Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Calling cards
Ugrás oldalra Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 14:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
Vagy nem.
Hehe, munkahelyet valtok inkabb. De nektek itt van karpotlasul meg egy link. Ez jobb. Keresni is lehet. No persze nem minden kozt, de azert megis valami.
Kód:
http://www.digicallingcards.com

Koszi Bagoj, jo a link. Most majd innentol kezdve tudatosabban veszek calling card-ot, a multkori Easter Europian Card egy csod volt, kb 3x telefonaltam vele es mar vege is volt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 17:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez az oldal sajnos csak a perceket mutatja - amit 1 hivassal beszelhetsz le. Mert ugye van 1 nagyon komoly kapcsolasi dij is, amit minden egyes hivasnal levesznek - amivel sajnos ez az oldal sem szamol. Es ez a kapcsolasi dij az Eastern Europian-nel meg nem is annyira magas..
Vissza az elejére
bagoj
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 14. Szombat, 17:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Persze, tudom en, de a semminel tobb. Csak segiteni akartam. Ha valakinek kell, hasznalja, ha nem, nem. De szerintem akinek szamit nagyon, az ugyis beleassa majd magat. Meg jobban, mint en.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 15. Vasárnap, 9:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bagoj írta:
Persze, tudom en, de a semminel tobb. Csak segiteni akartam. Ha valakinek kell, hasznalja, ha nem, nem. De szerintem akinek szamit nagyon, az ugyis beleassa majd magat. Meg jobban, mint en.

Jo ez, minden esetre azt megtanultam, hogy Eastern European Card-ot nem veszek tobbet. Tegnap vettem egy Eurocity kartyat, ez eleg jonak tunik, eloszor Hollandiat hivtam vele, aztan Magyaro-t, es arra is meg maradt vagy 200 percem.

A kapcsolasi dij tenyleg trukkos dolog, vannak diszkont szamok, amikkel elvileg tok olcson lehetne hazatelefonalni, en regen a 4p/perc Telediscount szamot hasznaltam, aztan elkezdtem egy 1p/perces szamot hivogatni. Amikor kijott a szamla kiderult, hogy az 1p/min-es szamokert ugyanannyit fizettem, mint a 4p/min-es szamokert anno, annyira magas volt a kapcsolasi dija.

Hallottatok, hogy megszunt mukodni az olcso O2-s diszkont szam, amivel olcson lehetett hazatelefonalni?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 15. Vasárnap, 18:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Hallottatok, hogy megszunt mukodni az olcso O2-s diszkont szam, amivel olcson lehetett hazatelefonalni?

Nem csak hallottuk, hanem tapasztaltam is. Mivel a O2 az ilyen 0844 izes kezdetu szamokat 18 penny/percert szamolja. Sajnos, eleg szemetseg, csak azt nem tudom, hogy igy hogy lehet hasznalni a Telediscountot. Eleg vicces volt, amikor telefonaltam rajta keresztul bemondta a szokasos dumat, hogy 3p/min aztan 3 perces beszedert levont majdnem 1 fontot. Persze nekem nem volt vicces. Aztan irtam az O2-nak, hogy ez mi?? Es akor irtak, hogy ez van, mar tobbe kerul.

Szerencsere azert van a BT-nel international callingom, ami szinten 3p/min es tenyleg annyi, es nem csak hetvegen meg este 7:30 utan mint anno az O2-nal, hanem napkozben, hetkoznap is 3p/min. Igaz ezt csak itthonrol tudom hasznalni. Ha elmegy az ember akor nem tud amobilrol telefonalni olcson. Vagy valaki ismer mas kulso szolgaltatot??
Vissza az elejére
attila2005
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 8. Vasárnap, 11:25    Hozzászólás témája: Legolcsobb telefonalas lehetosegei Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Ahogyan regebben igertem visszaterek a magyarokat erinto leheto legtob segitsegnyujtassal..

A M.O. ra valo olcso telefonalas tobb mdon lehetseges termeszetesen feltetelektol fugg:
1, ha van vezetekes angliai telefon akkor tobb lehetoseged van,
a, vegyel egy LOND DISTANCE vagy CALLING CARD ot magyarorszag eseteben a GLOBAL vagy a TALK HOME ( premium ) ajanlott az altalanos kartyakkal ellentetben magyarorszagi vezetekes szamra aakr 600-800 percet is adhatnak kapcsolasi dijjal egyutt rengeteg kapcsolassal beleszamolva.. Ugyelned kell viszont hogy a kartyakon milyen szamot hivsz mint megadott kapcsolasi vonalat.. Ha a kartya hatoldalat nezed a 800 as vagy 8 assal kezdodo szamokat ha hivod mindig kevesebbet fog adni a kartya hiszen akkor a kartyan levo osszegbol vonjak le plussz a telefonszamra torteno hivasod ami itt angliaban van.. Ha a vezetekes azaz LANDLINE t hivsz akkor a telefonszamlad vagy szamlaja no vagy nohet annak akinek a neven van a hazi telefon felteve ha csak nincs unlimited hivas anglian belul..
b, jelentkezz at TALKTALK .co.uk persze ha a te neveden van a hazitelefon es 9.99 ert havonta plusz a line rental korlatlan hivasokat kezdemenyezhetsz angliabol mas orszagokba esetunkben magyarorszag de barhova.. a lenyeg ne lepd tul a 70 percet egy eszetleges beszelgetes soran tehat ha elered az 60 percet akkor ajanlott letenni majd varni egy - ket percet es ujrahivni ennyi akar napi 20 orat is beszelhetsz azert a havi 9.99 ert de barhova nekem tokeletesen mukodik persze magyarorszagi hazira magyar mobilra 10 penny percenkent ami ugyancsak nem rossz..

A mobilok kozul az O2 vagy a MOBILE WORLD ad nagyon jo percdijakat abban az esetben ha kotod magad a feltoltesekhez..

Ha valakinek tovabbi kerdese v an szivesen allok rendelkezesre.. sziasztok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban