Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Jó és rossz tapasztalatok
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kismacs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 0:18    Hozzászólás témája: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

Jo estet mindenkinek! Mosoly

Az agency-vel kapcsolatban csak egy gondolat....vagy ketto... Mosoly
Mi is agency-nek dolgozunk,raktarban,sokan magyarok. Igaz,hogy az agency vesz le abbol a penzbol,amit a raktar uzemeltetoje fizet neki, de nekik is elni kell valamibol es oszinten szolva, ami nekunk csurran-cseppen....haaat nem panaszkodhatunk! Ja,es nem minimalber! Nagyon boldog
Attol fuggoen,hogy ki hogy dolgozik,heti 250-450 font (tisztan)!! Igaz fizikai melo es nehez, de aki dologzni akar es keresni is....hat...valamit-valamiert! (persze aki perfekt angol, az ne raktarosnak menjen! Mosoly )
Az is igaz, hogy a "ratermettebb" munkasokat akar at is vehetik (ertsd:full time-osok lesznek)...de elo szokott fordulni olyan,hogy az ugynokseges azt mondja hogy koszonom szepen, nem, mivel ugy rosszabbul jarna (kevesebb penz!!!, kevesebb szabadsag) es inkabb marad az ugynoksegnel!

Remelem tudtam ezzel egy kicsit biztatni azokat, akik odzkodnak az ugynokseges munkaktol...nem feltetlenul mindegyik agency akarja kizsigerelni a bevandorlot, mert lehet sejti hogyha jol banik az emberekkel, azok meghalaljak a jo munkaval! Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 16:52    Hozzászólás témája: Re: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

kismacs írta:
Jo estet mindenkinek! Mosoly

Az agency-vel kapcsolatban csak egy gondolat....vagy ketto... Mosoly
Mi is agency-nek dolgozunk,raktarban,sokan magyarok. Igaz,hogy az agency vesz le abbol a penzbol,amit a raktar uzemeltetoje fizet neki, de nekik is elni kell valamibol es oszinten szolva, ami nekunk csurran-cseppen....haaat nem panaszkodhatunk! Ja,es nem minimalber! Nagyon boldog
Attol fuggoen,hogy ki hogy dolgozik,heti 250-450 font (tisztan)!! Igaz fizikai melo es nehez, de aki dologzni akar es keresni is....hat...valamit-valamiert! (persze aki perfekt angol, az ne raktarosnak menjen! Mosoly )
Az is igaz, hogy a "ratermettebb" munkasokat akar at is vehetik (ertsd:full time-osok lesznek)...de elo szokott fordulni olyan,hogy az ugynokseges azt mondja hogy koszonom szepen, nem, mivel ugy rosszabbul jarna (kevesebb penz!!!, kevesebb szabadsag) es inkabb marad az ugynoksegnel!

Remelem tudtam ezzel egy kicsit biztatni azokat, akik odzkodnak az ugynokseges munkaktol...nem feltetlenul mindegyik agency akarja kizsigerelni a bevandorlot, mert lehet sejti hogyha jol banik az emberekkel, azok meghalaljak a jo munkaval! Mosoly

Hát igen ez egy jól működő gazdaságban, társadalomban tényleg így van. De itt a többség nem az angol agencykről ír, hanem a magyar ügynökségekről. De hát mit is várhatnánk tőlük, ha a jelenlegi politikai elit olyan, amilyen. Itt is igaz a régi mondás, mely szerint a fejétől bűzlik a hal.

Azért, ha tudsz jó agencyt, jó lenne ha velünk is megosztanád az infót. Kacsintó
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 18:32    Hozzászólás témája: Re: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:

De hát mit is várhatnánk tőlük, ha a jelenlegi politikai elit olyan, amilyen. Itt is igaz a régi mondás, mely szerint a fejétől bűzlik a hal.

Ne szidd a magyar politikai elitet. MINDEN politikai elit pont ugyanolyan.
Azert megy valaki politikusnak, mert dolgozni nem tud/akar, csak pofazni, es a rendelkezesere allo ido alatt minel jobban megszedni magat. Ez abszolute rendszer- es orszagfuggetlen.
MotD: "Nem az a lenyeg, hogy melyik oldalrol alljuk korbe a kondert, hanem hogy minel kozelebb legyunk hozza es minel nagyobbat tudjunk merni belole!"
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 0:57    Hozzászólás témája: Re: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Ne szidd a magyar politikai elitet. MINDEN politikai elit pont ugyanolyan.
Azert megy valaki politikusnak, mert dolgozni nem tud/akar, csak pofazni, es a rendelkezesere allo ido alatt minel jobban megszedni magat. Ez abszolute rendszer- es orszagfuggetlen.
MotD: "Nem az a lenyeg, hogy melyik oldalrol alljuk korbe a kondert, hanem hogy minel kozelebb legyunk hozza es minel nagyobbat tudjunk merni belole!"
-seci

Amit írtál igaz, de annyiban kiegészíteném, hogy nem mindegy, hogy abból a kondérból jut-e egypár mócsing az egyszerű embereknek is, vagy elvárják, hogy mi csak jókedvűen feltöltsük és még szagolni se szagoljuk az illatát. Bár a kiegészítésem egy kicsit hülyére sikeredett, de azért remélem érted mire célzok. Gondolom te se jókedvedben mentél világgá hazánkból és élsz itt.

