Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

aupair munka

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
verheff
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 17:07    Hozzászólás témája: aupair munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!!

A nevem Ervin és kérdezném tőletek,hogy mennyi esély van fiúnak
aupairként Londonban elhelyezkedni és tud-e valaki ebben segíteni????
Kérlek benneteket lássatok el hasznos tanácsokkal!!! Előre is köszönöm.
Üdvözlök mindenkit!!! Ervin.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Watts
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 23. Péntek, 23:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ervinhez hasonlóan én is au-pair munkát szeretnék vállalni Londonban. 22 éves vagyok, köszépfokú angollal, jogsi nélkül. És természetesen alkalmazkodó, jófej, türelmes... stb srác vagyok. Egyelőre még Magyarországon lakom. Ha tudsz segíteni előre is köszönöm!
Üdv! Zoli, emezoli@gmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Március 24. Szombat, 13:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Watts írta:
Sziasztok!

Ervinhez hasonlóan én is au-pair munkát szeretnék vállalni Londonban. 22 éves vagyok, köszépfokú angollal, jogsi nélkül. És természetesen alkalmazkodó, jófej, türelmes... stb srác vagyok. Egyelőre még Magyarországon lakom. Ha tudsz segíteni előre is köszönöm!
Üdv! Zoli, emezoli@gmail.com

Vessetek ra magatokat az internetre pl gumtree.com, greataupairs.com, vagy figyeljetek az iwiw-et. A ki keres talal alapon biztos vagyok abban, hogy talaltok magatoknak csaladot, ha nem karba tett kezzel ultok otthon masok szivessegere varva.
Keresnek egyebkent fiu au paireket is, sok csalad, akinek fiaik vannak inkabb a fiu au pairt szeretne, mint lanyt, es sok csaladnak elege van a fiatal bulizos, pasizos zsenge au pair lanyokbol is, szoval ok is inkabb a fiukat keresik.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban