Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Útitársat, lakótársat keresek Londonba
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Útitársat, lakótársat keresek Londonba

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
nscsaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 2. Szerda, 23:48    Hozzászólás témája: Útitársat, lakótársat keresek Londonba Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Most találtam rá erre az oldalra, és nagyon megörültem neki, mert égetően szükségem lenne a segítségetekre! Január 20 körül indulok Londonba, ahol szeretnék majd munkát találni. Úgy volt, hogy egy barátommal megyek, de ő ma reggel lemondta azt, mert az édesanyja betegsége súlyosbodott.

Most kétségek közé kerültem, mert én mindenképpen szeretnék menni, de csak úgy bele a nagy idegen nagyvilágba... nos ettől egy kicsit azért tartok. Ráadásul a kétágyas szállások sokkal olcsóbban jönnek ki egy főre, mint a kétágyasok.

Egy szó, mint száz, keresek magam mellé útitásrat, lakótársat, akivel olcsóbban jönnénk ki anyagilag, hatékonyabbak lehetünk munkakeresés tekintetében. A Wizzairnél most még nem drága a repjegy, ezért szeretnék 3-4 alatt valakit találni. Most megyek először Londonba, középfokon beszélem a nyelvet.
Néhány szót magamról: Nem fogom itt fényezni magam, hiszen gondolhatjátok, írni bármit lehet. Ami tény: 32 éves vagyok, 8 évet tanítottam történelmet egy püspökladányi általános iskolában. Eddig itt is éltem, az ősz folyamán azonban feladtam állásom és Budapestre költöztem. Régi tervem már hogy Angliába utazom dolgozni, nyelvet tanulni, amit most meg is valósítok. Au-pair állást szeretnék majd keresni magamnak, tanári tapasztalatom révén remélem előbb-utóbb sikerülni fog.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek ne habozz, írj a n.csaba@mailbox.hu címre, vagy hívj a 20/3787-055-ös számon.
Üdv mindenkinek: Csaba
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban