Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 19:44 Hozzászólás témája: Re: Christine
Christine írta:
goalkeeper írta:
Szia Christine !
Nem tüntem el,csak a nyelvtudásomat fejlesztem és szedek össze minél
több infót a kinti munkával kapcsolatban.
Érzéseim vegyesek.Az egyik pillanatban lehetetlennek gondolom a kinti munkát,a másikban könnyűnek.
Az egyik ismerősöm most ment ki,már dolgozik egyhete egy magyar szakács mellett kisegítő.
A vak is azt mondja:majd meglátjuk./de sose látta meg./
Üdv:
goalkeeper
Szia goalkeeper!
Amig bizonytalankodsz addig jobb ha nem indulsz el.
Probalj meg biztos lenni magadban, mert nagy elhatarozast es sok kitartast igenyel egy ilyen tervbe bele vagni.
Ha bizonytalankodsz akkor konnyen kudarcra iteled magadat. Es azt jobb lenne elkerulni. Nem? Batorsag!
Udv
Christine
Szia Christine !
Igazadvan,de én ezzel úgy vagyok,hogy mielőtt beugrok a hideg vízbe,sokat vacillálok,de ha beugrottam,már csak a kemény akarat maradt,hogy a távot végig tudjam úszni.
Ha kijelölöm az indulás időpontját,már ezerrel a feladaton dolgozom.
Most,hogy az álláshirdetéseket böngészem,kiderült,hogy tudok koax kábelhálózatot is installálni,valamint tudok struktúrált kábelhálózatot is
kiépíteni telefonhoz és internethez.Tudok és szeretek főzni is,ami nem egy utolsó szempont,mert ez egy újabb lehetőséget biztosít számomra.
Egy akadályon kell még magamat túltenni,nevezetesen,hogy nem vagyok már fiatal.
Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 306 Tartózkodási hely: Chesham/Buckinghamshire
Elküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 7:30 Hozzászólás témája: Re: Christine
goalkeeper írta:
Szia Christine !
Igazadvan,de én ezzel úgy vagyok,hogy mielőtt beugrok a hideg vízbe,sokat vacillálok,de ha beugrottam,már csak a kemény akarat maradt,hogy a távot végig tudjam úszni.
Most,hogy az álláshirdetéseket böngészem,kiderült,hogy tudok koax kábelhálózatot is installálni,valamint tudok struktúrált kábelhálózatot is
kiépíteni telefonhoz és internethez.Tudok és szeretek főzni is,ami nem egy utolsó szempont,mert ez egy újabb lehetőséget biztosít számomra.
Üdv:
goalkeeper
Szia goalkeeper!
Akkor jol van, megnyugodtam. Ugorj fejest es ussz!
Nem vagy mar fiatal.....hmm a ferjem is mindig ezen filozofal aztan most nezet ki maganak egy munkat ami igaz csak fel evig tart de reggel hettol este hetig heti het napban. Szoval szerintem mindenki meg tudja talalni a sajat motivaciojat es attol hajtva sokkal tobbre kepes mint gondolta volna. En az ugyintezessel vagyok igy mindig. Mert hogy ugyse ertem meg es biztos jol elszurom, de ha meg nem megyek akkor meg rosszabb. Na sajat tesze-toszasagomon jol folmergelodom aztan berontok az aktualis helyre es ot perc alatt elintezem amit kell. Utanna meg azon mergelodom hogy miert kell nekem mindig mindennek akkora feneket keriteni.
Jut eszembe a fozesi tudomanyodnak azt hiszem a magan eletben is hasznat fogod venni itt. Mert eloszor lehet hogy gyomorba vago elmeny lesz a britt kaja. Es akkor legjobb (amugy a legolcsobb is) vedekezes ha foz maganak az ember.
Elküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 15:31 Hozzászólás témája: Christine
Christine írta:
goalkeeper írta:
Szia Christine !
Üdv:
goalkeeper
Szia goalkeeper!
Akkor jol van, megnyugodtam. Ugorj fejest es ussz!
Nem vagy mar fiatal.....hmm a ferjem is mindig ezen filozofal aztan most nezet ki maganak egy munkat ami igaz csak fel evig tart de reggel hettol este hetig heti het napban. Szoval szerintem mindenki meg tudja talalni a sajat motivaciojat es attol hajtva sokkal tobbre kepes mint gondolta volna. En az ugyintezessel vagyok igy mindig. Mert hogy ugyse ertem meg es biztos jol elszurom, de ha meg nem megyek akkor meg rosszabb. Na sajat tesze-toszasagomon jol folmergelodom aztan berontok az aktualis helyre es ot perc alatt elintezem amit kell. Utanna meg azon mergelodom hogy miert kell nekem mindig mindennek akkora feneket keriteni.
Jut eszembe a fozesi tudomanyodnak azt hiszem a magan eletben is hasznat fogod venni itt. Mert eloszor lehet hogy gyomorba vago elmeny lesz a britt kaja. Es akkor legjobb (amugy a legolcsobb is) vedekezes ha foz maganak az ember.
Udv
Christine
Egyszer egy elektromos csomagológépnek rossz volt a kapcsolási rajza és
elromlott.Ez olyan dolog,hogy a túristajelzést valaki az erdőben megfordítja és nem az útra jut ki az ember,hanem a sűrű rengetegbe,ráadásul csak 3 napi hidegélelemmel az egy hetes útra.
Addig nem hagytuk abba a kollégával a hibakeresést,amíg a hétfői napra
meg nem javítottuk./szombaton kezdtük./Kitarás az van,abban nincs hiba.
Apropó,élelem.Ez nekem nem mond semmit,mert a vasszöget is megeszem.Amikor először mentem ki Ukrajnába - hát az megrázó élmény volt.Először is a legfontosabb,hogy nem volt sör,csak ez az akkor úgynevezett Zsiguli márkájú,hasonlított is az íze a fáradtolaj és a hűtővíz
keverékéhez,amikor a motor beköpi az unalmast. A bor meg közvetlen rokonságba volt a kukoricával,némi élesztővel megturbózva.
Ezután jött a kaja,ami már az előzmények ismeretében nem is okozott
annyira meglepetést.Mindenesetre a gyengébb idegzetűek és gyomrúak
Közvetlen és meleg barátságba kerültek azza a fehér kis fajansszal,amire
normál esetben ráülünk és nem rátapadunk.Mindegy,izlés dolga.
Mikor végigettem a rám mért élelmiszernek álcázott konyhai terméket, mindenki csodálkozott.Mondtam is nekik,hogy ne csodálkozzanak,inkább
fojtsák le egy kis sztolicsnajával./vodka/
Ennél már csak a bolgár gyorséttermi kaja a rosszabb.Az még nekem is sokk volt.
Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 306 Tartózkodási hely: Chesham/Buckinghamshire
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 7:20 Hozzászólás témája: Re: Christine
goalkeeper írta:
Egyszer egy elektromos csomagológépnek rossz volt a kapcsolási rajza és
elromlott.Ez olyan dolog,hogy a túristajelzést valaki az erdőben megfordítja és nem az útra jut ki az ember,hanem a sűrű rengetegbe,ráadásul csak 3 napi hidegélelemmel az egy hetes útra.
Addig nem hagytuk abba a kollégával a hibakeresést,amíg a hétfői napra
meg nem javítottuk./szombaton kezdtük./Kitarás az van,abban nincs hiba.
Apropó,élelem.Ez nekem nem mond semmit,mert a vasszöget is megeszem.Amikor először mentem ki Ukrajnába - hát az megrázó élmény volt.Először is a legfontosabb,hogy nem volt sör,csak ez az akkor úgynevezett Zsiguli márkájú,hasonlított is az íze a fáradtolaj és a hűtővíz
keverékéhez,amikor a motor beköpi az unalmast. A bor meg közvetlen rokonságba volt a kukoricával,némi élesztővel megturbózva.
Ezután jött a kaja,ami már az előzmények ismeretében nem is okozott
annyira meglepetést.Mindenesetre a gyengébb idegzetűek és gyomrúak
Közvetlen és meleg barátságba kerültek azza a fehér kis fajansszal,amire
normál esetben ráülünk és nem rátapadunk.Mindegy,izlés dolga.
Mikor végigettem a rám mért élelmiszernek álcázott konyhai terméket, mindenki csodálkozott.Mondtam is nekik,hogy ne csodálkozzanak,inkább
fojtsák le egy kis sztolicsnajával./vodka/
Ennél már csak a bolgár gyorséttermi kaja a rosszabb.Az még nekem is sokk volt.
Üdv: goalkeeper
Az elmondottak utan azt hiszem valoban nem erhet tul nagy meglepetes itt sem.
Elküldve: 2007. Március 30. Péntek, 22:37 Hozzászólás témája:
Kedves Christine és Kedves goalkeeper!
Nagy élvezettel olvastam a vill. szer. témában leírtakat, és szeretném elmondani hogy nem baj hogy néha eltértek a tárgytól, hiszen pl. nekem is sokat segítettek! Hasonló cipőben járok mint goalkeeper és nagyon sokat nyomoztam a 16th Edition után, de eddig ez a leghasznosbb info amit találtam! Igaz én még itthon vagyok Mo.-on, de már csak 1-2 dolog választ el az indulástól. Ha esetleg olvassátok még ezt a fórumot, kérhetek tőletek e-mail címet, arra az esetre ha lenne kérdésem, vagy inkább írjam ide? Az az igazság hogy nagyon változó, ki, mikor nézi meg itt a hozzászólásokat és ezért gondoltam a közvetlenebb kapcsolatra. Az eddigi infokat még 1X nagyon köszi!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban