| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Gabica20 Újonc

Csatlakozott: Aug 17, 2007 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Levelek
|
Elküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 14:35 Hozzászólás témája: Segítsetek,hogyan induljam el... |
|
|
| 21 éves lány vagyok.Szeretnék kimenni dolgozni,de nem nagyon tudom hogyan induljak el,kin keresztül és mennyiért?Tudnátok segíteni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gizella2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 21. Kedd, 7:18 Hozzászólás témája: Re: Segítsetek,hogyan induljam el... |
|
|
| Gabica20 írta: | | 21 éves lány vagyok.Szeretnék kimenni dolgozni,de nem nagyon tudom hogyan induljak el,kin keresztül és mennyiért?Tudnátok segíteni? | Próbáltalak privin de nem reagálsz,a kérdésed sokakat érdekel,tehát Nekik is üzenem:Ha nem beszéled a nyelvet,véletlenül sem kapsz munkát,nem érdemes kimenni.Repjegyet tudsz olcsón venni a Wizzairnál fél évvel előre a retur 15e Ft,csak így menj.A munkát közvetítőn keresztül keresd mert az biztos.Szállást a kihelyezett falragaszokon,és diákszállókon keresztül nézz,ha sikeres, 60Fontért /hét.A kaja ugyan ilyen olcsó,és jobb minőségű mint itthon,nem kell félni.Keress rá a városra ahova menni akarsz,és nézd meg a közv.címeit,itthonról is érdeklődhetsz telefonon.A kin keresztül felejtős,magad indulj el,legfeljebb kirándulsz egyet!Költőpénzt 300Font 2 hétre elég,ha elhelyezkedtél,jön az utánpótlás,hetente.Spórolj.Kerüld a nagyvárosokat!VISZONT NAGYON fontos!!!!!!!!Bízom benned,ha kijutsz és maradsz, segítsd azokat a magyarokat,akik felkeresnek mert nincs összetartás,!Nem kell izgulni,kedvesek az emberek,sok szerencsét mindenkinek..., |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szerko Újonc

Csatlakozott: Aug 26, 2007 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Eastbourne
|
Elküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 1:04 Hozzászólás témája: |
|
|
osztom a velemenyedet  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gizella2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 10:48 Hozzászólás témája: Re: Segítsetek,hogyan induljam el... |
|
|
| Gabica20 írta: | | 21 éves lány vagyok.Szeretnék kimenni dolgozni,de nem nagyon tudom hogyan induljak el,kin keresztül és mennyiért?Tudnátok segíteni? | A leglényegesebb lemaradt:tavasszal indulj,ha lehet Áprilisig és ősszel,Szeptembertől a sulikezdés után.Angliában 1 külföldi addig nem kap munkát,amíg saját polgára munkanélkül van,előnyt élvez az állampolgár hiába vagy képzett,kivétel a speckó szakmák mint orvos,mérnök stb.Az állás elfoglalásakor ha akarod ha nem képzést kapsz,már csak az ottani szokások elsajátítása miatt is.És még valami,senkit nem érdekel ugymond a Te szakképzettséged,"C"-típusú nyelvvizsgád,ez csak hazai tra-tra!Ha társalgási szinten nyomod az angolt,a választott munkát eltudod látni megfelelően és hibátlanul,megkapod,ennyire egyszerű! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gizella2 Újonc

|
Elküldve: 2007. Augusztus 30. Csütörtök, 18:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| munkaközvetítők Angliában:www.client register job.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|