Elküldve: 2007. Június 2. Szombat, 13:21 Hozzászólás témája: bimbi
mortgage.jo egy even bellul nem a legjobb .belefogni .ha 10.000 et keresel evente az nem jo am ....ha ketten vagytok adnak 250.000 ig kb ,kolcsont 1500. viszafizetessel .havonta kb ,most kerdeztem par napja ,,en hounslow ba lakom felesegemmel.itt jok az arrak meg 140.000 is van igaz flat csak de az is valami,,,azt tanacsolom varjatok egy evet .es 10.000 lerakassal lehet hazat is venni.......bimbi koszonom ......
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2007. Június 20. Szerda, 19:44 Hozzászólás témája:
irigylem a problémát... Mi van green taxxal??Mennyire játszik bele??És a lényeg:pl.Cornwall-ban CSAK bányahatósági papírral lehet felvenni hitelt, mert láttam, hogy tv mutatta, sitty-suty szakadnak be a kertek,ház mellett stb.50 méteres hasadékok keletkeznek, stb. Szerintem átlagember else tudja képzelni, mennyi mindennnek kell utánnajárni, hogy utólag ne járja meg...
Elküldve: 2007. Június 20. Szerda, 20:04 Hozzászólás témája: bimbi
yo yo...a ugynevezett green tax .annak semmi koze hogy hazat vegyel..ha meg arramot akarsz teremteni okkor vegy solar panelt..az egy 1000.es .1.5 m.5.meteres.ellatja a hazat .ha meg eppiteni akarsz akkor meg.planing permission.kell fehivni.building deparment.et.kell egy approval.enyi kell.ha meg fold kell akor ezt hivd.sales@fela.uk.net.tel.01403259351.
Elküldve: 2007. Július 13. Péntek, 22:04 Hozzászólás témája:
Helló bimbi, csak kíváncsi vagyok h meddig jutottál a ház vásárlással?
Miért itt szeretnél venni, amikor az árak csak másznak felfelé, nem lenne érdemesebb otthon befektetni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban