Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

senki sem segít?
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bea79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Július 26. Csütörtök, 13:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Thomasz!

Én már nem tudom hogy melyik topicban milyen kérdést lehet feltenni,de akkor tőled szeretnék kérdezni.A szokásos általános kérdések,de én jobban szeretem egyben látni a dolgokat,nem innen-onnan összeszedegetni.Pontokba szedném a kérdéseim,és megtennéd,hogy válaszolsz rájuk?Köszi!

1. Mennyi pénzzel vágsz neki?
2. Milyen szintű a nyelvtudásod?
3. Jársz valamilyen nyelviskolába is odakinn?
4. Mennyire szervezted le a dolgokat?Úgyértem van-e már szállásod stb.?Vagy egyszerűen kimész, és majd alakul?
5. Repülővel mész?Esteleg kocsival?
6.Meddig maradsz?
7. Miért mész ki?

Én március-április körül szeretnék kimenni, esetleg akkor nem lehetne hozzád csatlakozni,vagy nem jössz haza úgy,hogy kb.akkortájt mennél vissza?Na,bocs hogy ennyit variálok,csak nagyon szeretnék kimenni én is,csak most nem tudok,hanem leghamarabb márciusban.Meg bocs azért is hogy ilyen nehezen fejezem ki magam.Remélem azért nagyjából érthető volt amit leírtam.
És remélem azt is,hogy nem fárasztottalak le a kissé talán bugyuta kérdéseimmel.És őszintén remélem,hogy írsz nekem valamit.

Előre is köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Thomasz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 26. Csütörtök, 20:41    Hozzászólás témája: kiutazas Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek en jovo heten indulok londonba munkat valalni es szeretnem megkerdezni nem szeretne e jonni valaki velem? megszeretne probalni angliaba sajat labra alni es szeretnek tanacsokat is olvasni ha lehet sajnos nem ismerek okda kint senkit es szeretnek egy par tanacsot hogy meg is hol keresssek egy jo szallast, esetleg munkat koszonom elore Tamas e-mai : tommiboy97@yahoo.com
Vissza az elejére
Nody
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 27. Péntek, 9:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Thomasz !

Nagyon sajnállak, és megtudlak érteni. A férjem már másodszor van kint, először 2 hetet, most már a 3. hetet kezdte , de még semmi.
Sajnos valószínű , megint rossz helyre ment, mert a segítség akadozik.
Mindent megteszek, hogy itthonrol segítsem mert minden szándékunk utána menni, mert itthon már nem megyünk semmire,és 3 gyerekünk van.
Sajnos a napokban, én is olyanoktól kértem segítséget , akiket még másfél éve a férjem vitt a repülőtérre, most itthon nyaral a gyerekeivel. Elmentem hozzá, elhuzta elöttem a mézesmadzagot, megigérte, hogy segít, sőt a férjem elment az Ő férjéhez ott kint, ő is megigérte, aztán 2 nap mulva visszalépett kikapcsolta a telefont,stb. Sajnos, a férjem azt tapasztalja, nem szabad megbízni senkiben.Tisztelet a kivételnek.Hát ennyi, ha tudok valamiben segíteni írj. Közben olvasd a fórumokat, mert nagyon sokat hasznos dolgot írnak le.

Üdv. Nody
Vissza az elejére
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 29. Vasárnap, 22:41    Hozzászólás témája: Re: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

Thomasz írta:
Sziasztok az en nevem tamas es szeretnem hozzafuzni ehez a dologhoz hogy igaza van baby77 nek abban hogy az emberek nem szeretnek segiteni egymasnak...

Puff nekije!
Olvastad az előző hozzászólást esetleg?

gtl
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2007. Július 30. Hétfő, 7:39    Hozzászólás témája: Re: sziasztok Hozzászólás az előzmény idézésével

gtl011 írta:
Thomasz írta:
Sziasztok az en nevem tamas es szeretnem hozzafuzni ehez a dologhoz hogy igaza van baby77 nek abban hogy az emberek nem szeretnek segiteni egymasnak...

Puff nekije!
Olvastad az előző hozzászólást esetleg?

gtl

Tibor, ne huzd fel magad. Nem segitunk neki es kesz. Ennyi. Nem adsz neki ingyen szallast es nem megy ki ele meg a repterre sem. Sot, nem is igered meg neki, hogy szerzel neki munkat egy heten belul, ingyen, plusz szallast, olcson, persze a szabadidod jelentos reszet aldozva rad, egy esetleges "Koszi pajtas!"-ert.

Ha azt az idot csak a minimalberrel kiszoroznank, amit itt ingyen tanacsadaskent eltoltott az erdemben valaszolok nagy resze, akkor azt hiszem eleg szep osszeg jonne ki. De ez nem segitseg, mert nem konkret, kezzel foghato Mosoly

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gtl011
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Július 31. Kedd, 19:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, nem igazán húztam fel magam, illetve nem az eredeti hozzászóláson. De ez a kissé féloldalas kőkemény véleményalkotás kiverte a biztit majdnem.

Tpikus az amit a való helyzet egyik oldaláról írsz, és sajna a másik oldal is igaz, a magyar annak jobban hisz, aki a nagyobbat hazudja, vagy éppen nem nyíltan de át fogja verni mint azt a bizonyost a palánkon.

Nem baj, mindenki a maga hülyeségének a kovácsa. Nekem az is elég, ha van egy-két értő elme, aki hallgat az okos szóra.
A többi meg úgyis visszakullog lógó orral.

Ennyit erről, ja sikerült lakást bérelnem, szombaton jön az asszonyom.
Vége a freedomnak hála az égnek!

Üdv
gtl
Vissza az elejére
mandl
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Szeptember 22. Szombat, 1:30    Hozzászólás témája: osszetart Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! Vicces, ezt igy olvasni, de tetszik. Meeg hogy a magyarok nem tartanak ossze, ha nem venneetek eeszre egeesz Europa osszetart, kulonben nem lennenek Londonban magyarok Nagyon boldog Meg aztan aki az amerikai aranyaasookra visszaemlekszik, haat azok mentek, de inkabb lelottek egymast a nagy versenyben, mint rohantak a masiknak segitani... Ez nem nemzeti vonas, ez csalaadi neveltetees kerdeese sz.v.sz. Ja, es meeg egy csak hogy offoljak Mosoly "Magyar ember szalmalang" hii de felkaptaatok a vizet :DDD
Vissza az elejére
dettylope
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 5. Hétfő, 15:37    Hozzászólás témája: hm Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez aproblema a magyar emberrel! meg jo hogy vannak olyanok akik segitokeszek!
Mert igen is vannak olyan emberek itt londoban akik segtenek csak ugy mikor nem is ismernek tapasztaltam!!!!
Csak hat a magyarember milyen nem is kell irni semit mert megmutatkozik eleg ha csak olvassa az ember itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mert megmutatkozik a jo is es a rossz is itt

Legutóbb dettylope szerkesztette (2007. November 5. Hétfő, 15:49), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
dettylope
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 5. Hétfő, 15:44    Hozzászólás témája: :) Hozzászólás az előzmény idézésével

En 200fontal jottem ki azota is itt vagyok de ne azt mondom igaz hogy anyi penz nem eleg kicsit sem!!!!!mert en csaladhoz jottem es nem kell fizetnem a szalasert szoval ide kell penz foleg hogy ha londonba jon az embert mert itt draga minden!!!!!!!
Vissza az elejére
frida74
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 16. Péntek, 23:02    Hozzászólás témája: még egy jó párszor leírom:-) Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves honfitársaim:-)

Úgy látom, még egy jóó párszor felkell hívnom,unk a figyelmet 1-2 dologra Csodálkozó
Nyelvtudás nélkül nehéz itt, nem ajánlom senkinek, hogy e nélkül vágjon útnak.. /legfőképp, hogy az a szint sem elég, amire te úgy érzed otthon, hogy erős középszint Forgó szemek /

És!!! Fogadd meg a tanácsom, hogy CSAK MAGADRA, VAGY MAGATOKRA SZÁMÍTHATSZ ITT, MINDEN TÉREN!!AZ CSAK EGY KEDVES GESZTUS LEHET, HA VALAKI FELAJÁNLJA SEGÍTSÉGÉT..

Mellesleg, félre ne értsetek, nem rosszindulat, csak egy kicsit reálisnak kellene a dolgokat látni, és maximálisan felkészülni a kijövetelre Mosoly Akkor csalódás nem /nagyon/ ér...

Elnézést, ha ismét "közhely" volt...

mindenkinek szép napot, estét.. Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
TomiBlyth
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 12. Kedd, 23:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello Mindenki!

Biztos szallaslehetoseget szeretnek biztositani egy honfitarsamnak aki angliaba vagyik.Blythban elek egy 3 szobas lakasban kb 30 merfoldre Newcastletol.Tengerparton,varoskozpontban.Akit erdekel a dolog kerem jelezzen a tamaspapai@btinternet.com E-mail cimen es reszletes tajekoztatot kuldok a lehetosegekrol.
Elsosorban egyedulallok jelentkezeset varom akire feltehetoleg majd en is hosszabb tavon szamithatok.(Gondolom ertheto hogy en sem szeretnek havonta uj lakot "hajtani") Mosoly

Udv:Tomi
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban