| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 923 Tartózkodási hely: Farnborough
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kalinka Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 4. Péntek, 21:09 Hozzászólás témája: kamion |
|
|
Sziasztok!
Szeretném a körülbelüli árát megtudni angliában a c,d,e kategóriáknak.Ha jól láttam a neten nem sokan foglalkoznak ilyesmivel.Van valami amit még nem értek.A jogsi áraknál oda van irva hogy mennyibe kerül 5,10,20 óra.Mi dönti el hogy mennyi órán vegyen részt a diák?(az agya? ) Vagy van valamilyen kötelező óraszám???
Előre is köszi a válaszadónak
Kalinka |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
myke Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 11. Péntek, 18:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Seci!!!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet az útvonaltervezővel kapcsolatban. Miki, Bori |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manglajos Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 21:15 Hozzászólás témája: Magyarország-London autóval |
|
|
Sziasztok!
Megpályáztunk páran raktári/rakodói állást Londonban. Van saját kocsim, és arra gondoltam, hogy azzal mennék Angliába.
Azt szeretném megtudni, hogy mennyibe kerül a komp, illetve a csalagut használata.
Gondolom külön kell fizetni a járműre és az utasokra is. Ha tudnátok egy olyan oldalt ajánlani, ahol le vannak írva az átkelés ára, vagy megírnátok a fórumba, azzal sokat segítenétek.
Előre is köszönöm a választ: Lajos |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Mester

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 422 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 23:43 Hozzászólás témája: Re: Magyarország-London autóval |
|
|
| manglajos írta: | Sziasztok!
Megpályáztunk páran raktári/rakodói állást Londonban. Van saját kocsim, és arra gondoltam, hogy azzal mennék Angliába.
Azt szeretném megtudni, hogy mennyibe kerül a komp, illetve a csalagut használata.
Gondolom külön kell fizetni a járműre és az utasokra is. Ha tudnátok egy olyan oldalt ajánlani, ahol le vannak írva az átkelés ára, vagy megírnátok a fórumba, azzal sokat segítenétek.
Előre is köszönöm a választ: Lajos |
Szia!!
Ezen az oldalon ha beírod a kezdő és a végállomást megkapod az összes komptársaság és az eurotunnel tarifáját összehasonlítva, és le is tudod foglalni mindjárt a jegyet:
http://www.ferryonline.co.uk/
Az eurotunnel egy kissé borsos a komptarifákhoz képest, de ki mit szeret....
Én személy szerint a Norfolkline-t ajánlom nektek, Dunkerque-Dover között közlekedik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manglajos Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 0:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Hello Tovi!
Köszi a gyors választ, sokat segítettél vele.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 3:22 Hozzászólás témája: Re: Magyarország-London autóval |
|
|
| manglajos írta: |
Gondolom külön kell fizetni a járműre és az utasokra is. Ha tudnátok egy olyan oldalt ajánlani, ahol le vannak írva az átkelés ára, |
Altalaban 1-5 (4?) utasig ugyanannyi a kompjegy.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
manglajos Újonc

|
Elküldve: 2008. Január 25. Péntek, 9:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi Seci!
Amikor regisztráltam, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan reagáltok a kérdésekre/kérésekre. Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Április 4. Péntek, 13:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok, en is a magyar autommal kozlekedek itt. Itt elek harmadik eve es soha senki nem kerdojelezte meg az auto legalitasat. Igaz, evente egyszer megjarom oda vissza, es kifejezetten elvezem a cannonball stilusu autozast, pedig nekem is csaladom van es nem vagyok mar fiatal, csak fiatalos. Ugy £300 minosegi benzinnel es jo ettermi koszttal oda vissza Dunkerque-Miskolc, es marad egy 3/4 tank Angliaba. A kompot altalaban £15-£20-bol letudom oda vissza, mert a hajnal 2-es Norfolkline ennyibe kerul. Nincs mit lekesni, nincs mire varni, nem kell cipekedni,stb... Eleg sok erv all mellette. A parkoloorok is visszafogottabbak, mert tudjak, hogy kulfoldi autobol nem lesz jutalekuk. Az utakon mogottem halado angol urvezetok 70-80%-a hagy egy jo 20m tavolsagot, ami megint nem hatranyos dolog.... stb.stb.stb. szoval, csak rajta! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

|
Elküldve: 2008. Április 5. Szombat, 9:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| peetee írta: | | Sziasztok, en is a magyar autommal kozlekedek itt. Itt elek harmadik eve es soha senki nem kerdojelezte meg az auto legalitasat. Igaz, evente egyszer megjarom oda vissza, es kifejezetten elvezem a cannonball stilusu autozast, pedig nekem is csaladom van es nem vagyok mar fiatal, csak fiatalos. Ugy £300 minosegi benzinnel es jo ettermi koszttal oda vissza Dunkerque-Miskolc, es marad egy 3/4 tank Angliaba. A kompot altalaban £15-£20-bol letudom oda vissza, mert a hajnal 2-es Norfolkline ennyibe kerul. Nincs mit lekesni, nincs mire varni, nem kell cipekedni,stb... Eleg sok erv all mellette. A parkoloorok is visszafogottabbak, mert tudjak, hogy kulfoldi autobol nem lesz jutalekuk. Az utakon mogottem halado angol urvezetok 70-80%-a hagy egy jo 20m tavolsagot, ami megint nem hatranyos dolog.... stb.stb.stb. szoval, csak rajta! |
Azt ezt olvasd vegig, nem feltetlenul art. Persze nyilvan attol is fugg a dolog, hogy es mennyit hasznalod az autodat.
Nem riogatas, csak erdemes ra odafigyelni... Vegul is nem az en autom!
http://www.iwiw.hu/pages/forum/topic.jsp?topicID=3564868
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
peetee Mester

Csatlakozott: Apr 04, 2008 Hozzászólások: 168 Tartózkodási hely: Bedfordshire
|
Elküldve: 2008. Április 7. Hétfő, 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Kosz Seci,
hat most mit mondjak. Oke is meg nem is. A torveny az torveny de ugy nincs kedvem itt regisztralgatni. Abban bizom, hogy a rendorok tenyleg csak akkor huznak felre, ha vmit rosszul csinaltam. Eddig meg egyszer sem tortent meg.
Azert a biztositasom rendben van, el csak nem veszik az automat.
Na mindegy ezen meg at kell ragnom magam. Megegyszer kosz.
peetee. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Mesi10 Újonc

|
Elküldve: 2008. Április 15. Kedd, 20:55 Hozzászólás témája: Éjszakai pihenővel vagy egymenetben Londonba? |
|
|
Sziasztok!
Nagyon tetszik az oldal, rengeteg olyan információt találtam itt egy helyen, amit pl. az Angol Nagykövetségről nem kaptam meg. Szóval köszi, hogy vagytok
Néhány hét múlva vágunk neki-a kutyám és én- autóval a nagy útnak, és bár kicsit tartok a baloldali közlekedéstől, nem vagyok hajlandó bedobozoltatni a bulldimat és kitenni egy közel 10 órás útnak egyedül-kb.200 ezer forint (!) felárért. Úgyhogy autókázunk egy nagyot.
Kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik megtették, vagy esetleg rendszeresen megteszik ezt az utat autóval: Budapestről megyünk Wookinghambe (Berkshire), a francia-angol átkeléshez a kompot választottam-kb. 20 órányi így az út.
Ti megálltatok-e útközben aludni, ha igen, hol, vagy egy huzamban levezettétek a szakaszt? Angliába mindenképp napközben szeretnék érkezni, hogy legalább a fényviszonyok ne nehezítsék a dolgomat.
Minden hasznos tanácsot köszönünk!
Emese és kutyusa, Torrente
PS.: Természetesen a kisjószág papírjai rendben vannak, és a Norfolkline se kér "sokat" (+30Euro) az ő átviteléért, de azért az előbbi vad összeghez képest ez szerintem baráti. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
zsoltbrigi Újonc

|
Elküldve: 2008. Augusztus 3. Vasárnap, 16:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok, magyar rendszámú kocsimat szeretném angliában regisztráltatni, műszaki,rendszámcsere,biztositás stb...van valakinek infoja mit kell tennem otthon, mert egykoron szeretném visszavinni az autót magyarországra... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
mtarno Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 8. Hétfő, 17:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Nekem ezek után csak 1 rövid kérdésem lenne. Ismertek valakit aki magyar rendszámmal magyar biztosítással (zöldkártyával, műszakival) kinnt balesetet OKOZOTT?
Fizetett a biztosító? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
taurus86 Újonc

|
Elküldve: 2008. Szeptember 20. Szombat, 11:25 Hozzászólás témája: Magyar rendszámú autó regisztrációja Angliában |
|
|
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy hol lehet regisztráltatni magyar rendszámú autót és mik a költségek. Úgy hallottam állítólag ki kell cserélni a kilométerórát és a lámpákat is át kell állítani. Igaz ez? Melyek a legkedvezőbb biztosítások?
Előre is köszi! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|