Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Bajban vagyok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
AAAA
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 16:12    Hozzászólás témája: Bajban vagyok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Segitsegre lenne szuksegem.

Negy hete erkeztem az Egyesult Kiralysagba. Amikor meg csak terveztem az utat, akiktol berletem a lakast (angolok), azt mondtak, South West-ben sok munkalehetoseg var ram. Hat nem igy van.

Angolul aranylag jol beszelek, s jo kepesitesekkel rendelkezem, kozepkoru ferfi vagyok. Lakast bereltem, minden nap kerestem munkat, de sajnos eredmeny nelkul. Az elmult heti lakbert mar a depositbol fizettem ki. Holnaputan el kellene hagynom a lakast. 70 fontom marad, igy lakast nem tudok berelni, munkam nincs. Van valakinek mento otlete? Mit lehet tenni ebben a szitiacioban?

Elerhetosegem: happydays_uk@co.uk

A.A.A.A.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Andre
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 4. Szerda, 13:12    Hozzászólás témája: Re: Bajban vagyok Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Probaltad a Sheltereket?

Minden countyban van egy-egy kozpont, ahol ugyanugy segitenek az uniobol erkezett allampolgarnak, mint az angolnak.

Nehany templom is tud segiteni, vegso, legvegso esetben a magyar konzulatus.

A shelter elerhetosege:

Website: http://www.shelter.org.uk

Telephone: 0845 458 4590

Email info@shelter.org.uk.

A telefonszamot ingyen lehet hivni, - mobilrol is.

Udv.: Andre

AAAA írta:
Sziasztok!

Segitsegre lenne szuksegem.

Negy hete erkeztem az Egyesult Kiralysagba. Amikor meg csak terveztem az utat, akiktol berletem a lakast (angolok), azt mondtak, South West-ben sok munkalehetoseg var ram. Hat nem igy van.

Angolul aranylag jol beszelek, s jo kepesitesekkel rendelkezem, kozepkoru ferfi vagyok. Lakast bereltem, minden nap kerestem munkat, de sajnos eredmeny nelkul. Az elmult heti lakbert mar a depositbol fizettem ki. Holnaputan el kellene hagynom a lakast. 70 fontom marad, igy lakast nem tudok berelni, munkam nincs. Van valakinek mento otlete? Mit lehet tenni ebben a szitiacioban?

Elerhetosegem: happydays_uk@co.uk

A.A.A.A.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban