| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
verheff Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 8. Csütörtök, 17:07 Hozzászólás témája: aupair munka |
|
|
Sziasztok!!!
A nevem Ervin és kérdezném tőletek,hogy mennyi esély van fiúnak
aupairként Londonban elhelyezkedni és tud-e valaki ebben segíteni????
Kérlek benneteket lássatok el hasznos tanácsokkal!!! Előre is köszönöm.
Üdvözlök mindenkit!!! Ervin. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Watts Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 23:50 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Ervinhez hasonlóan én is au-pair munkát szeretnék vállalni Londonban. 22 éves vagyok, köszépfokú angollal, jogsi nélkül. És természetesen alkalmazkodó, jófej, türelmes... stb srác vagyok. Egyelőre még Magyarországon lakom. Ha tudsz segíteni előre is köszönöm!
Üdv! Zoli, emezoli@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Március 24. Szombat, 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
| Watts írta: | Sziasztok!
Ervinhez hasonlóan én is au-pair munkát szeretnék vállalni Londonban. 22 éves vagyok, köszépfokú angollal, jogsi nélkül. És természetesen alkalmazkodó, jófej, türelmes... stb srác vagyok. Egyelőre még Magyarországon lakom. Ha tudsz segíteni előre is köszönöm!
Üdv! Zoli, emezoli@gmail.com |
Vessetek ra magatokat az internetre pl gumtree.com, greataupairs.com, vagy figyeljetek az iwiw-et. A ki keres talal alapon biztos vagyok abban, hogy talaltok magatoknak csaladot, ha nem karba tett kezzel ultok otthon masok szivessegere varva.
Keresnek egyebkent fiu au paireket is, sok csalad, akinek fiaik vannak inkabb a fiu au pairt szeretne, mint lanyt, es sok csaladnak elege van a fiatal bulizos, pasizos zsenge au pair lanyokbol is, szoval ok is inkabb a fiukat keresik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|