jobb, ha az ember nem egyedül van.
36 éves pasi vagyok.
Vissza az elejére
Sliktamagyar
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 1. Kedd, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

-törölve-

Legutóbb Sliktamagyar szerkesztette (2008. Április 28. Hétfő, 18:36), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Zsolessz
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 1:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

(Kelet) londoniakkal szeretnék megismerkedni, múzeumokba menni,
koncertre járni, várost nézni, stb.

Én 25 éves vagyok és
4 hónapja lakom Leytonban.

Bővebb infó e-mailben:
zsoltshow@vipmail.hu
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban