Elküldve: 2008. Január 22. Kedd, 21:58 Hozzászólás témája: szállítmányozás, logisztika
sziasztok!
érdeklődöm, hogy nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser okj-s bizim van, ezt érdemes fordíttatni?
mennyire van lehetőség ilyen területen?
érdeklődöm, hogy nemzetközi szállítmányozási és logisztikai menedzser okj-s bizim van, ezt érdemes fordíttatni?
mennyire van lehetőség ilyen területen?
köszi
Nemzetkozileg elismert OK, csak Mo-on: NEM - ugysem tudnak vele mit kezdeni.
Csatlakozott: Jan 18, 2008 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:13 Hozzászólás témája: Munkaválalás
A barátomnak számítástechnika- technika tanári diplomája, rendszergazdai gyakorlata, valamint egy külkereskedelmi ügyintéző végzettsége van és most végzi el a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai manager képzést.( erős középfokú angol nyelvtudása van).Tudna-e ő ilyesmi munkakörben állást találni Londonban?
jó lenne, mert azért ezzel többet tudna keresni.
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:14 Hozzászólás témája: Munkaválalás
A barátomnak számítástechnika- technika tanári diplomája, rendszergazdai gyakorlata, valamint egy külkereskedelmi ügyintéző végzettsége van és most végzi el a nemzetközi szállítmányozási és logisztikai manager képzést.( erős középfokú angol nyelvtudása van).Tudna-e ő ilyesmi munkakörben állást találni Londonban?
Elküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 12:14 Hozzászólás témája: Munkaválalás
Elküldve: 2008. Február 4. Hétfő, 5:46 Hozzászólás témája: Mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diplomát?
Szoftverfejlesztő vagyok és az a kérdésem, hogy mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diploma másolatát?
Van egy rakás referenciám, tucat éve vagyok a szakmában, vannak Microsoft vizsgáim, ha nem kell, akkor nem vacakolnék vele.
Költözéskor eltűnt
Elég bonyodalmas a pótoltatása.
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 10:39 Hozzászólás témája:
Helló
Nem találtam elég/megfelelő választ néhány kérdésre:
Kell e valamilyen orvosi papirt vinni Mo-ró ha londonban szeretnék munkát vállalni?
Mennyire fontos az erkölcsi bizonyítvány?
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2008. Február 10. Vasárnap, 14:00 Hozzászólás témája: Re: Mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diplom
negya írta:
Szoftverfejlesztő vagyok és az a kérdésem, hogy mindenhol, mindenfajta cég, minden esetben kéri a diploma másolatát?
Van egy rakás referenciám, tucat éve vagyok a szakmában, vannak Microsoft vizsgáim, ha nem kell, akkor nem vacakolnék vele.
Költözéskor eltűnt
Elég bonyodalmas a pótoltatása.
En meg nem hallottam szoftveres cegrol, aki nehany ev szakmai gyakorlat utan barmilyen diploma masolatat kerte volna.
Minek kerje? Ha megfelelsz az interviewen es tuleled a probaidot, akkor megfeleltel. Ha nem, lobogtathatsz olyan papirt, amit csak akarsz.
-seci
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 326 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 1:16 Hozzászólás témája:
vorvor írta:
Helló
Nem találtam elég/megfelelő választ néhány kérdésre:
Kell e valamilyen orvosi papirt vinni Mo-ró ha londonban szeretnék munkát vállalni?
Mennyire fontos az erkölcsi bizonyítvány?
Orvosi papírt csak akkor hozz, ha valamilyen konkrét betegséged van, egyébként nem szükséges. Kifejezetten ajánlom, hogy aki valamilyen betegségben szenved az ne jöjjön ki, az otthoni eü ellátás még mindig százszor jobb mint az itteni.
Az erkölcsi bizonyítvány csak akkor kell, ha tanár, rendvédelmi (tűzoltó, rendőr), vagy eü dolgozó akarsz lenni, egyébként felesleges.
Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 303 Tartózkodási hely: Edgware
Elküldve: 2008. Február 11. Hétfő, 21:12 Hozzászólás témája:
Azért egy oltástörténetet nem árt hozni annak aki gyerekekkel, és az egészségügyi pályán akar dolgozni, mi is pótlólag könyörögtük ki a háziorvostól.....
Lehet hogy sosem kérik, de aki ezekben a munkakörökben akar dolgozni, jó ha fel tudja mutatni....
Elküldve: 2008. Február 14. Csütörtök, 12:39 Hozzászólás témája:
Sziasztok. Elég régóta tervezem, hogy Angliába menjek dolgozni, de sajnos csak most válhat valóra ez a terv. Nem tudom, hogy nem késő-e. Mivel 42 éves vagyok, fogalmam sincs, hogy lenne-e bármi esélyem munkát találni kint. Van ugyan egy ingatlanközvetítői végzettségem, de valószinűleg nem sok hasznát venném. Ezenkívül van kereskedelmi és vendéglátói gyakorlatom és alapszinte beszélem a nyelvet. Mindössze a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megpróbálnom. Köszi:) Kata
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 326 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Február 16. Szombat, 0:53 Hozzászólás témája:
Azizah írta:
Sziasztok. Elég régóta tervezem, hogy Angliába menjek dolgozni, de sajnos csak most válhat valóra ez a terv. Nem tudom, hogy nem késő-e. Mivel 42 éves vagyok, fogalmam sincs, hogy lenne-e bármi esélyem munkát találni kint. Van ugyan egy ingatlanközvetítői végzettségem, de valószinűleg nem sok hasznát venném. Ezenkívül van kereskedelmi és vendéglátói gyakorlatom és alapszinte beszélem a nyelvet. Mindössze a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megpróbálnom. Köszi:) Kata
Ingatlan közvetítőként itt is el tudsz helyezkedni, csak a szükséges szókincset kell elsajátítani.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban