| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
AAAA Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 2. Hétfő, 16:12 Hozzászólás témája: Bajban vagyok |
|
|
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem.
Negy hete erkeztem az Egyesult Kiralysagba. Amikor meg csak terveztem az utat, akiktol berletem a lakast (angolok), azt mondtak, South West-ben sok munkalehetoseg var ram. Hat nem igy van.
Angolul aranylag jol beszelek, s jo kepesitesekkel rendelkezem, kozepkoru ferfi vagyok. Lakast bereltem, minden nap kerestem munkat, de sajnos eredmeny nelkul. Az elmult heti lakbert mar a depositbol fizettem ki. Holnaputan el kellene hagynom a lakast. 70 fontom marad, igy lakast nem tudok berelni, munkam nincs. Van valakinek mento otlete? Mit lehet tenni ebben a szitiacioban?
Elerhetosegem: happydays_uk@co.uk
A.A.A.A. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Andre Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 4. Szerda, 13:12 Hozzászólás témája: Re: Bajban vagyok |
|
|
Szia!
Probaltad a Sheltereket?
Minden countyban van egy-egy kozpont, ahol ugyanugy segitenek az uniobol erkezett allampolgarnak, mint az angolnak.
Nehany templom is tud segiteni, vegso, legvegso esetben a magyar konzulatus.
A shelter elerhetosege:
Website: http://www.shelter.org.uk
Telephone: 0845 458 4590
Email info@shelter.org.uk.
A telefonszamot ingyen lehet hivni, - mobilrol is.
Udv.: Andre
| AAAA írta: | Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem.
Negy hete erkeztem az Egyesult Kiralysagba. Amikor meg csak terveztem az utat, akiktol berletem a lakast (angolok), azt mondtak, South West-ben sok munkalehetoseg var ram. Hat nem igy van.
Angolul aranylag jol beszelek, s jo kepesitesekkel rendelkezem, kozepkoru ferfi vagyok. Lakast bereltem, minden nap kerestem munkat, de sajnos eredmeny nelkul. Az elmult heti lakbert mar a depositbol fizettem ki. Holnaputan el kellene hagynom a lakast. 70 fontom marad, igy lakast nem tudok berelni, munkam nincs. Van valakinek mento otlete? Mit lehet tenni ebben a szitiacioban?
Elerhetosegem: happydays_uk@co.uk
A.A.A.A. |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|