| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
dolce Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 9. Hétfő, 8:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Ertem, koszi a valaszt!
A magyar jogsit elfogadjak teljes ertekukent, de ha jol emlekszem valahol olvastam,hogy mindenkepp erdemes angol jogsit csinaltatni, mivel azon szerepel a lakcimed, igy fel lehet hasznalni ha vmilyen hivatalos dologhoz kell lakcimigazolas?
Egyszerunek tunik az autovasarlas, mar csak az arak utan kell neznem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Július 25. Szerda, 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi az a DAMAGE.CAT-C az gondolom vmi. sérült autó lehet de az a cat c? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: South Norwood, London
|
Elküldve: 2007. Július 25. Szerda, 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Meg is találtam a választ köszi fiúk lányok
Biztosítási kategoriát jelent.
| Londonb0y írta: | | Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi az a DAMAGE.CAT-C az gondolom vmi. sérült autó lehet de az a cat c? |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2007. Július 26. Csütörtök, 21:25 Hozzászólás témája: |
|
|
| Londonb0y írta: | Meg is találtam a választ köszi fiúk lányok
| Londonb0y írta: | | Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi az a DAMAGE.CAT-C az gondolom vmi. sérült autó lehet de az a cat c? |
|
A write-off miatt kérdezed? Minden autó autómatikusan C kategóriába kerül, ami kicsit sérül sérül de az autó értéke 2000 font alatt van - én is egy olyat vettem, aminek 1 hátsó sárhányóját kellett javítani, nem volt jelentős a kár, de mivel 2000 font alatt volt az autó értéke, ide került. A brit főnököm szerint write-off C autót nyugodtan meg lehet venni - én megvettem, istenien megy a kis drága... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. Augusztus 12. Vasárnap, 12:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Most jól megfogtál mert nem tudom mi az a write off
De igazán nem értettem hogy mit categorizálnak azzal hogy cat c.
mind1 már értem viszont akad még egy két dolog ami nem világos
többek közt - o.n.o. az ár mellett szokott lenni valamint még egy rövidítés ami - px szóval ezt megmondaná valaki?
Köszi
| Finsbury írta: | | Londonb0y írta: | Meg is találtam a választ köszi fiúk lányok
|
A write-off miatt kérdezed? Minden autó autómatikusan C kategóriába kerül, ami kicsit sérül sérül de az autó értéke 2000 font alatt van - én is egy olyat vettem, aminek 1 hátsó sárhányóját kellett javítani, nem volt jelentős a kár, de mivel 2000 font alatt volt az autó értéke, ide került. A brit főnököm szerint write-off C autót nyugodtan meg lehet venni - én megvettem, istenien megy a kis drága... |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. Augusztus 12. Vasárnap, 12:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Ja tényleg az ASAP mit takar?
"Quick Sale Needed ASAP" |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nory Újonc

Csatlakozott: Dec 23, 2006 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Ealing, London
|
Elküldve: 2007. Augusztus 12. Vasárnap, 12:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| Londonb0y írta: | Ja tényleg az ASAP mit takar?
As Soon As Possible |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Londonb0y Haladó

|
Elküldve: 2007. Augusztus 13. Hétfő, 8:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Gondoltam mindenre de erre nem.
Nagyon köszönöm!
Üdv
| Nory írta: | | Londonb0y írta: | Ja tényleg az ASAP mit takar?
As Soon As Possible |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tomsky Újonc

|
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 12:48 Hozzászólás témája: |
|
|
üdv
kétlapos régi jogsit kint elfogadnak honositáshoz?
üdv köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 3:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Az o.n.o azt jelenti, hogy közvetlenül a tulajdonostól eladó a jármű.
Ez sok esetben azt jelenti, hogy nyugodtan vedd meg, agyondédelgetett jószágról van szó, és nem keres más rajta, tehát árában kapod meg.
Ami ezzel a gáz, hogy nem tudod hitelre venni.
A kétlapost felejtsd el, ha itt nem csak vezetni szeretnél, akkor kell a kártya formájú új jogsi!
üdv
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 923 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2007. Szeptember 19. Szerda, 6:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| gtl011 írta: | Az o.n.o azt jelenti, hogy közvetlenül a tulajdonostól eladó a jármű.
|
Ne beszelj marhasagot
Az ono azt jelenti, hogy or nearest offer (alkudhatsz, akar pofatlanul is). Lehet meg ovno is, azaz or very nearest offer (alkudhatsz, de 10%-nal tobbet remenytelen).
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gtl011 Mester

Csatlakozott: Jan 14, 2006 Hozzászólások: 102 Tartózkodási hely: Witney Oxfordshire
|
Elküldve: 2007. Szeptember 20. Csütörtök, 3:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Jóvannaaa!
De azt akkor is igen, hogy ezt leginkábban a sajátilag eladandóknál látjajazember, ugye?!
így értettem a hozzábüfiben!
gtl |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
istvann Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 13. Vasárnap, 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| hello!egy olyan kérdésem lenne ,hogy mennyibe kerül egy angol rendszámos kb 96-os évjáratu c200 merci fentartása ami 2000 ccm alatti benzines autómata váltos gk lenne? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|