| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
delta2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 10:23 Hozzászólás témája: Bankszámla lezárása |
|
|
Sziasztok
Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 859 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Október 28. Vasárnap, 11:27 Hozzászólás témája: Re: Bankszámla lezárása |
|
|
| delta2 írta: | Sziasztok
Kérdésem a köbetkező:
Szeptemberben nyitottam az HSBC-nél passport account számlát. Ennek ugye 6 font a havi díja 12 hónapig a szerződés szerint. Most úgy alakulut, hogy december 18-án haza kell mennem végleg. Deaz utolsó fizimet december 21-én utalja a munkahely. A pénzzel nincs is gond, mert ahogy nézem, azt otthon is ki tudom venni , mivel Maestro card. Viszont nem tudok visszajönni megszüntetni a számlát, illetve leadni a kártyát. A fennmaradó 8X6 fontot viszont ki kell fizetnem valahogy, mert nem akarom , hogy otthon is ezzel üldözzenek, mivel a magyar címem is meg van a banknak. A melóhely pedig nem fizet ki készpénzben. Ragaszkodik a dec 21 hez, számlára fizet.
Remélem tud valaki erre megoldást. Többen azt mondták, hogy ne foglalkozzak ezzel, úgy sem keresnek meg. De nem hiszem ezt.
Köszi a válaszotokat.
Üdv |
Esetleg hivd fel a bankot vagy setalj be abba a fiokba, ahol nyitottad a szamlat!?!?
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. November 30. Péntek, 11:00 Hozzászólás témája: |
|
|
En mindenkeppen foglalkoznek vele.
Ha leveszel minden penzt a szamlarol es nem szunteted meg a szamlat, akkor ok elkezdik minden honapban megterhelni a szamladat azzal a 6 fonttal ES minden honapban fizetned kell azert, mert minuszba megy a szamlad - en nem a HSBC-nel vagyok, nem ismerem a tarifaikat, nalunk 43 font havonta!
Mindenkeppen menj be a bankba, ha nem tudnak megoldast elsore, akkor beszelj a managerrel. En meg azt is el tudom kepzelni, hogy eloredatumozva meg lehet szuntetni a szamladat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|