Legutóbb tothz szerkesztette (2008. Március 7. Péntek, 0:46), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
kismacs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 19:44    Hozzászólás témája: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

Tovi írta:
kalmika17 írta:
köszi a segitséget hát igen tudom hogy még meg is kell élni eleinte eléggé a fogunkhoz kell verni a garazst de később szeretnék raktárosként elhelyezkedni az jól fizet?

vagy érdemes úgy hogy mondjuk a kintartózkodásunk alatt csak minimálbért keresünk?

Eleinte pl. raktárosként is csak ügynökségi munka keretében tudsz elhelyezkedni, az pedig szintén a minimálbér közelében fizet, esetleg a délutános, éjszakás pótlék dob rajta valamennyit. A többi pénz az agency haszna.
Munkahelytől függően általában min 6 hónap után átveszik a rátermetebb dolgozókat, és így az agency által levett pénz hozzáadódik a fizetéshez...

Szia tothz! Mosoly

En ehhez az agency-s uzihez fuztem a mondokamat es itt az angolokrol van szo. Mosoly

Udv.
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 1:10    Hozzászólás témája: Re: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

kismacs írta:

Szia tothz! Mosoly

En ehhez az agency-s uzihez fuztem a mondokamat es itt az angolokrol van szo. Mosoly

Udv.

Én is így gondoltam. Nincs is szebb annál, amikor két magyar ilyen szépen egyetért egymással. Bár mindig így lenne!
Vissza az elejére
kismacs
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 13:38    Hozzászólás témája: Re: agency Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
kismacs írta:

Szia tothz! Mosoly

Udv.

Én is így gondoltam. Nincs is szebb annál, amikor két magyar ilyen szépen egyetért egymással. Bár mindig így lenne!

oooo....akkor most mi van? Nagyon boldog
Vissza az elejére
hedi1980
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 31. Csütörtök, 13:01    Hozzászólás témája: érdeklődés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy valaki ismeri e az *Tiltott szó* Groupot, és mit tud róluk? Valamint tudtok e valamit a East London Schoolról, valamint a Tti schoolról?
Tanulni szeretnék kimenni 3 hónapra, és ezt a céget találltam a legjobbnak, csak nem talélok róla tapasztalatokat.
Köszi
Vissza az elejére
hedi1980
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 31. Csütörtök, 13:04    Hozzászólás témája: érdeklődés Hozzászólás az előzmény idézésével

Látom a cégnév tiltott szóként jelenik meg, megpróbálom így, aharomgroup
Vissza az elejére
mandl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 3. Vasárnap, 22:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Annyit tudok, amit en is tapasztaltam, mast igernek, mint amit kapsz...
korlatlan internet <--> jon neha 12kb /s es olykor a Skype nem is szakad meg
Lesznek a hazban magyarok, spanyolok, minden fele nacio <--> a hazban mindenki magyar, es nem is beszel veled majd maskepp.
A matracon amit kapsz nem lehet aludni, hacsak nem voltal elotte melysegi felderito, mert a az agy tokeletes, de ezert az arert majdnem egy grillracson alszol.
Van vasalo, vasalo deszka, minden <--> jobbat tudnek guberalni itt kinn
A hazban neha van eger, csotany, meg aagybogar is, de ez angol specialitas, mindenhol van...
A hazak elhelyezkedese jo, 2-es zona, igy az 1-2 zona jol megkozelitheto (travelcard a suliba).
Ha egyedul jossz, jobban jarsz, olcsobban, es nem kotelezed le magad hosszu tavra (min 4 het) napi 40-50 hirdetes megy a gumtree-n.
A sulik mindenhol ugyanazok, a tanar jon, mond valamit, aztan egyutt dolgoznak es beszelgetnek a diakok, tok jol beszelo japanok akiknek csak az akcentusukra, meg az udvarias motyogasukra koncentralsz, de egy ido utan igy minden listening tesztet meg fogsz majd erteni Nagyon boldog Nagyon boldog egyik sem jobb, mint otthon egy kozepes minosegu. Annyi jo, hogy angolul mod mindent, es nem tudsz maskepp gondolkodni majd.
Vissza az elejére
londoneer
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 5. Szerda, 21:03    Hozzászólás témája: London Hozzászólás az előzmény idézésével

Londonról ezen a linken nagyon áradoznak, tényleg ilyen jó hely, élni is, vagy csak 5 napos turista szemmel az?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 6. Csütörtök, 19:25    Hozzászólás témája: Re: London Hozzászólás az előzmény idézésével

londoneer írta:
Londonról ezen a linken nagyon áradoznak, tényleg ilyen jó hely, élni is, vagy csak 5 napos turista szemmel az?

Turista szemmel valoban ilyen. Nagyon boldog Az itt elo illetve dolgozok szamara viszont lathatoak az arny oldalak is. Arrol nem is beszelve hogy az itt dolgozok tobbsege csak ritkan er ra turistaskodni. Zavart
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 0:43    Hozzászólás témája: Re: London Hozzászólás az előzmény idézésével

londoneer írta:

Teljesen egyetértek Christinnel és csak egy dolgot tennék hozzá. Az angolok és sajnos a túristák korlátoltságát jelzi a mókusokkal kapcsolatos tévnézetek tömkelege. Nem tudom aki megnézte az oldalt, az látta-e, hogy hány helyen foglalkozott a szerző a mókusokkal, ezekkel a kis aranyos állatokkal. Nos ezek a mókusok az egyik legádázabb ellenségek a valóságban. Miért is:
1. Ezek amerikai mókusok, nem őshonosak Angliában.
2. Kártékony és veszélyes ragadozók, akár csak a szarka (magpie), mivel előszeretettel eszi meg az énekes madarak tojásait, fiókáit. Vannak olyan területek, ahol 90 százalékát elpusztítják a hasznos madarknak.
3. Mivel látszólag nagyon szelid (legalábbis az emberekkel szemben), a városokban és immáron vidéken is teljesen kiszorította az őshonos, nálunk is élő vörös mókusokat, amelyek lassan már csak rezervátumokban fordulnak elő Angliában.
4. Igazi ragadozójuk csak az ember (legtöbbjüket autók ütik el), mivel nagyrészt nappali életmódot folytatnak így a vörös mókus legfőbb ragadozója a bagoly nem veszélyes rájuk.

S hogy mindezt miért írom, mert annyira tipikus angol hülyeség. Engedjünk be mindenkit, adjunk nekik jogokat és ha majd az eredeti lakosságnál nagyobb létszámban fognak pl. muszlimok, vagy feketék élni, akkor már késő lesz. Sajnos az angol és egyre inkább úgy érzem, hogy a fehér ember kihalásra van ítélve. Szerintem nem vagyok rasszista, mert nem gyűlölöm a más bőrszínű embereket, csak realista vagyok. Lehet ezen sokat vitatkozni, de pl. Manchesterben egy fehér bőrű ember jobb ha nem teszi be a lábát a feketék, vagy a muszlimok lakta területre, ha meg akarja érni a másnapot. A hírek alapján London déli kerületei sem tartoznak a legnyugodtabb területek közé (lásd bűnügyi statisztikák). Bocs, de nem tudtam megállni, hogy ne írjam le, ha kimoderálják azt is megértem.
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 8:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem nem fogjak kimoderalni. Vegtere is igazad van.
Es nem vagy rasszista. Viszont kialakuloban van egyfajta forditott rasszizmus a feherek ellen. Es nem csak itt Angliaban, hanem a tengeren tulon is. Csak ezt nem hajlandoak sehol elismerni. De attol meg letezik.

Mokus. Jol mondod. Bar en is szeretem oket, de teny es valo a kanadai varosokban madarat meg mutatoban sem talalsz mar, viszont mokust annal tobbet. A madarakat mar jo ideje kipusztitottak. Ha hagyjak oket elszaporodni Londonban sem lesz maskepp par ev elteltevel. Ami szerintem nagy kar lenne hisz meglepoen gazdag es sokretu az itteni madarvilag meg a varosokban is.
kicsherceg
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 7. Péntek, 15:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
En egy eleg jo tapasztalatot osztok meg veletek!3honapja vagyok kinnt Angliaban!En egy magyar munkakozvetito ceggel jottem ki,minimalis nyelvtudassal!De nagy elonyom,hogy barhol feltalalom magam.Itt Winnershben a managerem sokat segitett es a mai napig mindenben segit nekem!Persze angolul beszelunk,de ha angolok kozott vagy akkor konnyen jon a nyelvtudas is!Eloszor room attendant voltam,most linen porter vagyok.ha megvan minden papirod es van eleg penzed,akkor egyszeruen bemesz a jobcenterbe es talasz munkat!100%!!!
Akinek valamiben segithetek az nyugodtan irjon es ha tudok segitek!
papuszipa
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Következő
10 / 11 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban