Londoni Magyarok
Keresés     
Stonhenge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Nekem tetszik.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Nekem tetszik.
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  

Neked tetszik?
Igen
93%
 93%  [ 88 ]
Lehetne jobb is
6%
 6%  [ 6 ]
Nem tudom
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 94

Szerző Üzenet
Matteo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 25. Szerda, 12:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bocs, hogy belevau, de nem akartok egy FAQ-t csinálni ?(azaz GYIK)

Nagyon sokszor olvasom hogy a kérdésekre azt a választ kapják az érdeklődők hogy "olvasd át az egészet egy nap alatt"

Igen, engem is bosszant ha nem olvas vissza valaki egy adott témában.
De, véleményem szerint egyszerűbb és hosszú távon is hatékonyabb lehet újra és újra megválaszolni a kérdést (pláne ha finom kis különbségek vannak köztük) Ráadásul az adott topikban hiába is olvasna vissza, mert sokszor nem található ott válasz, esetleg csak teljesen más témában offolva van meg.

Véleményem kb 10 éves aktív fórumozóként írom
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
dules
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 26. Vasárnap, 14:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem, nagyon jó és hasznos az oldal.
Rengeteg jó tanácsot kaptam a honlapról, amit hasznosítani tudtam április és július között, amikor kinn éltem Londonban, majd egy dél-angliai kisvárosban. Júliusban hazajöttem, de sajnos, azóta nem igazán találom itthon a helyem, így lehet, hogy idén ősszel vagy jövő tavasszal visszatérek.
Addig is böngészem a honlapot.

Még 1x köszönöm a segítséget!
Vissza az elejére
Melone
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. December 5. Szerda, 11:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.
Én 1 új tag vagyok. (2007 december 5-én regisztráltam)
Nos, én még csak nézelödöm egyelöre ezen a honlapon. S minél többet, annál jobban megtetszik.
Valamikor közeljövöben szándékozok én is kimenni dolgozni, ám még addig sok információt kell megtudnom hogy kint Londonban mi hogy megy.
Próbálok minél többet fel-felnézegetni a lapra. Mosoly Mosoly

Egyelöre ennyi...
Üdvözlet mindenkinek!!! Mosoly [color=indigo]
Vissza az elejére
enzsuzsa
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 3:08    Hozzászólás témája: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!
eloszor is,nagyon jonak talalom a honlapot,jo dolog,hogy vannak meg a Foldon segitokesz emberek Mosoly en is tervezem a Londonba utazast tavasszal,melo miatt (anyagi gondok), de csak oszig,mert meg van egy evem az egyetemen. szoval...sajnos nem tunik mar olyan egyszerunek a dolog,mint gondoltam,sot,egyre elkeseredetteb vagyok,annyi negativ vegkifejletu tortenetrol hallok,olvasok mindenfele... mara mar biztos vagyok benne,hogy itthonrol teljesen folosleges is allast keresni,de felek,hogy odakint sem lesz jobb a helyzet Szomorú angol szakos vagyok ,szal ordenare gondjaim nincsenek a nyelvvel (de ez majd ugyis ott derul ki:) ) nem is tudom igazan,hogy bele merjek-e vagni, ezert is jo nehany biztato szot olvasni itt Mosoly a bajom igazabol asszem az,hogy felenk vagyok,es nem tul magabiztos Zavart ezert nem tudom,hogyan fogok allast keresni..
de remelem,azert lesznek Londonban is olyan magyarok (nem csak itt a neten Mosoly ),akik szivesen segitenek a kezdetekkor,hogy eligazodjak abban a hatalmas varosban Mosoly
udvozlok mindenkit,es gratulalok a honlaphoz megegyszer!

zsuzsa
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 17:02    Hozzászólás témája: Re: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

enzsuzsa írta:
sziasztok!
eloszor is,nagyon jonak talalom a honlapot,jo dolog,hogy vannak meg a Foldon segitokesz emberek Mosoly en is tervezem a Londonba utazast tavasszal,melo miatt (anyagi gondok), de csak oszig,mert meg van egy evem az egyetemen. szoval...sajnos nem tunik mar olyan egyszerunek a dolog,mint gondoltam,sot,egyre elkeseredetteb vagyok,annyi negativ vegkifejletu tortenetrol hallok,olvasok mindenfele... mara mar biztos vagyok benne,hogy itthonrol teljesen folosleges is allast keresni,de felek,hogy odakint sem lesz jobb a helyzet Szomorú angol szakos vagyok ,szal ordenare gondjaim nincsenek a nyelvvel (de ez majd ugyis ott derul ki:) ) nem is tudom igazan,hogy bele merjek-e vagni, ezert is jo nehany biztato szot olvasni itt Mosoly a bajom igazabol asszem az,hogy felenk vagyok,es nem tul magabiztos Zavart ezert nem tudom,hogyan fogok allast keresni..
de remelem,azert lesznek Londonban is olyan magyarok (nem csak itt a neten Mosoly ),akik szivesen segitenek a kezdetekkor,hogy eligazodjak abban a hatalmas varosban Mosoly
udvozlok mindenkit,es gratulalok a honlaphoz megegyszer!

zsuzsa

Egyetlen észrevétel. A te problémád, bizonyos értelemben a magyar oktatás kudarcát tükrözi. Itt a gyerekeket már a kezdetektől fogva arra nevelik, hogy ők az elit. És ezt a legbutább angol is elhiszi, sőt valja magáról. Ha tehát bármit el akarsz érni az életben, tedd azt amit ők. Ha bele akarsz vágni valamibe, egyrészről tedd azonnal (in medias res) és addig ismételgesd az alábbi kis mondókát, amíg már magad is elhiszed:

"I am the best! I am the best! I am the best! I am the best!"
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 23. Szerda, 18:37    Hozzászólás témája: Re: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:

Egyetlen észrevétel. A te problémád, bizonyos értelemben a magyar oktatás kudarcát tükrözi. Itt a gyerekeket már a kezdetektől fogva arra nevelik, hogy ők az elit. És ezt a legbutább angol is elhiszi, sőt valja magáról. Ha tehát bármit el akarsz érni az életben, tedd azt amit ők. Ha bele akarsz vágni valamibe, egyrészről tedd azonnal (in medias res) és addig ismételgesd az alábbi kis mondókát, amíg már magad is elhiszed:

"I am the best! I am the best! I am the best! I am the best!"

YOU MADE MY DAY!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 1:00    Hozzászólás témája: Re: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

YOU MADE MY DAY!

-seci

Ez most mit jelent?
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 6:48    Hozzászólás témája: Re: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

tothz írta:
seci írta:

YOU MADE MY DAY!

-seci

Ez most mit jelent?

Ne mondd, hogy meg nem hallottad! Ez azt jelenti, hogy ma is erdemes volt elni, felviditott, ilyesmi.
-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 24. Csütörtök, 11:06    Hozzászólás témája: Re: par szo Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:
Ne mondd, hogy meg nem hallottad! Ez azt jelenti, hogy ma is erdemes volt elni, felviditott, ilyesmi.
-seci

Nem ismertem, de most már látom még a pici vak egérnek is fülig ér a szája! Kacsintó
Vissza az elejére
fucus78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 2. Szombat, 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem tok jo ez az oldal mert meg lehet talalni mindent es mindenre valaszt kapsz!Gratula Encinek aki ezt letrehozta. Mosoly
Vissza az elejére
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 9. Vasárnap, 22:33    Hozzászólás témája: Re: Köszönjük a kedves szavakat! Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Jó lenne, ha tartalmi szerkezet módosításban, bővítésben segítséget nyújtanátok, akár cikk, hír benyújtásával, /pl.: saját élmények, beszámolók, helyiségek ismertetése..../:

http://www.magyaroklondonban.com/hirkuldes.html
Nagyon boldog

Próbálnék cikket küldeni, de a fenti oldalt megnyitva csak azt kapom, hogy ehhez csak adminisztrátoroknak van joga. Akkor most hogy küldhetek hírt?
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2008. Március 10. Hétfő, 7:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Küld el nekem és én felteszem.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Március 27. Csütörtök, 14:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Küld el nekem és én felteszem.

Kar, hogy a moderalas csak egy par napig/hetig mukodott...
Erdemes elolvasni az Okoska topikjainak a listaja, a hozzaszolasokrol mar nem is beszelve.
-seci
Vissza az elejére
erus
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 1:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na igen, engem az tud az őrületbe kergetni, hogy mindenki új topikot nyit ugyanazzal a témával, ami már megtalálható a fórumon, csak éppen nem veszik a fáradtságot, hogy körbenézzenek kicsit.

Meg 3-4szer felteszik ugyanazt a hozzászólást különböző topikokba. Szerintem abban benne kéne hagyni, ahova illik, a többiből meg törölni.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2008. Március 28. Péntek, 7:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
Na igen, engem az tud az őrületbe kergetni, hogy mindenki új topikot nyit ugyanazzal a témával, ami már megtalálható a fórumon, csak éppen nem veszik a fáradtságot, hogy körbenézzenek kicsit.

Meg 3-4szer felteszik ugyanazt a hozzászólást különböző topikokba. Szerintem abban benne kéne hagyni, ahova illik, a többiből meg törölni.

Az nagyon sok munkat igenyel. Ha meg raszolsz, hogy olvasson elobb, akkor te vagy a bunko, nem-segito magyar.
De mondjuk uj tag ne irhasson, amig nem olvasott el legalabb 50 topik-lapot vagy ilyesmi mukodhetne.
Avagy az ujonc hozzaszolasa moderalas utan jelenne meg csak.
-seci
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Véleményed Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
7 / 8 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban