| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
szega Újonc

Csatlakozott: Mar 23, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Magyarország, Szolnok
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 9:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Korán van még nyártól kezdődő munkát keresni? Júliusban mennék ki, kb 6 hónapra, de általában asap hirdetéseket látok mindenhol.
A gumtree-t, a caterer-t ismerem, nézegetem rendszeresen.
Hogyha valaki tudna valami nyáron kezdődő szállodai munkát(főleg recepciós, esetleg éttermi), kérem szóljon.
Idén diplomázok idegenforgalmi és szálloda szakon itthon, dolgoztam már Írországban, itthon Hilton-ban, angollal egész jól állok(szakmai közép c megvan), tapasztalatom van, de ugye azt sosem árt bővíteni.
Ha valaki tud valamit, kérem jelezze!
Előre is köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Cintia Újonc

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: New Malden
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 23:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| szega írta: | Sziasztok!
Korán van még nyártól kezdődő munkát keresni? Júliusban mennék ki, kb 6 hónapra, de általában asap hirdetéseket látok mindenhol.
|
Szia,
Most kezdődik a szezon, tehát szinte mindenhol azonnali kezdést kérnek, várnak el! Nyár közepén elég nehéz munkát találni, bár nem esélytelen (nálunk is kerestek nyár közepén embert egy elment munkatárs helyére).
Ha Londonban keresel munkát, arra készülj fel, hogy interjú szinte mindenhol van, néha több lépcsős is; vmint próbanapot is kérnek mindenhol a tapasztalataim szerint.
nekem megnézték az előző helyeket, de ez arra volt elég, hogy behívjanak interjúra, próbanapra
a szakmai közép C itt semmit nem jelent tapasztalat persze jó dolog, meg hasznos, meg minden - de az számít hogy adod el Magad |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szega Újonc

Csatlakozott: Mar 23, 2007 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Magyarország, Szolnok
|
Elküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 7:51 Hozzászólás témája: |
|
|
"Most kezdődik a szezon, tehát szinte mindenhol azonnali kezdést kérnek, várnak el! Nyár közepén elég nehéz munkát találni, bár nem esélytelen (nálunk is kerestek nyár közepén embert egy elment munkatárs helyére)."
Bíztató
Az interjú különösebben nem érdekel, elég jó a beszélőkém, ebben megerősítettek Írországban is:) Tényleg csak az izgat, hogy lesz-e meló vagy sem. De bízom magamban, remélem lesz valami.
Köszi a választ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2007. Máj 12. Szombat, 22:00 Hozzászólás témája: repjegy eladó |
|
|
Sziasztok!
Ha valaki last minute utazna Londona, akkor hátha jól jön, hogy van egy eladó repjegyem május 25.re, du.i időpontra, az árat megbeszéljük.
Érdeklődni jankaszocs@gmail.com-on tudtok!
Tehát BP-London(LTN) 17:00kor landolna. _________________ Just hun  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bucek Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 13. Vasárnap, 17:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Tök röhejes, hogy függetlenül a topic címétől mindenki összevissza irkál mindent.
(pl. én is) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 13:27 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bucek írta: | Tök röhejes, hogy függetlenül a topic címétől mindenki összevissza irkál mindent.
(pl. én is) |
JA ez igaz. Glumpi te ott feljebb ezt minek kellett ide irnod? Nem idevalo. Te viszont igen.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 17:46 Hozzászólás témája: |
|
|
| Artin írta: | JA ez igaz. Glumpi te ott feljebb ezt minek kellett ide irnod? Nem idevalo. Te viszont igen.  |
Meg jo hogy nem "glupi"-nak hivtad. Merthogy ez lengyelul azt jelenti "hulye".  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Bucek Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 14. Hétfő, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát, nagyon eltértünk a témától.
Mellesleg mit jelent az, hogy "Glumpi"? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Gabi Mester

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 150 Tartózkodási hely: Magyarország
|
Elküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 15:29 Hozzászólás témája: Helló mindenkinek! |
|
|
Szeretnék töletek egy nagy szívességet kérni!
Lehet, hogy bajban vagyok, nem tudom.
Gondolom, hallottatok a Benelux Kft.röl
Jelentkeztem ennél a cégnél nyári munkára.
Eddig nem volt semmi baj vele, de most valahogy nem tudom öket elérni az istenért se.
A telefont nem veszik fel.
Nem tud nekem valaki segíteni, hogy milyen ez a cég vagy kinek mi az infója.
Nekem elég normális cégnek tünt.
Előre is köszönöm a segítséget: Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2007. Máj 15. Kedd, 17:50 Hozzászólás témája: |
|
|
| Gabi! Cégbíróságnál kell megnézni a cég adatait, telephely,tulajdonos stb. nyílvános adat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gabesz0510 Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 28. Hétfő, 14:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok.
2 hete vagyunk Angliaban,Londonban szeretnenk munkat vallalni.
Sajnos gyenge az Angolunk,de barmilyen munkat szivesen elvallalnank.
Aki tudna segiteni az legkesobb csutortokig valaszoljon.
Elore is koszonjuk!
Gabor... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
somlairoland Újonc

|
Elküldve: 2007. Máj 31. Csütörtök, 16:25 Hozzászólás témája: uk |
|
|
| a london agent ltd létezik vagy sem? csak azért, mert a streetmap.co.uk cím szerint az utca nem létezik. nos ebből adódóan a 140A Tachbrooke Str., London SW1V 2NE nincs is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szali Újonc

Csatlakozott: Jun 21, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Június 26. Kedd, 22:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Aki melózott már farmon Angliában vagy Írországban, légyszi priviben vegye fel velem a kapcsolatot, szeretném ha megosztanák velem a tapasztalataikat. Gumtree-t szoktam nézegetni, ott találtam néhány jó hirdetést, de kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is!
előre is köszi
Szali
u.i.: nehéz angliában lengyelül tanulni?  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
JTKocsis Újonc

|
Elküldve: 2007. Július 6. Péntek, 16:28 Hozzászólás témája: Chef de Rang wanted! |
|
|
| Chiswickben lévő elegáns francia étterembe keresünk Chef de Rang-ot. Jelentkezz, ha legalább 1 éve Nagy-Britaniában vagy, jól beszélsz angolul és szereztél gyakorlatot hasonló helyen. Munkaidő: kb. 40 óra hetente, Ł6/óra+tip. Jelentkezni CV-vel a jt.kocsis@yahoo.co.uk címen. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Terminator Adminisztrátor

Csatlakozott: Sep 11, 2007 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Szeptember 11. Kedd, 23:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Alex99 és a többi ignoráns ember!
Kérlek, hogy vegyétek figyelembe a Topik címét mielőtt írtok bele!
Ez a fórum eleve annyi információt tartalmaz, hogy nemigen tudnátok feltenni olyan kérdést, ami ne lenne már megválaszolva.
Azt tanácsolom azoknak, akik akkora döntésre szánták el magukat, hogy egy idegen országban családostól, baráttal, barátnővel, kutyával vagy akár önmagukban új életet kezdenek, hogy eme elhatározásuk megvalósítása érdekében vegyenek legalább annyi fáradságot, hogy átböngészik ezt a fórumot, kijegyzetelik a talált információt, és ha még mindig akad olyan dolog, amire kíváncsiak az itteni élettel kapcsolatban, akkor tegyék fel kérdésüket a megfelelő topikba
A sok reklamáció hatására engem bíztak meg eme weblap tulajdonosai azzal, hogy próbáljam megfékezni az ignoráns és lusta emberek által történő offtopikolást.
Megteszem a tőlem telhetőt és könyörtelenül törlöm a rossz helyre beírt megjegyzéseket.
Mindenkinek kellemes fórumozást  _________________ Terminator |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|