| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Akosom Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 10. Kedd, 16:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Dzsuli!
Te mit szeretnél kint dolgozni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kecso Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 4. Péntek, 11:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Helosztok. Én is tervezek munakválalást, igaz nem feltétlen anglia, viszont ha valaki tud olyan munkát legyen az takaritói, hajós, gyárba vagy akármilyen és erröl biztos informácioi vannak de tegyük fel egyedül van akkor irjon feltétlen ide a forumra vagy e-mail cimre :kecskemeti_gabor@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
elinnen Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 8. Kedd, 19:53 Hozzászólás témája: kopasz vagyok itt |
|
|
Sziasztok,
Egy ideje olvasgatom ezeket az oldalakat, ez mégis csak az első hozzászólásom. Én is indulnék UK-ba. Tulajdonképpen majdnem mindegy hogy hova. Júniusi iskolai ballagások után szeretnék indulni. (15-e után)
Ha van még valakinél egy hely a gépkocsiban az szóljon. Jogsim van, tudnánk felváltva vezetni. Zsdu atveta kak szalavej leta. Jaaa! Ez nem orosz oldal. Best regards. jozsef_barandi@yahoo.com.au vagy jozsef.barandi@emersonprocess.com vagy itt a fórumon privi.
ps. Ha valaki hasonló területen keresne munkát mint én akár segíthetnénk is egymésnak..... cnc gépkezelés, beállítás, programozás, CAD rajzolás, vagy egyéb (fűnyírás, gyümi szedés...) any |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 9. Szerda, 18:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én javaslom mindenkinek, ha lehet nézze át ezt a fórumot is, visszalépkedve,van startlap, stb. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Desxtra Újonc

Csatlakozott: May 15, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 13:31 Hozzászólás témája: Helloooo! |
|
|
Sziasztok menekülők!
Én is elhúzok hát ebből a nagy országból egy még nagyobb irányába,a jobb élet reményében!
Párommal együtt indulunk útnak június 13-án,Warringtonba!
Azért oda,mert sikerült megismerkednem egy nagyon kedves párral,akik ott laknak,és melóznak szeptember óta. Megígérték,hogy önzetlenül segítenek szállást találni nekünk,és még meló tippet is adnak,ahol aztán már rajtunk áll,hogy fel is vegyenek bennünket! Az angol nyelvtudásunk elég gyengécske,de nem szoktam kétségbe esni,ha szükség lesz rá,meg tudom értetni magam!
Amúgy a Jet2-vel repülünk,este 18:30-kor száll fel az égbe velünk,és adókkal,illetékekkel együtt kb.40000-et perkáltam le a jegyekért!
Remélem,a laptopot is kivihetem gond nélkül,mert szeretnék kapcsolatban maradni a honfitársaimmal a továbbiakban!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Kata1982 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 19. Szombat, 23:50 Hozzászólás témája: Júni 12 |
|
|
Sziasztok!
Én júni 12-én repülök Londonba, ha valaki még akkor jön nagyon örülnék neki, ha felvennénk a kapcsolatot előtte.
Szállást most keresek, azaz már keresek egy ideje csak még nem döntöttem.
Munkám lehet, hogy lesz (vendéglátós), de nyelvsuliba is akarok menni, ha összejön a meló, ha nem.
Írajtok! _________________ Kata |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andi0606 Újonc

|
Elküldve: 2007. Június 8. Péntek, 22:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
június 18-án különjáratú buszal megyünk Londonba és június 25.-én jövünk vissza, ha valakit bármelyik irány érdekel, írjon. Kb.9-10 férőhely van még, 2 nagy csomag/fő befér, és az ár is nagyon kedvező.
email:bmarina@freemail.hu
Üdv.: Andi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|