| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
radika Haladó

Csatlakozott: Jan 05, 2007 Hozzászólások: 86 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 3. Szombat, 20:23 Hozzászólás témája: Május Londonban |
|
|
Sziasztok!
Május elején mennék ki Londonba. Autóm nincs, de a repjegyeket nézegetem rendszeresen. Csak érdeklődnék, hogy nincsen-e valakinek hasonló időzítéssel terve?
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Újonc

Csatlakozott: Feb 08, 2007 Hozzászólások: 18 Tartózkodási hely: stamford
|
Elküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 22:51 Hozzászólás témája: |
|
|
én május végére tervezem az utat, én is tájékozódom, munkalehetőségek, élet, árak, hivatalos dolgok.
egész egyszerűek ezek a dolgok, azt hittem rázósabb lesz.
csak a repülőtéri mizériák borzasztanak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Február 9. Péntek, 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Milyen reptéri mizériákra gondolsz?
Feltettem egy témát, ahol a reptérről való bejutásra kérdeztem rá itt a többiektől. Talán könnyít a helyzeten...
| amber írta: | én május végére tervezem az utat, én is tájékozódom, munkalehetőségek, élet, árak, hivatalos dolgok.
egész egyszerűek ezek a dolgok, azt hittem rázósabb lesz.
csak a repülőtéri mizériák borzasztanak |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 10. Szombat, 1:22 Hozzászólás témája: |
|
|
hát én még nem ültem repcsin, repteret is csak messziről láttam, és eléggé megijjesztettek azzal, hogy hány kapu, meg ellenőrzési pont meg terminál van, bonyolultabb, mint egész londonban eligazodni. én pedig ahol csak egy kicsi esély is van rá, eltévedek. de köszi, még nem is láttam eddig a témát, majd átböngészem.
neked egyébként van konkrét terved, vagy elképzelésed, hogy merre mész, meg mit fogsz dolgozni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 11:56 Hozzászólás témája: |
|
|
| amber írta: | hát én még nem ültem repcsin, repteret is csak messziről láttam, és eléggé megijjesztettek azzal, hogy hány kapu, meg ellenőrzési pont meg terminál van, bonyolultabb, mint egész londonban eligazodni. én pedig ahol csak egy kicsi esély is van rá, eltévedek. de köszi, még nem is láttam eddig a témát, majd átböngészem.
neked egyébként van konkrét terved, vagy elképzelésed, hogy merre mész, meg mit fogsz dolgozni? |
Hát igyekszem összehozni valamit... ) Egyébként én már voltam kint, és ha az Exit feliratot követed, makkor biztosan kijutsz a reptérről. )) Meg ilyen szempontból követheted a tömeget és akkor menni fog. Az itthoni reptéren (és a kintin is) ki lesz írva, hogy melyik kapunál kell jelentkezned. Az irányítótáblák megmutatják, hogy merre van a kapu. A kiszállásnál pedig egyből beterelnek a vámhoz meg az országba való beléptetéshez, szóval ne aggódj. Tényleg az a legjobb, ha mész a tömeg után. )) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Peti33 Újonc

Csatlakozott: Feb 23, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Február 23. Péntek, 7:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok! Én Hamarosan utaznék Angliába. Szeretnék új életet kezdeni és ehhez kérnék egy kis segítséget. Sajnos az angolom nagyon gyér de ennek ellenére mennék. Ha valaki tudna segíteni munkában vagy szállásban az jó lenne. Autóm van. Ha valaki hasonló cipőben jár azzal is szívesen felvenném a kapcsolatot.
köszi
sziasztok Peti33 javascript:emoticon(' ')
Szomorújavascript:emoticon(' ')
Mosoly |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
babi26 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 14:37 Hozzászólás témája: Re: Május Londonban |
|
|
Szia!Én is szeretnék Angliába kijutni május végén vagy július elején.Pedagógus vagyok és nyári szünetben szeretnék Angliába pénzt keresni.Keresek valakit akivel kimennék..és esetleg tájékozottabb mint én.
Május elején mennék ki Londonba. Autóm nincs, de a repjegyeket nézegetem rendszeresen. Csak érdeklődnék, hogy nincsen-e valakinek hasonló időzítéssel terve?
Üdv[/quote] |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 14:41 Hozzászólás témája: Re: Május Londonban |
|
|
| radika írta: | Sziasztok!
Üdv |
Sziasztok!
Örömmel jelzem, hogy nem májusban, hanem április közepén megyek. Ugyanis lett munkám Harrowban.
Ezért sajnos nem tudok együtt utazni azokkal, akik májusban jönnének, de sok sikert kívánok mindenkinek!
Üdv, |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 27. Kedd, 20:01 Hozzászólás témája: |
|
|
szia babi!
én szociálpedagógus vagyok, és kb én is május-júniusra tervezem a kiutazást, bár én hosszabb időre, 1-2 évre, és erősen reménykedek abban, hogy sikerül a szakmámmal legalább rokon munkahelyet találni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szandre Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 8:55 Hozzászólás témája: Sziasztok! |
|
|
Először is Radika, gratula
Babi26, Amber!
Én is ez idő tájt tervezem a kiutazásom. Babi26 felvettelek msn-re ha gondolod beszélhetnénk.
Amber, Te pedig még ugyanabban a megyében is laksz. Van elérhetőséged?
Üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
radika Haladó

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 11:27 Hozzászólás témája: Re: Sziasztok! |
|
|
| Szandre írta: | Először is Radika, gratula
Üdv |
Köszönöm! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
amber Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 15:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Szandre!
az e-mail címem: szechenyi@vipmail.hu
jó lenne, ha sikerülne valamit kooperálnunk, legalább kapcsolatban maradni, nem lenne az ember olyan elveszett a nagyvilágban! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsolti79 Újonc

Csatlakozott: Apr 03, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Bp
|
Elküldve: 2007. Április 3. Kedd, 11:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is május elejére tervezem a kiutazásomat!
Egyenlőre a pontos hely még nincs meg, hogy hova, de ez már csak napok kérdése!
Van kint 1 ismerősöm és az ö válaszaira várok, hogy tud-e szállásban és melószerzésben segíteni!
Üdv.
Zsolt
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lutyo Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 5. Csütörtök, 17:56 Hozzászólás témája: Megyek én is |
|
|
Halihó mindenkinek!
Én is április végén vagy május elején szeretnék kimenni Londonba.
Zsolti79-hez hasonlóan én is a kinti ismerősöm megerősítését várom.
Remélem leszünk még egy páran
Üdv. Mindenkinek.
Tibi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sole Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 5. Csütörtök, 18:49 Hozzászólás témája: *****Május 17 - csak komoly érdeklődőnek!***** |
|
|
Sziasztok!
Örömhír: meg van a jegyem! -> indulás május 17. Basel-be, ottalszom, másnap este -> reptér, irány London!
magyarázat: édesanyám Basel mellett él, és 17-én indul vissza dolgozni, kocsival indulunk, megérkezünk, ottalszunk, másnap este indul a repülő (Easyjet yeah!), megérkezünk a Fulton-i reptérre és elfoglajuk a szállást (ami még nincs, de folyamatban van!).
repjegy ára, oda-vissza 122 CHF (18500Huf), visszaút június 19. (vészhelyzet esetére)
1 fő befér még az autóba! Út, szállás ingyen! Feltétel: komoly szándék és elhatározás!!!!!
Esetleg szállást is intézhetnénk együtt! Aztán nyakunkban London!
Feel free to contact me!
hk _________________ skype: hajduk01 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|