Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nyelvtudás nélkül?????????

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Barbi24
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 11:00    Hozzászólás témája: Nyelvtudás nélkül????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok. Minél előbb szeretnék kimenni angliába dolgozni! Eredeti szakmám bútorasztalos, ill. épületasztalos, de azt már tudom, hogy szinte esélyem sincs, hogy ebben helyezkedjek el, mert sajnos NEM BESZÉLEK ANGOLUL... Németet tanultam, de arra képtelenség kijutni mostanában. Akik már voltak kint azt javasolták, menjek olyan magyarokkal, akik beszélnek, de sajnos az ismeretségi körömből most senki nem megy. Én Békés megyében élek, ha van valaki/k akikhez csatlakozhatnék, szivesen mennék. Pl.: közös szállást bérelnli..stb. Én 27 éves vagyok, őze Józsefnek hívnak, és itt az elérhetőségem.: 0670 362 24 25. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.[/b]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Jazzbery
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 12. Csütörtök, 11:08    Hozzászólás témája: Re: Nyelvtudás nélkül????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Barbi24 írta:
Sziasztok. Minél előbb szeretnék kimenni angliába dolgozni! Eredeti szakmám bútorasztalos, ill. épületasztalos, de azt már tudom, hogy szinte esélyem sincs, hogy ebben helyezkedjek el, mert sajnos NEM BESZÉLEK ANGOLUL... Németet tanultam, de arra képtelenség kijutni mostanában. Akik már voltak kint azt javasolták, menjek olyan magyarokkal, akik beszélnek, de sajnos az ismeretségi körömből most senki nem megy. Én Békés megyében élek, ha van valaki/k akikhez csatlakozhatnék, szivesen mennék. Pl.: közös szállást bérelnli..stb. Én 27 éves vagyok, őze Józsefnek hívnak, és itt az elérhetőségem.: 0670 362 24 25. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.[/b]

Szia, javaslom hogy add fel hirdetésben is az oldalon,

http://www.magyaroklondonban.com/hirdetes-felad.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 13. Péntek, 9:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!
Nem akarlak elkeseriteni, nyelvtudas nelkul k..va nehez lesz! Ha oszinte akarok lenni, az eselyed: 0%
Nem megbantani akarlak, de en itt vagyok 1,5 eve, lattam sok embert, aki nem tudott, es meg szorolapos, takaritoi munkat sem kapott meg, mert nem ertett semmit. Ha megkapta, 1 nap utan elzavartak, nem ertette hova kell menni, stb. Rengeteg a kulfoldi, de alapszinten beszelni kell. Vagy inkabb erteni! Fektess be, csinalj meg egy barmilyen alapfoku vizsgat, 3-4 honap, kb.100e ft es ugy gyere! Utana a szakmaddal egyutt nagyon jo eselyed lesz! Sok sikert!
Vissza az elejére
Laller
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 21:45    Hozzászólás témája: Re: Nyelvtudás nélkül????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Barbi24 írta:

Ha valakit érdekel nekem megvan a relaxa villámangol teljes tananyaga a kezdő szinttől az üzleti nyelvig, cd-n mp3-ban + a könyvek is bescannelve. Elég jól lehet belőle tanulni (én is ebből tanulgatok...néha) Részleteket mailben: korbis@freemail.hu

Laller
Vissza az elejére
busi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Laller!

Nagy örömmel olvastam,hogy neked milyen kincs van a birtokodban!
Kérlek írd meg /ha gondolod priviben is jó/ hogy ennek milyen feltételekkel vehetném én is hasznát! Március végére tervezem az indulást és az angol tudásom egyenlőre sajnos csak a mosogató stb. állásokra elegendő.

Üdv! Busi
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 21:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

busi írta:
Szia Laller!

Kérlek írd meg /ha gondolod priviben is jó/ hogy ennek milyen feltételekkel vehetném én is hasznát! Március végére tervezem az indulást és az angol tudásom egyenlőre sajnos csak a mosogató stb. állásokra elegendő.

Üdv! Busi

Angol feladatlapokat magyarzattal,tesztekkel innen is tudsz letolteni:

http://www.fn.hu/index.php?id=144/
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 14. Kedd, 22:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
busi írta:
Szia Laller!

Üdv! Busi

Angol feladatlapokat magyarzattal,tesztekkel innen is tudsz letolteni:

http://www.fn.hu/index.php?id=144/

Vagy innen is el lehet jutni egy csomo tesztoldalra:

http://angoltanulas.lap.hu
miriam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 22. Szombat, 23:02    Hozzászólás témája: Re: Nyelvtudás nélkül????????? Hozzászólás az előzmény idézésével

Barbi24 írta:

Kedves Barbi!
Nem akarlak megsérteni de ha nem tudsz beszélni akkor nyugodtan maradj otthon és tanuld az angolt mert anélkül semmi vagy. Ez nem ijesztgetés de már tele van a hócipőm az ilyen próbálkozásokkal. Utána mindenki sírva menekül haza mert 1 kg kenyeret sem tud kérni a boltba..
Én 1 éve vagyok kint itteni középszinten beszélek és még mindig vért izzadok. Bocs a nyers válaszért de ez a valóság. Üdv.M.
Vissza az elejére
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Július 22. Szombat, 23:28    Hozzászólás témája: . Hozzászólás az előzmény idézésével

En tudok olyan melot amit el lehet vallaln i nyelvtudas nelkul is, illetve angol nyelvtudas nelkul is, de ahhoz gyomor kell.

Mindenesetre, ha valakit erdekel, irjon privit, Heti 1000 Font, szallas megoldott.

Nekem semmi kozom ehhez amugy,soha nem is volt, es nem is lesz csak aki keresi a lanyokat Imadja a magyarokat!

Csatlakoznekl az elottem szolohoz, hogy sem nyelvtudas nelkul , es szinte nyelvtudassal is NEHEZEN lehet helytallni. csak ismeros reven lehet kon nyebb, vagy ha van hol lakni, vagy van hol dolgozni, a semmire BUKTA belevagni.

Au Pair csaladot ki lehet mondjuk meg fogni, de oda is nagy szerencse kell, mert altalabnan azok a csaladok nem igenylik a nyelvet akik KLb cseledet keresnek.
Vigyazzatok magatokra!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban