Csatlakozott: Jan 17, 2008 Hozzászólások: 42 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2008. Július 31. Csütörtök, 7:11 Hozzászólás témája:
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg lenne valaki aki autóval szokott Magyarországra jönni, ahhoz a következő kérésem lenne:
vettem itthon egy 214-es Rovert és gyári alufelnit szeretnék venni hozzá minél olcsóbban. Ha esetleg valaki bevállalja, hogy körülnéz kint és hozna nekem, az kérem keressen meg akár itt, akár privátban, hogy megbeszéljük a részleteket.
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 326 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Augusztus 29. Péntek, 11:02 Hozzászólás témája:
Két hónapja egy autókereskedésben (trader) vettünk egy 7 éves autót. Miután kifizettük derült ki, hogy csak egy kulcs van hozzá. Természetesen megigérték, hogy megkeresik az előző tulajt, de szerintem semmit sem csináltak.
Úgy adták el, hogy hpi certificate van hozzá. Erről kiderült, 2 éves és az előző adásvételhez készült.
Nemrég írt a DVLA, hogy baj van az MOT-val. Kiderült, hogy a rendszám rosszul szerepel rajta.
Mindezt tetézi, hogy az autó első és hátsó rendszáma nem egyezik meg, felcseréltek két számjegyet.
Szerintetek mit lehet tenni hasonló esetben? Menjek csak oda és balhézzak, hogy adjanak egy másik kocsit, vagy csak cseréltessem ki a rossz rendszámot?
Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre.
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 5:54 Hozzászólás témája:
tothz írta:
Ja és a kuplunggal is van egy kis gond. Működni működik, de a pedálnak nagyon hosszú az útja, kb. 30-40 cm, ami nekünk nagyon szokatlan. Azt mondják, hogy szerintük semmi baja sincs én meg angolul nem tudom elmagyarázni, hogy állítsák már be rövidebbre.
30-40 cm!? Mit vettél kamiont?
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa.
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 326 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2008. Szeptember 4. Csütörtök, 17:20 Hozzászólás témája:
tcxbalage írta:
30-40 cm!? Mit vettél kamiont?
És ebből mennyia holtjáték? Mert ha sok akkor az nem baj, de ha kevés akkor el van kopva a tárcsa.
Nem Citroen Xsara-t. És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes.
Elküldve: 2008. Szeptember 5. Péntek, 2:47 Hozzászólás témája:
tothz írta:
Nem Citroen Xsara-t. És valóban majd a fele holtjáték. A kereskedő állította, hogy ennél a típusnál nem is lehet utánállítani, amit nehezen tudok elképzelni. Azt hiszem elviszem egy Citroen márkaszervízbe, mert van rá egy fél éves garanciám, ami még nem járt le és bármelyik szervízre érvényes.
Valóban előfordulhat, hogy nem lehet állítani, de mielőtt szervízre költöd a pénzt magad is megpróbálhatod megnézni, nem túl bonyolult, nyisd fel a motorház-tetőt, kérj meg valakit, hogy nyomja be a kuplungot és látni fogod, hogy hol mozog egy kar, amit egy bowden húz meg. Kb. olyan mint a bicikliken a fék, és beállítani sem túl nehéz. Feltéve, hogy lehetséges, mert ez egy általános működés amit leírtam, de ezek a nyomi franciák mindig el tudnak rontani valami jól működő technikát
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban