Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Au-pair

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
tekiero
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:00    Hozzászólás témája: Au-pair Hozzászólás az előzmény idézésével

Kedves Fórumozók!

Szeretném, ha valaki lenne olyan kedves, és segítene nekem, melyik Au-pair iroda a legmegbízhatóbb s hogy hol lehet kontaktusba lépni egyes irodákkal.

Köszönöm szépen!

Marie
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon jókat hallottam erről az ügynökségről.A leányzó aki mesélt róluk az első e-mailje után 1 hét mulva már itt volt a családnál.Közvetitői díj nélkül dolgoznak.
http://www.cinderellaaupairs.co.uk/

Próba szerencse!!!
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:22    Hozzászólás témája: Re: Au-pair Hozzászólás az előzmény idézésével

tekiero írta:
Kedves Fórumozók!

Szeretném, ha valaki lenne olyan kedves, és segítene nekem, melyik Au-pair iroda a legmegbízhatóbb s hogy hol lehet kontaktusba lépni egyes irodákkal.

Köszönöm szépen!

Marie

Szia !

Ha csak egy kicsit lejjebb olvastal volna a topiclistan,mar lenne cimed is...Most megen Enci elozott 2 perccel,de azert beirom ezt is...:

http://www.hungarianaupairagency.com/

Ot is dicserik.
Vissza az elejére
szalayzsofi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 10. Péntek, 23:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem? Ha ki akarok menni mint au-pair, akkor be kell szerezni itton, vagy ott kint valamilyen iratokat, nyomtatványokat, vagy egyebeket?? Igazából nem tudok semmit ennek az egésznek a menetéről (annyi, hogy családot már találtam:)).
Előre is kösssz a válaszokért.
Zsófi
Vissza az elejére
Kittu
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 15:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megbizhato AuPair ugynikseg: www.brickaupairs.co.uk
En veluk jutottam ki, nagyon figyelmesek, es ingyenes, mivel angliai ceg es csak a munkaltato fizet kozvetitesi dijat.
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 21:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

Technikai kérdésem lenne a témában.

A regisztráció és az adózás hogyan működik nanny állás esetén? Gondolom, ha ügynökségen keresztül mész, akkor ők intézik, de ha direkt hirdetésre jelentkezel?

Köszi Ádám

ui.: mielőtt kinevettek a páromnak nézem a melót, hagy dolgozzon ő is Mosoly
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 21:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

padam írta:
sziasztok!

Technikai kérdésem lenne a témában.

A regisztráció és az adózás hogyan működik nanny állás esetén? Gondolom, ha ügynökségen keresztül mész, akkor ők intézik, de ha direkt hirdetésre jelentkezel?

Köszi Ádám

ui.: mielőtt kinevettek a páromnak nézem a melót, hagy dolgozzon ő is Mosoly

Babysitter vagy nanny? Nagy különbség. Ha csak babysitter akkor általában bent lakos, fizu kevés.
Nanny....nagyon jól fizető női meló tud lenni, de JÓL kell beszélni angolul, referenciákkal kell rendelkezni és tapasztalattal a gyermeknevelésben.
Melyikre gondoltál?
Vissza az elejére
padam
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 18. Szombat, 21:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fogalmakkal nem voltam tisztában.

Nem bent lakós, kevés angollal is elbírós, jól fizetős érdekelne. Tudom, hogy ritkán levős, de ez érdekelne.

A technikai infókról esetleg valami?

Köszi!
Vissza az elejére
nyuszus
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 24. Péntek, 15:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Ha valaki tud olyan családot, aki au pairt keres, légyszi szóljon! CSak SW London és Central London érdekelne. Vannak referenciáim, megbízható vagyok! A többit e-mailben: heszter87@freemail.hu

Üdv
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban